Reklama

Reklama

Spectre

  • Velká Británie Spectre (více)
Trailer 1
Velká Británie / USA, 2015, 148 min

Režie:

Sam Mendes

Hudba:

Thomas Newman

Hrají:

Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Rory Kinnear (více)
(další profese)

James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu známé zločinecké organizace. Postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE. (Forum Film CZ)

Recenze (1 449)

roloend 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie a este raz nie! Jednoznačne najslabšia bondovka doteraz... Priehľadné, bez neočakávaných zvratov, záporáci úbohí, utajený záporák odhalený, len čo som ho uvidel, bondove hračky ako z doby kamennej (vážne je najväčšia vychytávka na aute katapult? vážne hodinky, ktoré vybuchnú? iné tam ani nebolo...), lepšiu naháňačku na autách si človek pozrie aj TOP GEAR, Bond strieľa tak, že to možno ani nie je v technických možnostiach zbrane... No skrátka cele zle. Toto je rozlúčka Craiga s Bondom? Tak to fakt "ďakujem pekne". ()

jarkametelka 

všechny recenze uživatele

Cetl jsem,ze kritici hodnotili prvni polovinu velmi kladne a druha,ze je slabsi a ja jim davam za pravdu.Ne,ze by Mendes ve druhe polovine ubral ze sveho dramatickeho stylu vypraveni,ale vinu nesou scenariste.kteri nam trochu,ale opravdu jen o malinko zkazili stoprocentni zazitek...Prvni polovine dej pekne slape,sledujic ho bez dechu,je to napinave,trochu temne a dokonce vtipne a my cekame,ze to vydrzi az do konce,do ktereho se to bude vice stupnovat a az to vyvrcholi nejakou peknou pointou,lepe spis nejakou paradni akcni scenou.Ale trochu to vsak hosi od papiru zarazi a nas ceka celkem proflakle finale,ktere se Mendes snazi rezirovat ve svem stylu,ale je poznat,ze ten zasah scenare je patrny...Ale neni to tak hrozne,snad se pro priste pouci a dej uz na priste lepe vymakaji.Snimek ma vsak i sva pozitiva,kdyz nepocitam prvni polovinu.Predne je prijemne prekvapeni,ze ma vice prostoru Q,ktereho jsem ve Skyfallu moc nemusel a rikal jsem si,proboha,tenhle mladicek chce Bondovi nabizet "hracky"?Mylil jsem se a jsem prijemne prekvapen...A dale si myslim,ze Fiennes se na M taky hodi...Ale Moneypenny podle me zatim nevyrazna,snad ukaze cas a treba jeste prekvapi.A Waltz zrovna taky nejak necaruje.A to by bylo asi tak vse.A vlastne i Bond girls nejak nezari a Craig jede svuj herecky standard.Jinak co se mi dost libilo byla hudba,ne ze by me uvodni pisnicka nejak dostala,tak jako Skyfall,ale myslim tu doprovodnou,ktera je pekne nabusena,hutna a zakomponovani lidskych vokalu je pusobive,hlavne to funguje v automobilove honicce.A mozna,ze minimalne nejaka ta nominacka na Oscara za zvukove efekty bude...Jinak Mendes v tomto snimku opet setri akci a ja jako milovnik akci jsem byl zklamany.Myslim,ze v tomto snimku jsou nejhorsi akcni sceny spolu s Quantem...Uvodni scena s vrtulnikem neni tak efektni jako jeho predchozi ze Skyfallu a vubec nemluve o Casinu(ta je zatim neprekonana).Snad se serie chopi nejaky akcni rezisersky borec,protoze nechci mit z Bonda rodinne drama,ve kterem se bude resit Bonduv psychicky stav a nejlepsi akce bude vyhozeni psychiatra Bondem z okna.... ()

foxocs 

všechny recenze uživatele

Pre mňa úplný prepadák oproti predošlým Bondom. Žiadny náboj nemal a príliš veľké sci fi , darmo že sú efekty a rozpočet ;) zatiaľ asi najhoršia Bondovka ... ()

Wazba_cz 

všechny recenze uživatele

Bondovky mám rád, pěkné oblečení, pěkný lidi, pěkná auta a monstrózní efekty. Podobnost zápletky s jiným Bondem neni na závadu. Je to přeci jen jasné, že se jedná o 007, takže se podobnost dá vlastně očekávat. Otázkou tedy je jak dlouho film udrží diváka v pocitu očekávání. Za chladnou hlavu pana Craiga davam 4. ()

raininface 

všechny recenze uživatele

Souboj prcků. Béčkový děj, akční scény tradičně na úrovni, nevýrazná Bondgirl, nevýrazný padouch. A Bond? V teplákovce a čepici je skoro tak komický jako Jean Carmet ve Velkém blondýnovi. Resumé: mírně nadprůměrný film, mírně podprůměrná bondovka. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Tohle se vážně nepovedlo. Nejen, že píseň je nazpívaná fistulí, ale i celý film je podobný. Monika si tam moc nezahrála a Léa není, jako Bonfgirl moc pěkná. Ve filmu je zmínka o dronech a je tam vůbec moderní technika, přesto vychytávky v Aston Martinovi, které tam dal geniální Q, mají tlačítka jak ze žigulíku a ještě nefungují. Zkrátka paradoxy a nedomyšlenky. Možná se na to časem podívám znovu, ale až hodně časem. Škoda bondovky. ()

dedavena 

všechny recenze uživatele

Něpodařilo se. To je nejslabši bondofka ze fšeckich bondovek. Nic noveho, žalostně nudne, bez napaduf. A muzyka temu ešče ubrala. ()

miguel95 

všechny recenze uživatele

Film je jako kdyby jste si pořídili dezert v restauraci v Dubaji, naservírují vám jej se zlatem a bude stát nekřesťanské peníze a nakonec se ukáže je to jen tuctová vanilková zmrzlina a čokoládový toping. Asi takhle bych shrnul tento film, za ty peníze je to strašná bída, ano, na auta, jak klaďase, tak i záporáka, je radost pohledět, ale to je asi tak vše. Ten film nemá příliš co nabídnout, upřímně, je to bondovka, při které jsem se nudil. A i když obsazení filmu slibuje výborné filmové zážitky, tomu se však nedostálo. Film je zbytečně zdlouhavý a bez nějaké větší akce a zase za posledních dvacet minut filmu je shrnut veškeré to chybějící napětí a tím to ale už Mendes nedožene. Navíc nechápu, jak můžou obsadit tak charakterního herce jako je Christoph Waltz do role, která má z celé délky filmu pomalu nejméně prostoru, to doopravdy nechápu. Jsem nakonec i rád, že jsem to v kině nestihl, protože bych odcházel z kina zklamaný. ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Nejhorší z bondovek s Craigem. Casino Royale je proti tomu megafilm. Brosnan a Zlatý oko je opravdu zlatý. Pokud srovnám nové Bondy s Bournem, Missione Impossible, tak si prostě neškrtaj. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Bohužel i když jsem velkým fanouškem bondovek tahle je pro mě jedna z nejslabších,už úvodní song mi přišel špatný,akce které nebylo příliš byla docela dobrá,záporák nic moc Bautista to sice bondovy nandal ale bylo to takové nezáživné celý příběh byl trochu nudnější než předešlé,chyběla i nějaká vtipná hláška nebo vtipná scéna až na jednu kde bond před sebou tlačí svým sporťákem chlápka v mini autě. ()

Hanzell 

všechny recenze uživatele

Spectre je dobře nakroucená Bondovka, o tom žádná. Že bych ji ale potřeboval vidět víc než jednou se ovšem říct nedá... Malinko jsem doufal, že Chris Waltz bude trochu víc... hajzl... :) ()

kareluh 

všechny recenze uživatele

Spectre jako akční film 9/10, jako bondovka 2/10. Konečně tu bylo nějaká chlapská hračka - auto a hodinky. Věřím, že již nikdy více nebude Bondovka tak šedý film. Možná je pan Craig výborný herec, jen tomu chybí více sexappealu, jiskry a přirozené vášně jako chlapa. Inu, za podívání to stojí. Jen se na to dívat jako na šedý, akční, občas psychotajnůstkářský film s pocitem vidiny, že je to poslední Bondovka s tímto hlavním představitelem. Za mě jako akční film 9 z 10 ;) ()

Martin07 

všechny recenze uživatele

nejslabší bondovka vůbec! Pokud má nikdy neříkej nikdy méně bodu (=%) je asi na stejné úrovni... škoda. PS: méně (asi o 5% má bondovka s georgem lazenbym - ta se mi však líbí mnohem více) ()

Ganka 

všechny recenze uživatele

Jako již tradičně byly ve snímku skvělé záběry i zajímavá akce. Po oscarovém soundtracku ke Skyfallu bylo entré ke Spectru ódou na homosexuální umělce, což k 007 moc nesedí (koukám, že i letos to dostalo Oscara za hudbu - to už proti diskriminaci protestovali i čtyřprocentní nebo si soudruzi z Akademie hodili korunou?). Bondovky se nikdy netěšily nadprůměrnému hodnocení ani nebujely kreativitou. Už po hodině jsem se neskonale nudila, proto dvouapůlhodinová stopáž se jevila jako sebevražda, kterou jsem však jako filmový nadšenec musela přetrpět. Tak trochu jsem nepobrala, jaktože po dvou injekcích, ze kterých vy z Bonda měla být údajně "zelenina", dokáže 007 vyhodit doo povětří celou základnu, vstřílet hromadu goril a pilotovat vrtulník. WTF? A dlouho očekávaný konec mi také nepřinesl kýženou katarzi... Jde to s tím Bondem ale z kopce... ()

Misirlou 

všechny recenze uživatele

Tak šíleně nudnou a špatnou bondovku jsem ještě neviděla. Když to skončilo, zeptala jsem se manžela, jak se mu to líbilo. A souhlasím s jeho odpovědí. "Jsem rád, že už to skončilo." Pokud máte ve svém životě zbytečných 2,5 hodiny, tak si to pusťte. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

09.10.2021

Nové bondovce Není čas zemřít se v kinech daří. Snímek s loučícím se Danielem Craigem má z mezinárodních trhů už přes 120 milionů dolarů, po druhém víkendu míří přes 150 milionů, a americká premiéra… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

Reklama

Reklama