Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Not Suitable for Children je romantická komédia o playboyovi Jonahovi (Ryan Kwanten), ktorý má jeden mesiac, než sa stane neplodným. Z tohto dôvodu si za cieľ stanoví v krátkom čase splodiť čo najviac detí... (nessbeal)

Recenze (7)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Plytká romantická komédia, kde romantika je orientovaná na uháňanie sukní Kwantenom, pretože chce nechať na tejto Zemi ešte nejaký genetický materiál, no a komédia len málo v čom. Nakoniec si narazí Sarah Snook, ktorá sa nenormálne podobá na našu Kamilu Heribanovú, len Sarah má viac opuchnuté okále. Ide teda o ľúbostný film o šírení semena s nepravdepodobnou premisou a nenápaditým scenárom. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Romanticka komedia? No je to skôr väzna drama, ktora sa skonci romantickym happyendom. Ale prevedenie je kurevska nuda. Ani kvôli Sarah Snook to nestalo za to. 1/10. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Jonahovi lékaři diagnostikují závažnou nemoc s prognózou, že bude neplodný. Jonah, snadno ovlivnitlný chlapík, se toho chytne a rozhodne se pořídit si dítě za každou cenu. Ryan Kwanten je týpek, který vždycky hraje takovéhle maníky. Nutno ale říct, že jeho nahaté scény patří v tomhle filmu k tomu lepšímu, co snímek nabízí. Celá pointa mi přijde postavená na vodě a moc mě ani nebavilo sledovat, jak Jonah honí každou sukni. 50/50 tuhle problematiku zvládlo s mnohem větším nadhledem. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Příšernej,ale opravdu doslova píčovskej film,děsně obsazenej,prostě úplně zbytečně promrhanejch devadesát minutek.30%. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Proč já na to vlastně koukal? Sice jsem se hodinu a půl nenudil a na smrtelné posteli si ten strávený čas vyčítat nebudu (narozdíl od všech Nud k posrání), ale ve výsledku to byla hrozně zbytečná blbost. Místy to ale bylo docela vtipné, takže nakonec jsou to mizerné tři hvězdičky. Australané ale příliš nezabodovali. 50% ()

jacko 

všechny recenze uživatele

nejedna se tu o romantickou komedii v klasickem podani, nemainstreamovy (nehollywoodsky - puvodne jsem myslel ze anglicky, i kdyz australie me taky napadla) "humor" je tu jasne patrny a chvilemi nevite, co si o tom vsem myslet...ve finale se ale zadne velke drama nekona a relativne rychle zjistite, jak to vsechno dopadne...na jedno shlednuti ok - 2,5* ()

Reklama

Reklama