Reklama

Reklama

The Sweeter Side of Life

(TV film)
  • Slovensko Sladký život
TV spot

Obsahy(1)

Rozmaznaná Desiree Harperová pozná iba život v obklopení svojich rovnako rozmaznaných  kamarátok. Preto ju veľmi nepríjemne zaskočí, keď jej manžel, úspešný plastický chirurg, oznámi, že sa chce rozviesť. Vďaka podmienkam, ktoré podpísala v predmanželskej zmluve, sa zrazu ocitne úplne bez peňazí, a tak sa rozhodne vrátiť do rodičovského domu v New Jersey. Tu pomáha svojmu otcovi Paddymu Kerriganovi, ktorý prevádzkuje rodinnú pekáreň. Desiree však rýchlo zistí, že pekáreň má finančné problémy, a preto vymyslí nový gurmánsky koláč, ktorý sa teší veľkej popularite a prinesie pekárni nečakaný úspech. Desiree postupne zvažuje svoj návrat do sveta, na ktorý bola zvyknutá, no zároveň sa mení na oveľa citlivejšiu a ohľaduplnejšiu ženu,  než bývala predtým. Okrem toho sa zmenia aj jej postoje a city k Bennymu Christopheovi – miestnemu nedostupnému samotárovi... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (6)

eaglestar odpad!

všechny recenze uživatele

Jednoznačný adept na filmový potrat tohoto milénia!!! Myslete si třeba, že jsem zlý člověk, ale kdo tomu dá víc jak jednu hvězdu, je u mne totální vemeno. Rosamunda a Hallmarkové průjmy jsou vedle této tupé nechutnosti artové filmy. A suzanne1997 podezřívám, že to psala buď totálně zhulená, nebo svůj kometář pojala jako hodně zhůvěřilou recesi. Dabing v kolaborantském jazyce byl taktéž příšerný. P.S. Co čekat od amerického filmu, ve kterém se jim tam předměšťáci projíždí v ultrahnusmém samohybu Škoda Pochcávia?! ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Jednoduše pro tento film nemám slov, výborná komedie, ale i romantický film, ukazuje, že najít sama sebe, tak na to není nikdy pozdě. Co se mi na tomto filmu líbilo nejvíce, tak asi to, když nepodepsala koncesi, aby mohla znovu žít v New Yorku, a nejméně? Tak to opravdu nevím, film nebyl předvídatelný, nevěděla jsem, co se stane, jednoduše se mi tenhle film hodně líbil. Nejprve jsem si myslela, že je v angličtině, byla jsem však příjemně překvapená, najednou se ozvala slovenština, takže dobrý. Tenhle film bych doporučila všem, kteří chtějí příjemně zaplnit čas nějakým opravdu dobrým filmem, kdy si ona uvědomí, že její předešlý život nebyl zrovna tím nejlepším. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Z toho skutočného sladkého života na Manhattane ukázené žalostne málo, zvyšok je len sto krát otrepaná a prevarená klišoidná zápletka, ktorá už vážne nikoho nemôže zaujímať. 1 z 5 ()

tinss_18 

všechny recenze uživatele

Naivný film, kde vystupuje zo začiatku rozmaznaná panička..a film s veľmi prevídateľným koncom. Naviac som to pozerala s otrasným slovenským dabingom, takže môj celkový dojem z filmu nebol moc pozitívny. Nepáčil sa mi aj výber hercov a nesympatickej herečky v hlavnej úlohe Desiree. Takže moje konečné hodnotenie je len 40%. ()

Domis93 

všechny recenze uživatele

Koukat se na to dá, je to takové utopické, těžce nereálné a člověk se směje jen tomu, jak nereálné. Ale je to komedie, a tak to asi splňuje svůj účel. Kathryn mam ráda a je zajímavé ji vidět v takovéhle roli. Pokud chce člověk fakt jen oddechovku, tak to splní účel. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama