Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Michael Strother (Goran Višnjić), hypnoterapista, ktorý pomáha ľuďom skoncovať s fajčením, má na sedení s policajtkou (Shirley Henderson) desivé vízie. Objavuje sa v nich malé dievčatko, ktoré od úteku od únosca stratilo reč. Spolu s policajtkou sa dajú do pátrania, ktoré ich postupne zavedie až k okultistovi zo 16. storočia, Francisovi Paladinovi. Podarí sa im odhaliť tajomstvo a chytiť človeka, ktorý verí, že objavil kľúč k nesmrteľnosti? (1985lula)

(více)

Recenze (5)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hypnoterapeut se zvýšenou senzitivitou je přivolán k případu dívky, která po útěku od svého únosce ztratí řeč. Při pátrání po původu traumatu proniká hlavní hrdina společně s mladou policistkou až k okultistovi z 16.století a jeho následovníkům. Já jsem spokojen. V tomto případě mi vyhovovalo pozvolné tempo vyprávění, sedla mi i herecká sestava a bavila mě i sice brzy předvídatelná, ale zábavně podaná zápletka. Příjemným překvapením bylo i smysluplné chování hlavních hrdinů a vyvarování se scénáristických bot. Slušná práce. 80% ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Mám docela rozporuplné pocity... Moc mi tam nesedla Shirley Henderson v roli policejní vyšetřovatelky, scénář mi taky zrovna dvakrát neučaroval a ani jsem moc nepobrala mytologii kolem vražd, jenže tu krásně temnou, téměř hororovou mysteriózní atmosféru tomu nikdo neodpáře. Takže to nechám alibisticky za tři hvězdičky, ale takové lepší. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý film,známy aj pod názvom Hypnotic alebo Close Your Eyes.Niečo medzi horrorom a sci-fi thrillerom.Hlavné postavy v tomto filme je hypnoterapista,sériový vrah,žena policajtka a malé dievčatko,ktoré je zároveň aj akýsi kľúč k vyriešeniu záhady.Policajtka mi v tomto filme nejako nepasovala,stále bola akási nervózna.Film je v originály v angličtine,ale Goran Visnjic sám pre seba povie pár slov aj v chorvátštine.Je to britský film,preto je úplne odlišný od amerických filmov.Je kľudnejší a nie moc krvavý.Ako predloha mu poslúžil román od Madisona Smartta Bella.Za pozretie určite stojí. ()

kohut 

všechny recenze uživatele

vydareny mysteriozny thrilller ktory vdaka neamerickej produkcii ponukne netuctovu hlavnu hrdinku (ktora ale mohla dostat viac priestoru), rozmyslajucich hlavnych hrdinov a minimum logickych lapsusov. Dokonca sa vyvarovali obvyklemu satanistickemu klise 'chceme vypustit na zem antikrista, co bude potom nas uz nezaujima'. spokojny som. ()

Reklama

Reklama