Reklama

Reklama

Spectre

  • Velká Británie Spectre (více)
Trailer 1
Velká Británie / USA, 2015, 148 min

Režie:

Sam Mendes

Hudba:

Thomas Newman

Hrají:

Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Rory Kinnear (více)
(další profese)

James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu známé zločinecké organizace. Postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE. (Forum Film CZ)

Recenze (1 449)

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Další bondovka. Nic víc a ani nic méně. Osobně mě zaujal návrat ke kořenům bondovek a odklon od akční jízdy stylu Bourne, a vlastně až na pár "technických" novinek, mohl být v hlavní roli Sean Connery :) Snad není spoilerem to, že úvodní znělka je opět malé umělecké dílo. Už jenom kvůli ní stojí za to nového Bonda vidět. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Dvouapůlhodinová nuda,nic víc,nic míň.Jediným světlým okamžikem je tradičně geniální Christoph Waltz.Toť vše. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Ďalšia parádna bondovka, ktorá skvele nadväzuje na Skyfall a rozvíja príbeh ďalšími smermi. Luxusné akčné scény (úvod v Mexiku, naháňačka v Ríme, záver v Londýne), precízna Mendesova réžia a hlavne samotný Craig, ktorý je dokonalým Bondom. Jedinou chybou je len titulná skladba, po dokanalej Adele je pieseň Sama Smitha až tragická, ak by tvorcovia použili skladbu od Radiohead - Spectre, ktorá bola taktiež v úzkom zozname bola by to iná káva... ()

HellsAngel 

všechny recenze uživatele

Prestrelený úvod, záporák vykrádajúci predchádzajúce Waltzove úlohy a príliš kostrbatá snaha o prepojenie celého Craigovho "Bond univerza". Ináč ale svižne natočená výpravná bondovka s neoddiskutovateľným šarmom a uspokojivým záverom. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Bond - Spectre: Jeho rošťácká postava má příliš dlouho pokrovou tvář. Intelektuální vtípky a dialogy suché jak protřepané Martini. Obrazová fantasie s úvodními titulky mne nebrala. Chyběla mi hravost, přestože použití Q-ových vývojových spínačů při honičce aut mne bavilo. Cestování po světě je divácky milé ale příběh téměř neprobudil zvědavost. Rozdíl mezi americkým pojetím M:I a britským 007 je opravdu propastný. ...Zdá se mi, že Spectre v něčem prohrává. Zábavností M:I (sic na pomezí směšnosti) přeci jen vítězí. 69%. Aby se v tom prase vyznalo. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

"James Bond: Spectre" prišiel podľa môjho názoru príliš skoro - a to je jeho hlavný problém. Christoph Waltz je výborný herec, ale tu dostal veľmi málo priestoru nato, aby nám svoj talent mohol ukázať. Ak by som ho mal porovnať s Donaldom Pleasenceom, tak je jasné, kto by vyhral. Celý film by sa dal okomentovať jednou vetou: Akčné to je, ale chýba tomu drajf predošlých bondoviek (či starých alebo nových). ()

ZetDaElO 

všechny recenze uživatele

Korona výzva dokončená, všetky Bondovky pozreté. Zatiaľ posledný diel je však rozpačitý. Filmárčina je to kvalitná, ale všetko o čo sa snažili predchádzajúce diely s Craigom je tu pochované. Späť je totižto Bondovsky kánon. Ono to nemusí byť zlý nápad, dať starým nápadom nový šat. Vidieť všetky tie klasické scény vo vlaku, na snehu, vo vrtuľníku a dokonca verziu Jigsawa pre 21.storočia môže byť miestami dojímavé, problémy sú však dva: 1. slabý scenár a obrovským množstvom nelogických miest s neuveriteľnou motiváciou Blofelda, ktorého potenciál bol nevyužitý 2. príliš dobré predchádzajúce diely ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Ten model naprosto nesmrtelného a neprůstřelného agenta už mi dnes přijde prostě nudný a překonaný. Christopha Waltze mám rád, ale tady mi jako záporák přišel tak nějak nijaký a nevýrazný. A linka Bonda milovníka, kdy se opět (pokolikáté už) šíleně osudově zamiluje během mrknutí oka, přičemž daná dáma ho samozřejmě také bezedně a nekonečně miluje, to působí až sebeparodicky. :oT Aneb agent, který plastová pouta (pevnost kolem čtvrt tuny v tahu) rozerve jediným škubnutím zápěstí a vrtulníky sestřeluje z jedoucího člunu osobní pistolí ráže 7,65 mm, se nemůže brát tak vážně, jak se o to poslední filmy snaží a nebo nemůže dělat výše zmíněné věci... dohromady to nefunguje. ()

tele.kom 

všechny recenze uživatele

Nerozumím co se tomuhle filmu stalo. Scénář je naprostá slátanina, Craig a Sydeux mají nulovou chemii, Waltz jako záporná postava nefunguje, je to oproti Skyfall tak nudně natočené jakoby to snad ani nedělal Mendes. Je to promarněná šance a škoda talentu, který se u Spectre sešel. ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Po úžasném Skyfall přišel opět pád pod názvem Spectre. Lokace byly bezva, ale na Skyfall neměly a hlavně příběh zde celkově docela pokulhával. Akční scény ačkoliv bezva, tak jich moc nebylo, ale hudba byla fajn. Celkově bych řek, že je to dobrý film, který můžu doporučit. 6,5/10 ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 8/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

ReactLotus 

všechny recenze uživatele

Bond, James Bond; vodku s martini, pretrepať, nemiešať; takmer "nesmrteľní" záporáci; cool gadgety; nádherné ženy a epické scény. Ak niečo z tohto nie je vo filme, nepozeráš Bondovku. Mám za sebou všetky doteraz vydané James Bond filmy a NTTD netrpezlivo očakávam   Sú to filmy, ktoré sú predvídateľné, násilné, sexistické a so štipkou humoru. Všetky sú skvelé, niektoré viac, niektoré menej. Napriek tomu, že sa spôsob, akým sú tieto filmy prezentované časom menil, v jadre je to stále o tom istom. A preto ich l'udia majú radi. ( Mením, o dosť sa zmenili ) Väčšina hlavných predstaviteľov Bonda mi prišla dobre vybraných, rovnako ako aj vedľajšie postavy (samozrejme až na výnimky) a uveril som im ich role. Myslím, že akčnejší, vyzrelejší, rýchlejší štýl posledných filmov s Danielom Craigom tejto filmovej sérii prospel (niežeby predchádzajúce filmy takéto neboli (postupom času sa tak ako všetko prispôsobovali moderným trendom ) ale u Craigových filmoch najviac cítiť zmenu a sú aj najviac aktuálne.) Môj najobľúbenejší film je Spectre. Niežeby boli predchádzajúce filmy zlé. Každý film má lepšie aj horšie scény/dej,... ale u Spectre som bol asi najviac spokojný. Očakávam No Time To Die a verím, že bude najlepší zo série. Daniel Craig je talentovaný herec (pre mňa jeden z najlepších, ak nie najlepší Bond) a verím, že ho ešte uvidím v mnohých skvelých filmoch. Bondovky sú skvelá špiónska filmová séria o agentovi jej nesmrteľného veličenstva. 8/10 za celú sériu. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tak po této Bondovce mám nehorázně rozporuplné pocity. Tento díl byl ještě více rozporuplný než díl "V tajné službě jejího veličenstva". V čem je problém? Za prvé, Bondovky jsou neustále natahované, až mi to pomalu začíná vadit. Za druhé, i když se ve filmu objevuje akce, která je opravdu výborná, chvílemi jsem se nudil. Za třetí, co měl sakra znamenat ten příchod Blofelda???? Vždyť v Bondovce " Jen pro tvé oči" spadl do komína! Nebo to mám chápat tak, že Blofeld je neporazitelný, anebo, že tento díl ignoruje díl Jen pro tvé oči? Nechápu, ale u obou dvou případů je to pro mě nepochopitelné. Každopádně musím pochválit chvílemi atmosféru, jelikož ta byla dobrá. Celkově bych tomu dal 3*. Nejhorším problémem je to, že jsem se chvílemi nudil, a také to, že se jen tak vrátil Blofeld. ()

TesterX 

všechny recenze uživatele

Chapu, že Tosim a jemu podobni si dokazou uhonit pero nad kdejakou pytlovinou, ale tahle cast Bonda, i kdyz snimana pod zastitou pana Mendese je tak nudna, ze by i zralok se chvastal nad pozrenim tallire obsahujicim chrest a avokado. Zarazene prdy byly mnohem napinavejsi zapletkou nez takhle tragikomedie, co z Bonda dela trapnou karikaturu, co nedostane ani to chtene Martini, protoze alkohol je prece zlo! Dementni splaska hoven ma naboj pouze v situacich, kdy se tam objevi pan Bautista autista a chce tomu prepalenymu nula nula sedmovi rozbit drzku a i tak je to tak soft jako kdyz prcaj v destskym poradu jednorozci. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

09.10.2021

Nové bondovce Není čas zemřít se v kinech daří. Snímek s loučícím se Danielem Craigem má z mezinárodních trhů už přes 120 milionů dolarů, po druhém víkendu míří přes 150 milionů, a americká premiéra… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

Reklama

Reklama