Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek je dojemnou komedií o jedenáctiletém fanouškovi cyklistiky Freddym, který žije v rodině řezníka v idylické vesnici v zemi nikoho. Freddyho život v uzavřené vesničce je narušen otevřením prvního supermarketu v obci. Doprovodným programem akce je cyklistický závod, jehož vítěz se pak setká s vítězem Tour de France Eddym Merckxem, který je, čistě náhodou, idolem Freddyho. Jenže chlapcův otec, vášnivý odpůrce supermarketu, nechce o závodě ani slyšet. Freddyho to ovšem neodradí. Účastí v závodu se mu otevírá nový svět - a nejen jemu samotnému, ale také lidem kolem něj. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (4)

dogma97 

všechny recenze uživatele

Ano, existují stupidnější filmy, ale málokterý z nich si hraje na "něco lepšího". Aneb křečovitá snaha o originalitu za každou cenu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Takovej typickej příběh o tom jak loser bojuje s nepřízní osudu a jde si za svým snem. Čitelný jak první řádek u očního, ale neříkám že to byl vyslovenej bažinec, mělo to takovou atmosféru dávnějších časů a pár vtipných momentů, asi tak jeden až dva. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kdyby ten fotr řezník (a matka jakbysmet) nebyl takovej nemyslící kretén, možná by tahle komedie ze života rodiny v jedné belgické vesničce, byla i docela dobrá. Cítil jsem v ní takovou tu nenápadnou atmosféru českého maloměšťáctví, jak z Bylo nás pět. Horší už to ale bylo s vtipem, kterej občas postrádal smysl. Třeba jsem vůbec nepochopil pointu toho, proč se ten malej kluk neustále posíral. V příběhu to vůbec nedávalo smysl a já se za trest musel sem tam koukat na posraný kalhoty. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Eddy, chceš slyšet tajemství ?? Zdá se, že Eddy Merckx to při poslední etapě v minulém závodě pustil do kalhot.." ;) ()

Reklama

Reklama