Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mytologický príbeh ukazuje, ako sa z potomka Ábela, ktorého podlo zradili, stal obávaný upír a Princ Temnôt Drakula.
Drakula (Luke Roberts), zronený z vraždy jeho manželky, na cestách hľadá nebezpečnú zbraň zvanú Nosič svetla, keď stretne krásnu križiacku bojovníčku Alinu (Kelly Wenham), ktorá sa jeho mŕtvej žene a jedinej láske zarážajúco podobá. Stačí jeden pohľad na jej tvár a Drakula sa opäť zamiluje. Ale môže byť Alina reinkarnáciou jeho manželky, alebo je to celé iba náhoda? Upír staví všetko na jednu kartu, dievča unesie a privezie do svojho hradu, kde sa napriek svojej povahe netvora snaží získať Alinino srdce. Grófovu neopatrnosť však využije slávny lovec upírov Leonardo Van Helsing (Jon Voight), ktorý má Nosič svetla v rukách. Podarí sa mu s pomocou Drakulovej lásky poraziť kruté sily temnoty? (Incantator)

(více)

Recenze (10)

darthhokro 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Úvodní scéna se tvářila jako remake Coppolovi verze ale naštěstí hned potom už se nedíváme na Drákulu ale na Dračí Doupě. Partička "lovců upírů" v čele s bratrem Žižkou (Jon Voight), Bláhou sekerníkem, Dominou a homo MekGáyverem, který je vyzbrojený švýcarskou armádní kosou s 57. funkcema. Ti pak jdou zabít děsivého Drákulu který vypadá jako starej Malfoy po 14. denní chlastačce (a zrovna tak i hraje). Půl hvězdy za hudební podkres a půl hvězdy za docela pěkný kozatý holky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film oceňuji ze dvou věcí. První je naprosto parádní soundtrack, který je hodně povedenej a hlavně neuvěřitelně melodickej. Hudba je největším kladem tohohle filmu. A druhá věc kterou u filmu oceňuji je to že film má parádní kulisy které nevypadaj nějak uměle a dokáží navodit atmosféru gotického hororu. Nicméně zbytek už je horší, když opomenu okoukaný příběh s tragickou romanitckou zápletkou a neuvěřitelně stupidním koncem hlavně díky Reinfieldovy. Tak se tak trochu jedná o pokus o kopii něco mezi Draculou od Cappoly a Hrou o trůny. Takže tu máme drsnýho lovce upírů jeho pomocnici a zamilovanou krávu do Dráculy. Největším problémem filmu je to že mi to přišlo jak slepenec scén. Jdi tam udělej tohle a pak tohle, nic moc nedávalo smysl. A herec hrajícího Drákulu byl po Vladu narážeči druhý nejhorší Drákula. Film je spíše pro příznivce upírů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemastné a neslané převyprávění legendy, kde je jasně poznat, že je to pořád amatérský film, i když některé kulisy a oděvy jsou na slušné úrovni. Dějově nic moc, akce je víc v úvodních kreslených titulcích než v celém filmu, zamilované pasáže nudí, herci jsou toporní a nevěrohodní. Opět zde také máme dvě holčiny, které by autobus brzdící u zastávky odfoukl, jak zde hrdě třímají meče a cedí drsné hlášky. Hvězdička skutečně jen za tu snahu o solidní výpravu a kulisy. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Další z těch draculovských upírovin, kterou jsem nebyl schopen, vzdor solidní muzice a slušnějšímu vizuálu, dokoukat. Ani by mi nevadilo, že to nemá s Draculou skoro nic společného či že to má hloupě vystavěný příběh s nesmyslným náboženským podtextem. Ale ta nuda byla ubíjející, herci naprosto děsiví a v polovině filmu jsem si byl jist, že se koukám na mistra Bolla v nejhorší možné formě. A to jsem prostě celé dát nemohl. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Sledovat toto dílo je poměrně utrpení /a odvaha = čti nerozum!!!/ .. říkal jsem si po celou dobu, že jde určitě o rumunskou koprodukci, ta se vždy podepisuje velmi podobně, ale přišlo překvapení, ono je to jen emerický ... hvězdička je za kostýmy a hudbu - to ale nestačí, tak neztrácejte čas .. já musel - Dracula - upíři, to je moje slabina a tak občas trpím /nechám se nachytat ... ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Blonďatej Dracula, umělé kozy v době temna, Xena a divoženky. Víc zprznit tuhle klasiku už snad nemohli, Bram Stoker se musí obracet v hrobě... ()

jasse 

všechny recenze uživatele

...no, horší už to být nemohlo...hlavní představitel Drakuly mi připomínal Braňa Mojseje, ale musím uznat dobrou výpravu a především hudbu. Jen díky tomu ta jedna hvězdička...(a závěrečné titulky - ty jsou boží). ()

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem nechápal o co jde, ale po nějaké době jsem pochopil, že tvůrci se snažili propojit časově a dějově historického Vlada a Stokerova fantasy Drákulu. Scénáristé ovšem evidentně nejsou znalci kvalitních zápletek, ale spíše hráči RPG. ()

Reklama

Reklama