Reklama

Reklama

Obsahy(1)

17letý Eli bydlí v bývalé prasečárně, kde spolu s rodinou pracují. Poblíž se nachází les, který mladíka přitahuje. Postupně se dostává do hloubi lesa, kde objeví oběšence na stromech a také tajemnou dívku jménem Amanda. (LIVINGDEAD)

Recenze (10)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Další sračka, která mi vysála energii a to jsem to musel vypnout 20 minut před koncem. To už bych prostě nerozdýchal. Tento film má všech 5 x H. 1) hnusný amatérský film! 2) hnusní herci! 3) hnusná nuda! 4) hnusné prostředí! 5) hnusný, stupidní příběh! A o čem ten film je? Zkrachovalá rodinka, strhaná máma, notorik táta a panic syn, se vetřou na bývalou prasečí farmu, kde bydlí v jednom z kontejnerů, bez vody a bez záchodu. Prostě PRASATA! Za minimální mzdu se táta- pacholek stará o hospodářství. Syn se práce nechytne, ale lelkuje po lesích, kde potkává dívku Amandu. Amanda byla sestrou majitele objektu, no a i když je to na první pohled slušná dívka, je mrt** bu bu bu.... ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Pár " mysterióznnych " obesencov a je z toho film, lebo kameramanovi nespadla kamera a nebolo potrebné hľadať TAPE , aby z toho nebol Found .Obyčajové nič, ktoré pustí do diváckej ohrady funkčná káblovka. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Síce dosť predvídateľný, ale miestami vyložene príjemný, pomalý mysteriózny thriller o teenagerovi, ktorý sa s rodinkou presťahuje do malého prílesného mestečka. Tu sa zoznamuje s atraktívnym mladým dievčaťom, no idylka sa mu pokazí, keď v lese objaví obesené telá na stromoch. Zdá sa, že všetci ukrývajú svoje tajomstvá a niekto je kvôli nim ochotný aj zabíjať. Celkom to ušlo, aj keď pointu a dej vytuší divák zrejme príliš rýchlo, no tá pomalá, znepokojivo kľudná atmosféra mi v tomto prípade celkom sedela. Čo mi však nesedelo bola zbytočná zdĺhavosť a niektoré otravné postavy s ich otravnými dramatickými výlevmi; to mi poriadne liezlo na nervy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně slušně natočené drama, které se o horor opírá jen málo ale když už tak dokáže celkem zamrazit. Vrchol filmu je konec který jak s divákem celkem dokáže zamávat tak i celkem dojmout. Já jsem si hlavně postavy celkem oblíbil takže jsem s nima sympatizoval. Dourif ukazuje že zvládne zahrát prakticky cokoliv. Nejlepší scéna byla oči v lese. Tuhle scénu budu mít dlouho v hlavě a dokonale mě u ní zamrazilo. Hodnotím sice průměrně ale film se mi celkem dost líbil, jen má občas zbytečně dlouhé a nudné scény které nakonec vyzní do prázdna. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně pomalý film, ale tady to nebylo na škodu, protože ta zdánlivá utahanost dotvářela přirozenou atmosféru, o kterou se tady filmaři nemuseli ani příliš snažit. Prostě tu byla. Nevadila mi ani průhledná zápletka, kdy divák celkem záhy pozná, o co vlastně jde a jen čeká, kdy se jeho domněnka potvrdí. Ale to čekání nepůsobí nijak protivně, takže si člověk neříka, že to hlavnímu hrdinovi musí být přeci jasné. A nakonec mi sedla i ta romantická linka a očekávaný konec, který i tak dokázal trošku zabrnkat na city. Kdo se těší na horor, tak bude asi trochu zklamán, protože hororovým žánrem je film jen lehce prodchnutý, ale těch pár momentů dokáže vyvolat příjemnou husí kůži. Takhle nějak by se mělo točit bez peněz. 75% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chápu, že se prvoplánově nejedná o horor, na druhou stranu jsou zde scény, které k tomuto zařazení jasně směřují. Film se snaží být dramatickou meditací nad postavením člověka na světě, ve společnosti, ale tohle se mu prostě nedaří. Není hluboký, ty myšlenky zde nejsou nijak rozvedeny, spíš jen naznačeny. To prostě nestačí. Film se tváří, že má co říct, ale prostě nemá. A tak skoro 90 minut sledujete něco, co vám v konečném důsledku vlastně vůbec nic nedá. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, ak by to bolo v čiernom s piercingami, povedal by som, že EMO. Skákať zo stromu s obručou? Kvôli halucináciám? Drsne podaný návod, čo ak vás svet prestane baviť. Tento pomalý, artovo zameraný snímok predložiť forenzným psychológom, aby preverili dopad na mysle. Heretik Anton? Môže byť... Teším sa z Alexii, nie že mojká zajaca (wtf?), ale že takým hláskom hovorí, že „ochráň ma...!“ Prebytočný film s domnelo (ne)škodnou pointou. Poprosím cenzúru. (videné 14.08.2015,BDrip). ()

srncek 

všechny recenze uživatele

Skromné a minimalistické...na to že to má byť "triler" som si pri tom dosť dobre oddýchol. K tomu krásna Alexia Fast.. 75% ()

Reklama

Reklama