Reklama

Reklama

Přineste mi hlavu samopalnice

  • Chile Tráiganme la cabeza de la mujer metralleta (více)

Obsahy(1)

Mocný gangster udělá cokoli, aby zastavil sexy žoldačku známou jako Machine Gun Woman. Ohromující sumu peněz, kterou vypsal za její hlavu uvede do pohybu celou řadu zabijáků. A také, ovšem zcela omylem, naivního DJ Santiaga. Santiago Fernandez je mladý muž bez cíle, zcela spokojený, když může sedět na gauči, hrát hry a fantazírovat o vzrušujícím životě plném zločinu a přestřelek. Po nocích působí jako DJ v klubu, který vlastní nemilosrdný argentinský boss Che Longana. Jednoho večera se Santiago ocitne uvězněn v kabince na záchodě, zatímco Longana zde má tajnou schůzku, při které oznamuje, že na hlavu bývalé přítekyně, nájemné vražedkyně známé jako Machine Gun Woman, vypsal 300 milionů pesos. Když gangsteři zjistí, že Santiago vyslechl celou jejich konverzaci, vidí nebohý mladík jedinou možnost, jak si zachránit krk - navykládá jim, že vražedkyni zná a že ji přivede. DJ dostane čtyřiadvacet hodin na to, aby dostál svým slovům, a tak se jeho život během okamžiku převrátí vzhůru nohama, zčista jasna prožívá brutální videohru plnou speciálních misí, střílení a sexy dívek. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

Chilská ultralevná gangsterská jízda, aneb za málo peněz hodně muziky - snímek nechá vzpomenout na Rodriguezův celovečerní debut. Zajímavá stylizace snímku (pojmout film jako počítačovou hru je super nápad), navíc velká dávka černého humoru, prostě ideální kousek na odreagování! A jako bonus Vám garantuju (teda alespoň chlapům), že se určitě zamilujete, protože Fernanda je fakt feš! [Dubnová Challenge Tour 2015 - 30 dní, 30 filmů, 30 zemí] ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přítelkyně zapla Ulici a já zapnul chilský film. Nebyl v jejím zájmu, protože se ji země výroby moc nepozdávala. Výsledek ale takovej, že vlastně dost nekorektní. Jako, kdybych celejch 75 minut sledoval nějakou brutální, ale šíleně zábavnou videohru. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PŘINESTE MI HLAVU SAMOPALNICE. AŤ TO VŠICHNI VĚDÍ. ODMĚNA 300 MILIÓNŮ. FOTKY JAKO NA DIVOKÝM ZÁPADĚ. HLEDÁ SE ŽIVÁ NEBO MRTVÁ.“ … ,,-RADĚJI MRTVÁ.“ … ,,ŽÁDNÝ PROBLÉM....“ /// Tož, včera jsem viděl jednu kokotinu, takže proč bych dneska nemohl sklátit další, že? Aspoň bude co porovnávat… Rozpočtově se to zdá tak fifty fifty. Lidí je tady mnohem víc, naštěstí to s nima není taková trága a body navíc za Hispánku, jenž je sympatičtější, než ta žlutá ,,kočka“. Kdybyste moc chtěli, tak by se v tom (při fakt velký snaze) dalo najít něco jako ,,odkaz Rodriguezovi nezávislosti“. Vodlehčený vono to totiž je. Bohužel, já v tom ten Robertův odkaz hledat nemíním, páč vono je to taky dost blbý. Nebo spíš vobyčejný? Santiago je pako, což má bejt (zřejmě) největší zábava. Hmm. Sekundovat by mu mělo to vyprávění. Hmm. Když voni tady nejsou žádný zajímavý nápady. Ani v akci, ani ve ftipu… Vlastně – to s tím podpatkem ušlo. Ale jinak - BÍDA! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám sen. Zachraňuju v něm pistolnici, kterou pak můžu (za vodměnu) …(dyť víš). 2.) Thx za titule ,,mark82“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vůbec se nedivím, že pánové přihazovali hvězdu navíc za samopalnici. Tak je to spíš taková chlapská jedhubková záležitost s pistolkama z Chile. Relax na jedno použití, kde mě Santiago dostal do kolen ve své poslední misi....myslím její úplný začátek. Nenudí (Ernesto se opravdu vydováděl), což je podstatné a skartovačka to pak jistí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nenoste mi hlavu samopalnice. Přineste mi ji raději celou, neboť mi byla hodně sympatická. Ovšem ten podivný DJ, počítačové levely ani cenovky gangsterů mne nebavili natolik, abych pohotově tasil z pouzdra optickou myš a vystřílel z ní vyšší než průměrné hodnocení. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Sympatický chilský grindhouse připomínající raného Rodrigueze říznutého GTA. Hrdina sympoš, Samopalnice sexy, ani to moc nenudí, ale chtělo by to mnohem víc přitlačit na pilu ohledně akce, které je málo a není nijak zajímavá, a vtípků. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ak pristúpiš na Ernestovu hru so žánrom a jeho domácke koketovanie s grindom, kde hraje prím " hotass" tak dostaneš, čo ti patrí. Vtipná zápletka načatá na mobs-toalete sa skrz Dj mula dostáva v "shoutdown" forme do uchádzajúceho sladkého finále. Miestami živočíšne, miestami gýč, miestami vtipné....miestami za 3 ! ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Jihoamerická komediální černota v bé štylu. Polonahá nájemní vražedkyně, vyděšený, ale každou situaci přeživší mladík, a to vše v desingu PC hry GTA. Zde je možné vše, každý má svou cenu, ale i city - skvělá hudba a nenáročná podívaná. (Challenge Tour 2015) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Chilský film rozhodně není z těch, které bych jakkoli znal a tohle je vlastně první příspěvek z chilské kinematografie, který jsem viděl. Má to docela zajímavé prvky, je v tom vidět horkokrevnost Španělů i jejich smysl pro estetičnost, která je taková špinavá, prašná, upocená. Jako béčko je to naprosto výborné a je to ukázka toho, jak mají podobné filmy vypadat a čeho Američané v poslední době nejsou schopni, což ukázaly snímky jako „Bounty Killer“. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Fernanda Urrejola je neskutečná kočka v sexy oblečku plném zbraní. Výbornej ultralevnej chilskej grindhouse. Celé je to zasazený jako videohra s neskutečně vtipnejma a bizarníma postavičkama. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to zajímavý a celkem i fajn natočený. To neříkám že ne. Je to očividná hračičkovost a uvažoval jsem i o třetí hvězdě. Ale je to scenáristicky jen tak načrtlé a i když pár nápadů vyčnívá, je to tak na hraně kvalit profi filmu. ()

Nikar 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je sračka, která si rádoby hraje na videohru, ale absolutně se jí to nedaří. Efekty jsou příšerné, herecké výkony pod úroveň a příběh totálně o ničem. Za mě 20% ()

LordMalak 

všechny recenze uživatele

Něco mezi splněným náctiletým vlhkým snem a pokusem o poctu/kopii Rodriguezovi a jeho prvním filmům. Hlavní hrdinka a její sexy obleček/neobleček je asi jediný plus... ()

Reklama

Reklama