Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mytologický príbeh ukazuje, ako sa z potomka Ábela, ktorého podlo zradili, stal obávaný upír a Princ Temnôt Drakula.
Drakula (Luke Roberts), zronený z vraždy jeho manželky, na cestách hľadá nebezpečnú zbraň zvanú Nosič svetla, keď stretne krásnu križiacku bojovníčku Alinu (Kelly Wenham), ktorá sa jeho mŕtvej žene a jedinej láske zarážajúco podobá. Stačí jeden pohľad na jej tvár a Drakula sa opäť zamiluje. Ale môže byť Alina reinkarnáciou jeho manželky, alebo je to celé iba náhoda? Upír staví všetko na jednu kartu, dievča unesie a privezie do svojho hradu, kde sa napriek svojej povahe netvora snaží získať Alinino srdce. Grófovu neopatrnosť však využije slávny lovec upírov Leonardo Van Helsing (Jon Voight), ktorý má Nosič svetla v rukách. Podarí sa mu s pomocou Drakulovej lásky poraziť kruté sily temnoty? (Incantator)

(více)

Recenze (10)

jasse 

všechny recenze uživatele

...no, horší už to být nemohlo...hlavní představitel Drakuly mi připomínal Braňa Mojseje, ale musím uznat dobrou výpravu a především hudbu. Jen díky tomu ta jedna hvězdička...(a závěrečné titulky - ty jsou boží). ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film oceňuji ze dvou věcí. První je naprosto parádní soundtrack, který je hodně povedenej a hlavně neuvěřitelně melodickej. Hudba je největším kladem tohohle filmu. A druhá věc kterou u filmu oceňuji je to že film má parádní kulisy které nevypadaj nějak uměle a dokáží navodit atmosféru gotického hororu. Nicméně zbytek už je horší, když opomenu okoukaný příběh s tragickou romanitckou zápletkou a neuvěřitelně stupidním koncem hlavně díky Reinfieldovy. Tak se tak trochu jedná o pokus o kopii něco mezi Draculou od Cappoly a Hrou o trůny. Takže tu máme drsnýho lovce upírů jeho pomocnici a zamilovanou krávu do Dráculy. Největším problémem filmu je to že mi to přišlo jak slepenec scén. Jdi tam udělej tohle a pak tohle, nic moc nedávalo smysl. A herec hrajícího Drákulu byl po Vladu narážeči druhý nejhorší Drákula. Film je spíše pro příznivce upírů. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nemastné a neslané převyprávění legendy, kde je jasně poznat, že je to pořád amatérský film, i když některé kulisy a oděvy jsou na slušné úrovni. Dějově nic moc, akce je víc v úvodních kreslených titulcích než v celém filmu, zamilované pasáže nudí, herci jsou toporní a nevěrohodní. Opět zde také máme dvě holčiny, které by autobus brzdící u zastávky odfoukl, jak zde hrdě třímají meče a cedí drsné hlášky. Hvězdička skutečně jen za tu snahu o solidní výpravu a kulisy. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Další z těch draculovských upírovin, kterou jsem nebyl schopen, vzdor solidní muzice a slušnějšímu vizuálu, dokoukat. Ani by mi nevadilo, že to nemá s Draculou skoro nic společného či že to má hloupě vystavěný příběh s nesmyslným náboženským podtextem. Ale ta nuda byla ubíjející, herci naprosto děsiví a v polovině filmu jsem si byl jist, že se koukám na mistra Bolla v nejhorší možné formě. A to jsem prostě celé dát nemohl. ()

lioncel

všechny recenze uživatele

Sledovat toto dílo je poměrně utrpení /a odvaha = čti nerozum!!!/ .. říkal jsem si po celou dobu, že jde určitě o rumunskou koprodukci, ta se vždy podepisuje velmi podobně, ale přišlo překvapení, ono je to jen emerický ... hvězdička je za kostýmy a hudbu - to ale nestačí, tak neztrácejte čas .. já musel - Dracula - upíři, to je moje slabina a tak občas trpím /nechám se nachytat ... ()

zsn odpad!

všechny recenze uživatele

Blonďatej Dracula, umělé kozy v době temna, Xena a divoženky. Víc zprznit tuhle klasiku už snad nemohli, Bram Stoker se musí obracet v hrobě... ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

SPOILER: Úvodní scéna se tvářila jako remake Coppolovi verze ale naštěstí hned potom už se nedíváme na Drákulu ale na Dračí Doupě. Partička "lovců upírů" v čele s bratrem Žižkou (Jon Voight), Bláhou sekerníkem, Dominou a homo MekGáyverem, který je vyzbrojený švýcarskou armádní kosou s 57. funkcema. Ti pak jdou zabít děsivého Drákulu který vypadá jako starej Malfoy po 14. denní chlastačce (a zrovna tak i hraje). Půl hvězdy za hudební podkres a půl hvězdy za docela pěkný kozatý holky. ()

Caesius S. 

všechny recenze uživatele

Nejdříve jsem nechápal o co jde, ale po nějaké době jsem pochopil, že tvůrci se snažili propojit časově a dějově historického Vlada a Stokerova fantasy Drákulu. Scénáristé ovšem evidentně nejsou znalci kvalitních zápletek, ale spíše hráči RPG. ()

Reklama

Reklama