Reklama

Reklama

Soudný den planety Země

  • USA Countdown to Doomsday
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jaká rizika či hrozby visí jako Damoklův meč nad naší planetou? Jsou to živly, sopečné vulkány, sluneční erupce... Ale i nebezpečí z jiných sfér. Hrozí nám třeba vzpoura robotů či útok z vesmíru? (oficiální text distributora)

Recenze (7)

enjoi 

všechny recenze uživatele

Faktická hodnota skoro nulová, ale je to zpracováno vcelku zajímavě, takže se člověk nenudí. Když není nic zajímavějšího v televizi, tak proč ne. 55 % ()

Vierunka 

všechny recenze uživatele

Ne a ne se zbavit dojmu, že se v nás tenhle dokument snaží vyvolat, příp. udržet strach. Ať přemýšlím, jak přemýšlím, nenapadá mě sebemenší důvod, proč by na nás chtěli útočit mimozemšťané /??/. Jediný reálný Damoklův meč, jenž visí nad "naší" překrásnou planetou, jsme my sami. Jen lidstvo je schopno zničit samo sebe, a to díky právě ze strachu vyplývajícímu násilí, nenávisti, agresi, chamtivosti, nesmyslné touze po moci, iluzi jakési nadřazenosti, posedlosti technikou atd. Živly, sopečné vulkány..Země ví přesně, co má dělat. Stejně tak to ví Slunce. Žijeme-li s láskou, úctou a jak nejlépe dovedeme, pak je vše, jak má být, a není čeho se bát :) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Moc nového tento dokument nepřinesl, země vzniku mě nabádá pro jako skupinu obyvatel vznikl, ale předsudky stranou. Kdo nikdy neviděl žádný dokument o vesmíru nebo o jiných katastrofách, tak tímhle může začít. Je zde sice 10 katastrofických scénářů, ale je tu i vysvětlení, které třeba v "dokumentu" Apokalypse - kde a kdy chybělo (tam se hrnula jen jedna pohroma za druhou a bylo to k ničemu. ()

Mukl007 odpad!

všechny recenze uživatele

Slátanina, která se ale tváří hrozně vážně a vědecky. U filmů tohoto typu by mělo být varování: Pozor, sledujete kravinu. Jinak je nebezpečí, že to někdo může brát vážně. ()

dmk 

všechny recenze uživatele

Ve své době to podle mého názoru byl dobrý dokument(nevím, byl jsem ještě malý, navíc nabídka u nás nebyla tak velká-sledoval jsem jen dokumenty co v Pátek běželi na dvojce, takže nemám úplný přehled o tehdejší dok. tvorbě). Dokonce se vyrovná některým "současnějším" apokalyptickým dokumentům, ale v dnešní době nemá šanci konkurovat , už jen proto, že fakta zde říkaná jsou dneska v kdejakém podprůměrném(zvláště Discovery jich produkuje mnoho) dokumentu. Na druhou stranu je to pěkná ukázka toho, že lidé co jsou v dokumentech teď (hlavně u "vesmírných jsou furt ti samí lidé-což mě přivádí k tomu, že bych si už konečně mohl zapamatovat jejich jména), v nich byli i tenkrát. Navíc je to pěkná ukázka tvorby dokumentů před jejich velkým "boomem". A v neposlední řadě je třeba dodat , že lidé co denně shlédnou dva tři dokumenty nejsou nejspíš cílová skupina stanice Prima COOL. ()

duch 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně originální dílko, které mě donutilo trochu se zamyslet nad životem. Doporučuju jen více duševně vyspělým, kteří se také dokáží zamyslet nad životem... ()

Reklama

Reklama