Reklama

Reklama

Solange Du hier bist

  • USA While You Are Here, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Film vypráví křehký příběh dvou mužů – osaměle žijícího postaršího Georga (Michael Gempart), kterého pravidelně navštěvuje mladý prostitut Sebastian (Leander Lichti). Jednou Sebastian zůstane u Georga přes noc a další den, kdy má narozeniny a jejich původně pouze "obchodní" vztah se stává  bližším a intimnějším, se dozvídají více o životě toho druhého... (bllm)

(více)

Recenze (2)

bllm 

všechny recenze uživatele

Příběhy s prostitutama nepatří zrovna k mým oblíbený, takže jsem od tohohle filmu moc nečekala. O to víc jsem byla mile překvapená, už od prvních minut jsem z filmu cítila takovou tu jemnou, křehkou, niternou atmosféru. A ta, za pomoci kamery zaměřené na detaily, prochází celým příběhem o dvou hercích. Dvojice toho moc nenamluví, což mi někdy přišlo trochu nepřirozené a násilné, že ten autorský záměr s mlčením už byl moc, že přece každej by v takový situaci něco řekl, ale třeba to tak bylo zamýšleno, těžko říct. A i těžko říct co měly některé ty věci vlastně znamenat, například závěr, nebo ta vyprávění. Ikdyž se mi film líbil, nemůžu říct, že bych vše úplně pochopila. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pomalý, velmi mírně plynoucí film o stáří a mládí mě naplnil jen částečně. Herecké obsazení solidní. Snímek, který získal několik filmových ocenění, je pro mě solidním dílkem, které se mi ale úplně nedostalo pod kůži ... 6657 ()

Reklama

Reklama