Reklama

Reklama

Lovci aligátorů

(seriál)
  • USA Gator Boys
Reality-TV
USA, 2012, 50 min

Obsahy(1)

Pořad Lovci aligátorů sleduje odvážné skutky Paula Bedarda a Jimmyho Rifflea, dvou jedinečných lovců aligátorů, kteří riskují zranění i smrt, aby ručně odchytili problémové aligátory, jež se nastěhovali do zahrad, bazénů, garáží a ložnic obyvatelů floridského parku Everglades. Dvojice se postaví tváří v tvář nelítostným aligátorům, jejichž čelisti jsou schopny vyvinout neuvěřitelnou drtící sílu. Cílem záchranných akcí lovců aligátorů je dostat tyto tvory z dosahu nebezpečí, než je odchytí a zabijí konkurenční lovci, kteří je prodají na kůži a maso. Podíváte se, jak spolu co nejšetrnějším způsobem odchytí, odstraní a přemístí nejnebezpečnější zvířata, od čtyřmetrového aligátora chyceného v bazénu po jedovaté hady na dětském hřišti. Prostřednictvím své práce propagují nenásilný přesun zvířat bez zabíjení, ať už je související nebezpečí sebevětší. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Zprvu jsem tomu moc nevěnoval pozornost,ale občasné přepnutí a vidění jak hoši chytaj aligátory holýma rukama byl fakt zážitek a postupně jsem se začal dívat pravidelně. Je to super show a konečně nějak zajímavá. Ano,každý díl je stejný,chytaj aligátory,ale o tom to přece je. ()

Reklama

bolf!k 

všechny recenze uživatele

Kupodivu po pár dílech, kdy hlavní dvojka pořád dokola opakuje, jak nebezpečná práce to je, a co všechno by se jim mohlo stát, kdyby se něco pokazilo, mám pocit, že bych už aligátora zvládl chytit sám. Jsou to mantáci, ale je s nima sranda. Jen by si producenti mohli odpustit ty snahy o mezilidská dramata, na kterých si hlavní neherci vždycky vylámou zuby. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama