Reklama

Reklama

Absolutní strach

Obsahy(1)

Jessie a Dale se vydávají na cestu po stopách jeho otce, který před třiceti lety záhadně zmizel kdesi na Filipínách. Společně s Dalovými kamarády plují na opuštěný ostrov, kam je zavedla nalezená mapa. Tam se dozvídají, že otec byl součástí přísně tajného vládního projektu a měl velice dobrý důvod se nevracet. Původně zábavný výlet se pro partu mladých lidí mění v absolutní strach. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

EVIM odpad!

všechny recenze uživatele

Tupé a nezáživné. Ani tak nemám problém s herci, ono totiž z hovna bič neupleteš, ale celkově je to sterilní. Kamera statická a v mnoha fázích nesmyslná, hudba primitivní. No proč to vlastně hodnotím...? ()

montel 

všechny recenze uživatele

Jessie (Stephanie Lemelin) a Dale (Matthew Alan) tvoří mladý zamilovaný pár a se svými přáteli se chystají na výlet lodí. Dale na lodi najde mapu, kterou nakreslil jeho dávno mrtvý otec, kde je znázorněn dosud neobjevený ostrov. Partička se rozhodne ostrov najít. Když se jim to povede a prozkoumají jej, všichni kromě Jessie se nadýchají podivného prachu vyrobeného vládou, po kterém se jich zmocní pocit absolutního strachu. Vláda nyní trvá na tom, aby se nikdo nedostal z ostrova živý...Film natočený spíše pro televizi. Příběh je docela o ničem a pár pěkných holek to nezachrání. Nebýt těch přiblblých flashbacků, bylo by to trošičku lepší. Snímek odvysílala TV Barrandov a mě to ani nepřekvapuje. Takových hovadin se tam vysílá plno. 35% ()

Nobunaga odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní dno filmové "zábavy". Korunovaný. Celým filmem se táhnou dvě časové osy, jedna jakási konspirativní a druhá rádoby mysteriózní, avšak nemohoucnost a křečovitost obou působí až trapně. Přes hodinu sledujeme buď nezajímavé a otravné charaktery, které se doslova pronudí do finále např. v nočním klubu, u karet či na lodi, nebo sledujeme zadek-prsa-rty hlavní hrdinky (kamerou pravidelně najížděné detaily -viz fotogalerie str.2). Když se všichni v závěrečné patnáctiminutovce dostanou na kýžený ostrov, nepřekvapivě, avšak o to rychleji, zde naplní svůj osud deseti, resp. šesti malých černoušků. A to "šokující", doslova z prstu vycucané odhalení v závěrečné minutě, které nemělo vůbec žádný vztah k událostem ve filmu, té trapnosti už jen nasadilo korunu. Celé to na mě působí, jako by scénář vzešel ze spisovatelské soutěže pro -náctileté fandy Lostu. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama