Reklama

Reklama

Derren Brown: strach a víra

(pořad)
  • Velká Británie Derren Brown: Fear and Faith
Mysteriózní / Psychologický / Reality-TV
Velká Británie, 2012, 2x45 min

Obsahy(1)

Derren Brown představí experiment zaměřený na odstranění lidského strachu za pomoci velmi silného léku. Dokáže však jeho účastníkům skutečně pomoct vyřešit jejich problémy?
Ve druhé části tohoto speciálního pořadu zkoumá Derren Brown psychologii náboženské víry. Může pomocí síly sugesce obrátit ateistu na víru? (oficiální text distributora)

Diskuze

Linkyc

Linkyc (hodnocení, recenze)

vojtaz

O tom jsem dost přemýšlel, rozhodně budu kupovat Svengali na DVD, takže potom není problém jet podle ENG. subtitles. Ale pokud se najde čas a chuť, vlastním DVD Evening of Wonders a práva se na ČR nevztahují, takže bych to mohl dát zase na svůj kanál.

vojtaz

vojtaz (hodnocení, recenze)

Linkyc

To já bych Ti rád pomohl ale vůbec nevím jak... :- (. Každopádně, když něco uděláš (je jedno jak kvalitně) tak dej prosím vědět... Třeba některý ty divadelní představení by stály určitě za to. Hodně zdaru! 

na příspěvěk reagoval Linkyc

Linkyc

Linkyc (hodnocení, recenze)

vojtaz

Rád bych začal pracovat na Miracles for Sale, ale míra te britské angličtiny a patlavé americké mi brání v tom, aby to bylo dobře. Potřebuju anglické titulky a nevím, kde je sehnat. Pokud mi s tím někdo pomůže, rád přeložím.

na příspěvěk reagoval vojtaz

Uživatel Linkyc smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama