Reklama

Reklama

Star Wars: Impérium útočí

(TV film)
  • USA Lego Star Wars: The Empire Strikes Out

Zuří občanská válka. Galaktické impérium vyhrožuje, že rozpráší povstání pomocí nové zbraně – Hvězdy smrti. Povstalci se tak snadno nevzdávají a neohroženě se pustí do boje... (TV Prima)

Recenze (17)

canucks333 

všechny recenze uživatele

Toto bol najlepší film z dielne Lego a najlepšia paródia na Star Wars. Inteligentný a trefný humor, zaujímavý príbeh a slušná animácia. NA svoje si príde každý fanúšik SW, pretože tu exelujú Darth Vader, Darth Maul a Palpatine... Videl 2x v talianskom jazyku (nerozumel som, ale to nebola potreba) - 100% - TOMU SA POVIE ÚLET! ()

Reklama

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje !!!SPOILER!!! Nejlepší scény jsou pro mě dvě: 1)Scénka, kdy Luke ztratí ruku a histericky začne vřískat a následně si jí nandá zpět. 2) Závěrečný ceremoniál je geniální.... " I totally awesomest it for you!" :D Darth Maul Rulez.... Film spíše průměrný z řady SW LEGO, nic extrémně dobrého v něm není. ()

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Další a opět SKVĚLÝ Lego filmeček se světa Star Wars. Opět spousta vtipů, ty nejlepší jsou ale inside vtipy které pochopí jenom fanoušci SW (Páni Hane, ty jsi vystřelil první!) a těmi je film prošpikovaný skrz na skrz. Míchání původní trilogie a prequelů zde funguje opět skvěle. A jeden důvod proč film vidět? Protože kde jinde uvidíte jak spolu staví Vader, Maul a Palpatine Hvěždu Smrti z lega. A to prostě vidět jednoduše chcete. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu je v tom bordel, keďže podľa Telekomu a Primy vraj ide o zaverečnú epizódu seriálu z roku 2013... ehm. Každopádne ja som to videl samostatne a je to skvelá zábava brutálne parodujúca všeko, čo divákovi (mne) vždy vadilo na fenoméne Star Wars. Nekompromisné miešanie postáv z rôznych filmových epizód, brutálne spoilery, až som si nie istý, či to detský divák vôbec dokáže oceniť. Ja to oceňujem plným počtom hviezd... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Se svými necelými 22 minutami se jedná o druhý nejdelší díl LEGO Star Wars. (Plechpetr)

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Reklama

Reklama