Reklama

Reklama

Velký blázinec v malém hotelu

  • Česko Velké šílenství v malém hotelu (více)

Obsahy(1)

Richie a Eddie vedou snad nejhorší hotel na světě Guesthouse Paradiso. Šéf je věčně opilý, kuchyně nestojí za nic a většina hostů nakonec stejně uteče bez placení. Ale když se objeví rodina Niceových, zdá se, že nastává obrat... (oficiální text distributora)

Recenze (40)

don corleone 

všechny recenze uživatele

Dva hlavní hrdinové měli v Británii svůj pořad s názvem "Zadek" postavený na a tomhle druhu humoru, který ne každému sedne. Kdo viděl ten pořad a pak tento film, bavil se. Kdo je vůbec nezná, myslí si, že jsou blázni a šklebí se. Pořad "Bottom", kde mimochodem vystupoval i režisér tohoto filmu, je ale určitě lepší. Mimochodem "Bottom" a i tento film navazuje na seriál "Mládí v partě", kde hráli i oba hlavní protagonisté. Je to podobné jako s filmem Klub sráčů, film zakončoval seriál skečů, kde vystupovali hlavní představitelé. Kdo jej neviděl, pochopil tak půlku filmu. ()

Gary 

všechny recenze uživatele

No. Já osobně jsem se zasmál asi čtyřikrát za celý film. Humor je fekální a místy vážně nechutný až vržou zuby (vtipy s varlaty ve mě vážně vzbouzejí hrůzu). Herecké výkony ani moc nestojí za řeč - značka: přehrávání. Ale mému otci se to líbilo. Bill Nighy je v těchto filmech nejspíš nadmíru spokojený, ale měl by nad sebou začít uvažovat, do čeho se to pouští. Ještě, že natočil Lásku nebeskou. ()

Reklama

Odpadlik odpad!

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel že pouze v Americe točí puberťácké komedie typu Scary Movie 2, Hele vole kde mám káru, Klub sráčů apod., ale jak je vidět i v Anglii to dovedou nebo dokonce Ameriku předčí! Kam se poděl starý dobrý anglický humor? Začátek docela ujde, nápad s motorkou také zpočátku nevypadá špatně, ale je do tažený až do absurdity, ostatně jako skoro všechno později. Pak už následuje jen přehlídka odporných typů (kuchař) a stupidních vtípků á la základní škola (tužka zaražená v zadnici apod.) Opravdu nechápu kdo se tomuhle může smát. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle je naprostá šílenost. Přirovnal bych to třeba k daleko známějšímu filmu Freddyho úlet. Prostě hromada vtipnejch hlášek a scének a na pozadí toho se sice odehrává nějakej děj, ale ten je celkem nepodstatnej. Asi mam dost zvrhlej smysl pro humor, ale já jsem se u toho smál skoro celou dobu. I když závěr teda už byla úchylnost největšího kalibru. ()

miho-sai 

všechny recenze uživatele

Rik Mayall v jednom interview řekl, že i když se snažil vytvořit své charaktery tak hrozné jak to jen šlo, tak diváci je vždy z pro něj záhadných důvodů měli rádi. V Guest House Paradiso se mu (bohužel pro diváka) podařilo co chtěl - jeho Richard Twat je absolutně odporný a dokonce i Edmondsonův Eddie (jindy vlastně sympatický) je nesnesitelný . Čekala jsem jen delší díl sitcomu Bottom (který filmu vlastně předcházel) a i když jsem dostala ten humor, co jsem chtěla - groteska, rvačky, absurdita a trochu nechutností - podstrádá všechnu atmosféru sitcomu, obě hlavní postavy mi lezly na nervy. Pokud jste fandové Bottom, tak vás film asi jen zklame... a když nejste, tak vám toho taky moc nepřinese. Škoda. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo převážně v Ealing Studios. (Terva)

Reklama

Reklama