Reklama

Reklama

Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese

  • Česko Dobrodružství Tedyho Stonese (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tad, snílek pracující na stavbě, je díky záměně za slavného archeologa poslán na expedici do Peru. S pomocí Jeffa - svého věrného psa, neohrožené archeoložky, němého papouška a podvodníčka, se pokusí zachránit bájné Ztracené město Inků před zlou skupinou lovců pokladů. (oficiální text distributora)

Recenze (53)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €8miliónovTržby Celosvetovo $51,031,724▐ spočiatku som bol dosť skeptický, príbeh vypadal ako nejaký zlepenec Indiana Jonesa a animácia sa držala horko ťažko na priemernej úrovni, asi po pól hodinke som sa na to všetko zvykol, príbeh a postavy nenudili, bolo sa na čo pozerať, nakoniec celkom príjemné dobrodružstvo, priemer /55%/ ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Sice to není kdovíjaký poklad, ale musím říct, že se mi na to docela dobře koukalo. Dozvěděl jsem se, že ke štěstí člověku občas stačí pevné odhodlání a odvaha jít si za svým a především klobouk Indiana Jonese. Navíc ty odkazy na známé filmy byly opravdu zábavné, především ten na Hvězdné války a musím říct, že telenovelu s takovýmhle zvratem (Nejsem tvoje máma, jsem tvůj otec) bych si klidně dal líbit. Postavy byly hodně povedené, hlavně papoušek s cedulemi a průvodce, co musí uživit svojí velkou rodinu. V podstatě by to byl průměr a to i přes fakt, že mezi hudebními motivy zahrají i moji "velmi oblíbení" One Direction, ale protože to mělo vtip a napětí jako mají třeba filmy s již zmíněným Indianou Jonesem tak jsem byl nakonec docela spokojený i přes to, že některé věci byly strašně průhledné. 7/10 ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Napodobenina Ameriky je zřejmá, ale to vůbec nevadí. Jsem celkem potěšen, pohádka mě bavila a nejvíce to samozřejmě rozjel papoušek, co si budeme povídat. Slušná jízda od začátku až do konce. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Španělé pečlivě vyzobali to, co funguje v hollywoodských animácích - legrační zvířátka, komická vedlejší postavička, jasný padouch a podceňovaný hrdina, který ho nakonec samozřejmě převálcuje. Je to tedy vlastně kopie desítek jiných filmů, ale šlape. Vtipy baví, tempo je svižné a animace příjemná. Na devadesátiminutový oddychový snímek ideální, takže i přes svou neoriginalitu zanechá Tadeo Stones čtyřhvězdičkový dojem. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se v mládí po archeologických výzkumech dost pohyboval, základní zápletka filmu mne docela bavila. Jen mne mrzelo, že koukáme na nějakou dokonale provedenou jazykovou mutaci, protože ačkoliv měl film český dabing, tak většina textů včetně letenky a iniciálů na pasu byla psána rusky. Přeci by Španělé nedělali film v azbuce...  ? ! Děj je taková mega vykrádačka všeho možného a každý si tam může najít co chce. Já tam viděl Terminátora, holčinu na způsob Lary Croft, samozřejmě Indyho ovšem v podobě Wallace z Wallace a Gromita, psík připomínal Maxe z Tajného života mazlíčků a papouch byl ať se propadnu do sklepení okopčenej angrybird Ruďák... Naštěstí to mělo vlastní dějovou linku ohledně pátrání po pokladu, po kterém jde samozřejmě i záporák se svojí dobře vybavenou expediční bandou. Ale poklady mají i své strážce! .-) . Tenhle animák se dá kupodivu absolvovat bez úhony i v rámci doprovodu a Španělé docela překvapili. Dávám za 3 časáky National Petrographic. * * * ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Letní zábavná animovaná komedie ve stylu dobrodružství Indiany Jonese za doprovodu archeoložky s velmi laracroftoidní postavou. Samozřejmě to není taková jízda jako třeba Tintinova dobrodružství, ale pořád je to jeden z těch povedenějších animovaných celovečeráků (70%). ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Takový animovaný Indiana Jones. Je to vlastně první španělský animovaný snímek, který jsem viděl, dosud jsem od nich žádný animák neviděl. A musím říci, že to umí. Příběh je sice kopírkou ostatních filmů, ale i tak dokáže zaujmout. Je to vtipné, dobrodružné a stopáž 90 minut je naprosto ideální. Animace a soundtrack jsou také velice kvalitní. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jsi tu jako stavební dělník a ne jako archeolog........... U úvodní sekvenci můžeme vidět odkazy na filmy Lara Croft a Indiana Jones. Což mě možná mělo odradit. Ta "kopírace" sálá z celého příběhu. Na kreslený, komediálně rodinný příběh je tam až moc mrtvejch. CITÁT - Tak se připravte, pane Maxi Magore.... Nejdříve jsem dal za tři hvězdy, ale když už tady po sobě čtu tento komentář, zjistil jsem, že jsem to přehnal. Snižuji na dvě:) ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Objektivne za 3* ale v tomto pripade vykradanie Indyho a Mumie beriem za obrovske plus. Podobnych nametov o starobylych stratenych mestach plnych zlata a smrtelnych nastrach sa nenabazim do sytosti asi nikdy. Ak by podobne vypadal 5.Indy vobec by som nebol proti. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

V poslední době vzniká poměrně velké množství animovaných filmů mimo Spojené státy americké. Je to pochopitelné. Animované filmy jsou jedněmi z nejoblíbenějších, protože na ně chodí většinou celé rodiny. Rodiče vezmou děti a hned je tu i dvojnásobek tržeb za lístky, než na jaké by se dostal film standardní. Jenže... Německé "Hurá do Afriky!" bylo hlavně ekologickou agitkou bez originálního příběhu, Podobným snímkem je i australský "Happy Feet 2", němečtí "Hrdinové z říše Gaja" také zrovna neoslnili, i když to už je kousek starší jako norské "Zachraňte Jimmyho", od kterého jsem očekával rozhodně víc. Čím tedy mohl překvapit film, který se natáčel ve Španělsku? Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/las-aventuras-de-tadeo-jones-2012-35.html ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Vlastně velmi příjemný animák, který si eklekticky vybírá ze slavných filmů a nestydí se za to. O originalitě nemůže být ani řeč, protože se tu "vykrádá" Indiana Jones, Lara Croft, Mumie a další slavné dobrodružné bijáky, které měly úspěch. Od začátku se jede podle jasného scénáře - hlavní hrdina je ňouma, který ale okouzlí nadšením a samozřejmě, že se ukáže jako hrdina a dívka jeho srdce mu nakonec lásku opětuje. Nechybí tu ani vtipný pomocník a zvířátka. natočené je to poměrně svěže, animace není úplně dokonalá a místy evokuje spíš lepší počítačovou hru, ale to vlastně tolik nevadí. Pořád se tu něco děje, takže není čas se nudit a všechno to tak nějak bez problémů odsýpá. Český dabing taktéž velmi slušný. Zkrátka jde o ničím nevybočující animák, který vydrží i dospělí a děti se u něj pobaví. Nic víc, nic míň. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Máš rád Indiana Jonese? Nebo třeba Flynna Carsena? Chceš hledat poklady? Prahneš po dobrodružství? Co animák, nevadí ti? Ne? No tak jsi na správné adrese. Neváhej a vydej se společně s Tadem Stonesem zachránit Ztracené město Inků do Peru... 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Animace na úrovni reklamy na Veselou krávu, scénář ... ne o moc lepší. Přesto jde o vcelku neškodnou jednohubku, kterou už si podruhé nechám klidně ujít. Žádná pecka, ale zdaleka ne taková ostuda, jako české Kozí neštěstí. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Z animáku cítiť kvalitné spracovanie, ako keby mali v ňom prsty Američania. Zápletka je vtipná, svižná, má spád a je ľahká, pohodová, presne na spríjemnenie animovaného zážitku. Niektoré postavy boli niekedy až príliš "tlačené"...ten Mexičan, a samozrejme nesmie chýbať typické klišé - lži, podrazy a láska medzi hlavnými protagonistami, ktoré vyvstávajú v závere filmu. Napriek tomu zostávajú v spomienkach veľmi dobre spravené akčné scény a až na toho Mexičana nevtieravý humor. Hodnotenie: 75% ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Oproti velké konkurenci animáků je tohle jen slabý odvar a jednou to vidět bohatě stačilo. Ale jinak animace celkem povedené, ale to je asi vše co se mi alespoň líbilo. Mě musí animák bavit a to se bohužel nestalo. 35% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ted Stones vypadá celkem mizerně (a to bohužel i poprsí hlavní ženské postavy). Dospělé potěší odkazy na dospělácké filmy o archeolozích, dětičky potěší pestrobarevné hemžení papoušků, psů a ozbrojených složek. Film to jinak moc objevný ani úžasný není. Ale vydržet se to dalo. ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Španielský Indiana Jones pre malé deti, ktorý narozdiel od svojho americkáho bratranca sa bojí mumii. Milé, zábavné a farebné. Videné v kine a bolo to celkom fajn. Ak od toho nečakáte veľa a idete na to s rodinou, potom je to slušný výber... ()

Reklama

Reklama