Reklama

Reklama

Dishonored: The Tales from Dunwall

Animovaný / Krátkometrážní / Sci-Fi / Drama
USA, 2012, 3x2 min

Obsahy(1)

Třídílná série webisod jménem The Tales from Dunwall, sloužící jako menší prequel pro samotnou hru Dishonored, byla vytvořená především za účelem propagace. Dalším důvodem této minisérie bylo hru představit a přidat hráči nějaké ty informace navíc. (FFilipCZ)

Recenze (27)

H34D 

všechny recenze uživatele

Dishonored je skvělá hra s filmovým příběhem o strážci, jenmuž zrádci vzali jeho čest a on se tak musí uchýlit do vyhnanství, plazit se ve stínech a přijít na to, jak ji získat zpět. Proto je jistým zklamáním, že ničeho takového se zde nedočkáme, The Tales from Dunwall slouží pouze jako prequel. I tak by ale bylo zajímavější dozvědět se něco o fantasy světě Dishonored a temné pohromě páchnoucí v ulicích. Protagnoistou je však Corvo a necelých 6 minut příběhů z Dunwallu vypráví o jeho nepochopené vědecké minulosti. Zvolený styl animace je vhodný, ale stejně bych ocenil něco ještě více depresivnějšího, atmosféra nestačí diváka pohltit kvůli příliš krátké stopáži, zkrátka čekal jsem víc :) 6/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

skvělé, hru jsem sice nehrál, ale i bez toho pro mě tahle záležitost působí skvěle, krátké, ale výstižné, ocenil jsem, že i přes tak krátkou dobu každého dílu se od sebe odlišují v barvách, v prvním díle doplňuje různé stupně šedé modrá, ve druhém rudí a ve třetím se spojují obě a k tomu žlutá, kéž by někdo sebral odvahu a stejným stylem vytvořil něco alespoň středometrážního. To že příběh moc neřekne neřeším vůbec, neb je to záměrem ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Päť hviezdičiek. Len v medziach žánru, ale aj tak. Ako teaser k počítačovej hre to dokonale plní účel; Dostal som chuť si to zahrať. Ako samostatné krátkometrážne filmy (samozrejme) príliš krátke, ale už iba za atmosféru a hlavne za tú žánrovú funkčnosť. Okrem toho, každý z troch minipríbehov by zniesol vlastný film. Edit: Hra je tiež super. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Prvý príbeh veľmi dobrý, druhý veľmi zlý a tretí mierne podpriemerný. Atmosféra síce temná, ale veľa mi to nedalo. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nehrál, budu hodnotit tedy pouze filmeček. Příjemné hraní si s barvičkami, jež pro každý ze tří dílků je nějaká specifická je naprosto výborné. Pokud se k tomu přidá ještě milounký hlásek Chloe, tak není jiná možnost :) ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Podmanivá animácia, atmosféricky výrazné, rovnako ako v hre skvelá hudobná zložka, a samozrejme hlas Chloë. Príjemná jednohubka, ktorá mi pripomenula úžasné chvíle hrania Dishonored - zišlo by sa to zopakovať. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tři dvouminutové kraťasy letmo představují svět hry Dishonored, především tedy její atmosféru, a to skvělou kresbou, animací a vyprávěním Chloë Grace Moretz. ()

Rikky007 

všechny recenze uživatele

Hezké backstory ke hře, které však vůbec nijak nerozvádí postavy, které ze hry znáte. Jen více objasňuje svět Dishonored. Trochu připomínající styl Animatrixu. Ovšem tolik mě to nezaujalo. ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Tohle byl můj šálek kávy - úžasná grafická stylizace, krátké úderné. Také zde perfektně fungovala postava vypraveče, díky níž byly příběhy silnější, měly temnější atmosféru a více zapůsobily. ()

Reklama

Reklama