Reklama

Reklama

Long Branch

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Drama / Romantický
Kanada, 2011, 14 min

Obsahy(1)

Lynn spozná chlapíka. Obaja spolu zistia, že si to chcú dnes večer rozdať. Lynnino nadšenie však opadá, keď sa zakrátko dozvie, že chalanisko býva takmer tri hodiny od centra. (sochoking)

Recenze (20)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pri takej '' výletnej jazde'' by mi zvädol, zamrzol a odpadol kým by som sa tam doterigal! Spomenul som si na príhodu z Práglu... (ve Vodičkovy): JA: ''Kolik na Jižňák?'' TAXIKAR: ''Tři kila, šéfe.'' SLECNA:''No to je nějak moc, ne?!'' JA:''Tady máš 4 kila kámo a ať jsme tam za pět minut!'' (zvuk motora): Hen hééééééén.....!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ona: „Chceš si zamrdat?“ – On nadrženě: Joo, tak půjdeme k tobě domů. OK. Ale bude to trvat asi tři hoďky – Cože? To mi zatím pekáč vychladne…Njn tak to zas máme romantický shortík, kde se o sexu jen mluví, místo aby tvůrci využili příležitosti v podobě pohledné herečky a šlo se na věc. Teď konec srandy – docela povedená podívaná, při které si nejedna puberťačka ohryže nehty hraje především na city a porozumění, no a v neposlední řadě – hudba byla super. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

One night stand?:D Spíš to nakonec vypadalo na pořádnou romantiku. Než se doplahočili do toho jeho bytu, tak se nedívím, že byli unavení. Mě by to za tu dobu už dávno přešlo. Ale v závěru hezké a milé a hlavně skvělá hudba. Anyway my name is - Eee, It's too personal. Možno nalézt zde: http://www.youtube.com/watch?v=zwV9mgNdcwE ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hezká lidská romance, která má docela dobrou gradaci, kdy očekáváte, co se vlastně stane. Pointa sama o sobě je celkem zajímavá a zábavná, ale na druhou stranu to není něco, co by mě svým výsledkem až tak moc ohromilo. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodový krátkometrážní snímek. S idilickou i když možná až lehce idealizovanou pointou. Nicméně, celkově se na to dá shlížet z různých pohledů a myslím, že každý, kdo se k tomuhle filmu prokliká si v něm bude moct najít něco pozitivního. To byl pravděpodobně i účel tvůrců a celá ta zimní a celkem i poetická atmosféra v tom jen pomáhá. Takže pokud chcete zahřát u srdce, koukněte na to a zbytečně nad tím nefilozofujte - toť má rada. Jinak herci jsou dobří i když nebylo moc prostoru na to aby se nějak extra projevili. A celý nápad, režie i scénář jsou taky fajn. ()

MA.KI 

všechny recenze uživatele

Milý / jednoduchý / úsměvnými i dojemnými momenty prošpikovaný nezávislý příběh o dvou bezejmenných – ženě a muži, kteří se právě poznali a chtějí "si zapíchat". ~ Symbolicky zobrazená daleká cesta od pouhého chtíče a tužby po "žhavém a oplzlém" sexu k hlubokému citu. Teplo v zimě. Láska. ~ PS SKVĚLÝ CASTING i soundtrack. ()

Googooplexer 

všechny recenze uživatele

Jediné plus Long Branču je, že je šort. Keby to premietali v záchodovej mise pred každým spláchnutím, nevšimnem si toho. Nijaké! ()

Reklama

Reklama