Reklama

Reklama

Autana

  • Slovensko Autana (festivalový název)
všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2012, 52 min

Režie:

Alastair Lee

Hrají:

Leo Houlding

Obsahy(1)

Dokumentárny film Alastaira Leeho, v ktorom sa spolu s Leom Houldingom, Seanom Learym a Jasonom Picklesom vydávajú za dobrodružstvom do venezuelskej Amazónie, kde sa pokúsia o prvovýstup východnej steny stolovej hory Cerro Autana. (ito7)

Recenze (7)

Luke7 

všechny recenze uživatele

Po Asgard projektu konečně pořádná divočina. Nehostinná džungle, extrémní výstup, stolová hora. Možná sportovní pojetí dokumentu kazily vizualizace. Expediční kamera - Krnov 2014. ()

BuddyO 

všechny recenze uživatele

Parta zazobaných britů se rozhodne, že si udělá dobrodružný výlet do Amazonie, kde by rádi zdolali místní posvátnou horu. Na začátku expedice se samozřejmě musí pořádně sjet s místním Šamanem, aby to dodalo příběhu šťávu a poté už jen nadávají na místní vegetaci. Vizualizace, která film proplétá mi také zrovna nesedla. Musím však uznat, že jsem se nenudil ani chvíli. Expediční kamera 2014 ()

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Videné na malom festivale Hory a mesto outdoorových filmov v Žiline. Film patril k tomu lepšiemu a zaujímavejšiemu. Parta horolezcov sa rozhodla pokoriť džungľu a zaujímavú horu Autana. Prenikanie džungľou, boj s hmyzom a teplom, šamanova medicína a krásny výstup. Často vtipné momenty a pekné zábery, som spokojný a aj nelezci si prídu na svoje. ()

klochy 

všechny recenze uživatele

Nádherne nedostupné. Kiežby som si tiež v živote zažil podobné dobrodružstvo (stále je čas), byť takto spätý s prírodou, aj keď niekedy to môže poriadne liezť na nervy. A kino tomu asi pomohlo. ()

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Je zde vidět jiný pohled na výstup a tím si mě film zpočátku získal. Brodění džunglí, výstup plný bláta a vzpomínky na snový drogový výlet u pana Šamana vás nenechají dlouho čekat na překrásné výhledy ze stolové hory, nad kterým se tají dech. Pobavila mě scéna s přiděláváním skob a následným poraněním lezce. Asi má opravdu nějakou duši a jsem rád, že lezci už po této zkušenosti nic dále nezatloukali, i když by jim to velice usnadnilo výstup. ()

MAsakRA 

všechny recenze uživatele

Sice nesoutěžní, ale dle mého názoru nejlepší film letošní Expediční kamery. Vtip, pěkné záběry, dobrá hudba. Expedice dle mého gusta! ()

Capinka 

všechny recenze uživatele

Tento film mě moc neoslovil, nějak mi do toho moc neseděly ty vizualizace, které se tam občas objevily i mimo zážitků spojených se šamanem. Co se mi opravdu líbilo, byli zrychlené záběry na okolní krajinu a výhledy z jeskyně. ()

Reklama

Reklama