Reklama

Reklama

El sexo de los ángeles

  • angličtina The Sex of the Angels
Trailer

Obsahy(1)

Bruno je mladý študent ktorý vedie dlhoročný láskyplný vzťah s Carlou. Po stretnutí s Raiom sa však veci začnú komplikovať a Bruno začína objavovať svoju doposiaľ neznámu stránku sexuality. Carlu toto zistenie najskôr zničí, ale postupne mu jeho aférku začína tolerovať pre veľkú lásku, ktorú k nemu cíti. Vzniká tak zaujímavý milostný trojuholník plný prekvapení. (Mishqo)

(více)

Recenze (21)

emma53 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda filmy, kde se mnou zmítají ambivalentní pocity, ale nedá se nic dělat, tenhle mezi ně taky patří. Nemám výtek, co se týká hereckých osobností, tady byl výběr téměř dokonalý a všem ta role sedla jak přišitá na tělo, ale už víc připomínek bych měla ke scénáři. Nemůžu si pomoct, přece jen na mě působil místy až příliš naivně a neuvěřitelně, dokonce jsem se přistihla, že některé momenty na mě jukaly telenovelsky (viz ty kancelářské). Celá tahle trojka má v sobě a svých citech slušný hokej, docela bych byla zvědavá, jak dlouho by jim to vydrželo v tomhle složení. Jsem ráda, že já osobně v tom mám jasno:-) ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. Začíná to trochu obyčejně, potom se to zvrhne v cosi, co nevzbuzuje naprosto žádné emoce a končí to naprostým úletem nad úlety. V mnohém to připomínalo Tykwerův film Drei (2010), z něhož si Villaverdeův snímek ale bere jen určité motivy, které potom nedokáže už dál rozvíjet, jen vršit jednu banální scénu za druhou v domnění, že se jedná o bůhvíjak sofistikovaný pokus o nonkonformní pohled na lidskou sexualitu. Za mě určitě ne, přestože Álvaro Cervantes i Llorenç González jsou fakt luxusní borci. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Neskutečně zmatený a místy hodně iritující film, který by mě opravdu naštval, nebýt toho poněkud dobře udělaného konce a závěrečné písně. Absolutně jsem v některých pasážích nechápal chování hlavních tří protagonistů a nedokázal jsem se vcítit do jejich problémů, což vedlo k tomu, že mě film chvílemi nudil a zdál se zdlouhavý. Samozřejmě chápu jejich vnitřní zmatek, ale čeho je moc, toho je moc. Neříkám, že se mi nelíbil námět, ale samotné zpracování bylo průměrné, jelikož se z toho dal udělat mnohem více úderný a autentičtější zážitek. Zkrátka pro mě do jisté míry celkem zklamání, které bylo, jak už jsem říkal, vykompenzováno zejména závěrem. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Nabízí se srovnávat tenhle film s Bertolucciho Snílky. Jenže Sex andělů je spíše bohužel takovou studentskou telenovelkou, která je po formální stránce neskutečně nudná (střihová skladba nabízí plno zbytečných momentů) a zhruba od poloviny filmu ubíjejícím způsobem překombinovaná (ač samotný děj tolik složitý není, způsob vyprávění ho zbytečně zamotává). Jediný důvod, proč jsem film pouštěl byla Àstrid Bergès-Frisbey a i po jeho konci je ona tím jediným, co stojí vůbec za řeč. 4/10 ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Celej film šuká každej s každym a hodinu a půl jim trvá, než jim dojde, že si vlastně chtěj zašukat všichni tři dohromady. Jen se divim, že nepřizvali třeba ještě psa. ()

Stanley 

všechny recenze uživatele

Film o trojici nešťastníků zmítaných vášněmi a emocemi by zřejmě vyhrál soutěž o největší počet hereckých scén s postavami se ztrápeným kukuč (psí oči) jedněch vůči druhým ve všech možných kombinacích. Místy až komické zvraty nakonec ústí do kuriózního spletence, který kupodivu připomíná pohádkový konec - v reálu by však to skutečné vztahové drama teprve začalo. Má to něco do sebe, nechybí tomu správná chemie mezi protagonisty a relativně věrohodná psychologie postav. Možná že pro současný trend nestandardních vztahových modelů to lze pojmout i za určitý reprezentativní edukační materiál :) ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Oni ti Španělé to prostě umí. Ne že by režisér Villaverde (pro mne první film by him) vymyslel nějaké světově originální téma, nicméně tím ,že obsadil kvalitní trojici herců a děj zasadil kam jinam než do Barcelony, stoupla kvalita celého snímku o hvězdu. Ze zmíněné trojice hlavních představitelů bych především vyzdvihl nesmírně charismatického Álvara Cervanta a doopravdy patetickou Astrid Berges-Frisbey, tito dva nám doufám v budoucnu předvedou podobné či ještě lepší výkony. Takže jo, já jsem si tenhle film užil a jak by řekl klasik - je to surrealitické, ale milé. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

Hmmm, neviem čo povedať. Po príbehovej stránke mi to vôbec nesadlo, lebo nevidím zmysluplnosť v niečom takom ako láska medzi troma ľuďmi a aby to vôbec na nejakej normálnej báze fungovalo. Ale herci celkom ušli a spracovanie bolo celkom slušné. ()

Narya89 

všechny recenze uživatele

Skvělá hlavní myšlenka - láska je o svobodě. Neomezovat se, nestavět si umělé bariéry konvencí, ale zároveň být ohleduplní. Souhlasím s tím, že tolerovat vedlejší vztah, který má váš partner a vy to víte, je hodně náročné, jak sama Carla zjistila. A je logické, že to člověku nebude stačit a bude chtít vyrovnat váhy. Závěr mi přišel naprosto dokonalý, hlavně taneční scéna. Otázkou ovšem je, jak to může reálně fungovat. Přijde mi, že mezi třemi lidmi musí být nutně neustále určitá konkurence, mocenská nerovnováha, napětí stojící na tom, že tři strany trojúhelníku by měly být stejně dlouhé, tj. všichni se všemi trávit stejně času, spát stejně často, atd, aby si ten třetí nepřipadal zanedbávaný...zkrátka by mě zajímala i ta realizace v praxi, ne jen si říct,, že to teda zkusí. Nicméně se mi líbil ten otevřený přístup, nakonec láska si nevybírá a pokud máte to štěstí, že s partnerem milujete stejného třetího člověka, proč se nutně jednoho vzdávat, když jde mít všechno. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Láska je láskááá, když choděj kluci s klukama a holky s holkama a nebo taky všichni se všema :-) Netradiční trojúhelníček odehrávající se v mé oblíbené Barceloně, to už je něco co mě musí zaujmout. Celý tenhle příběh stojí na hlavních představitelích a Carla, Bruno i Rai byli naprosto boží a ve svých rolích famózní. A co se týče uvěřitelnosti toho jejich vztahového mixíku....proč ne, já to beru....jsou mladí, bezstarostní, nespoutaní, toužící si užívat, zažívat nepoznané, ochutnávat život a objevovat veškerá jeho zákoutí a třeba i slepé cesty. Může být, to vše k mládí patří a konec filmu se závěrečným tanečkem všech zúčastněných se moc povedl a jako pro Carlu úžasná věc, mít takové dva sexy hřebečky jen a jen pro sebe :-))) ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Ona miluje jeho, on miluje ji. Pak se objeví třetí kolo do vozu, na které nejprve nasedne on, pak i ona. A nakonec si udělají takovou hezkou tříkolku. Je to vlastně hrozně absurdní až parodické, ale nepůsobí to nijak nuceně. Všichni tři hlavní hrdinové jsou sympaťáci, kteří se v prostředí současné Barcelony "živí" kdovíjak - redaktorka v undergroundovém časopise, učitel karate, věčný student. Taková uvolněnější španělská odpověď na Snílky. SPOILERY! Palec nahoru za to, že scenárista odolal nabízejícímu se dramatickému konci. A vlastně se mu i trochu vysmál. ()

janik.sk 

všechny recenze uživatele

Pekný trojuholník. Rozcuchaná Carla s výrazom "tesne po sexe", egoistický Bruno a príťažlivý Rai - všetci to ťahajú na obidve strany a vybrať si je tak ťažké. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Láska páska, chytneš se a je vymalováno. Pokud autoři zamýšleli vysmát se všem těm vážným dramatům o trojúhelnících ničivějších než ten bermudský, pak tleskám...teda, pokud to nezamýšleli, tak vlastně tleskám taky. Zábavně natočený příběh, který, byť je trochu strojený, nepůsobí nepatřičně. Jakkoli je to dohnané do krajnosti (přestože finále je naprosto jasné od začátku), postavy ví, co dělají, respektive neví, ale mají důvody k tomu, aby se chovaly bezhlavě. Jediné, co mi uniklo, je, proč se to jmenuje El sexo de los ÁNGELES? Zas tak andělský tam nikdo nebyl (ale ďábelský vlastně taky ne). Jen bych konečně rád viděl drama o milostném trojúhelníku, kde nebudou dva muži, ale dvě ženy...které to ovšem nebudou chápat jako zábavný výlet do lesbolandu. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pro mě skvělý snímek, s úžasným a charismatickým Álvarem a vynikající Astrid patří do mých nejoblíbenějších TOPek, bez krváků a hnusáren, přesně můj šálek kávy (i když tu nekonzumuji ve velkém, takže spíše ... čaje) 1010910 ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Carla Bruni et le Roy. Teda vlastně Carla, Bruno a Rai. Vykrádačka Tykwerova filmu "3", i když musím uznat, že povedenější. Vzhledem k uvěřitelnosti filmu dám 4 hvězdy, byť slabší. PS: Já být Carlou, přidám se hned u prvního pošťuchování v tělocvičně ;-) ()

NeMiQ 

všechny recenze uživatele

Som za každú srandu a somarinu, ale tu som dostal aj ja zabrať. Mestami vtipné, miestami prehnane pudové správanie postáv, miestami sa dalo badať náznaky akejsi pointy či mravného poučenia, no každopádne to bola južanská zaujímavosť....ináč to neviem nazvať. Moc ma to nebavilo ani mi to neprišlo veľmi skutočné, aj keď človek nikdy nevie :) ()

zigy odpad!

všechny recenze uživatele

Tady se asi někdo teprve zaučoval ve scénáristice a režii.......pár milostných scén to opravdu nevytrhne. Amatérsky natočený příběh dvou teploušů (?) a krásné dívky a jejich vztazích. ()

Reklama

Reklama