Reklama

Reklama

MacGyver and the New Citan

Krátkometrážní / Dobrodružný
USA / Německo, 2012, 11 min

Obsahy(1)

MacGyver je už starší pán, ale svojí práci odvádí stále bravurně. Ke staří již pracuje jako údržbář a užívá si života. Ovšem teroristy, kteří se mu postaví do cesty, ještě určitě zvládne. (A.MacGyver)

Recenze (33)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Má to Macův styl, ale co si budeme nalhávat, scénář je opravdu na úrovni reklamy... na Mercedes... A MacGyverovské vychytávky tam byly všeho všudy dvě, zbytek byly čiré haluze z lenosti něco vymýšlet. 60%, a to ještě dost dělají sympatie z dětských let. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Byla radost vidět svého dětského hrdinu zpáty ve hře, i dkyž jen v trochu delší reklamě.Kdyby to bylo trochu zajímavěji natočené, bylo tam víc Macových fíglů, stará znělka a Anderson nevypadal jako tučmeloun, dal bych 5* :) Ovšem je to jasný důkaz toho, že Anderson na to pořád má a že by to mohl být dobrý tah, udělat celovečerní verzi opět s ním a ne Remake.Stačilo by shodit 20 kil a nefalšovaná radost je na světě. 65% ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

MacGyver is back! Jedná se o docela fajn reklamu (na Mercedes), ale je samozřejmě zřejmé, že ten závan nostalgie je silný. Richard Dean Anderson na to stále má! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nj, závan nostalgie. Nic víc, nic míň. Že ve filmech používají auta jako reklamu, nám přijde normální - proč by reklama neměla využít film či seriál? Škoda, že MacGyver není v Expandebles, zasloužil by si to. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Nejdřív mě napadlo, že by nebylo špatný udělat novou sérii MacGyvera, ve který by si pomáhal všema těma moderníma high tech udělátkama. Jenže pak mně došlo, že bych se na to stejně nedíval, páč už mně nejni deset. 11 minut tohoto kraťasu příjemně pobavilo, ale úplně stačilo, díky. 65% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Povedená reklamní kampaň Mercedesu na nový Citan. Je fajn, vidět RDA, když Stargate definitivně zrušili a v další seriálech se objevuje velice sporadicky. MacGyver má sice už kštici šedivou, ale nápady má stále svěží a mladistvé. Jen nevím, jestli ten plánovaný filmový remake MacGyvera je dobrý nápad. Uvidíme. Třeba se v něm v nějakém cameu objeví i ten jediný pravý MacGyver, tedy RDA. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Líbí se mi tvůj styl !!" ;) Skvělá vtipná reklamní kampaň Mercedesu, která jasně naznačuje, že Macgyver jako téma rozhodně nepatří do starého železa, byť Richard Dean Anderson nám pomalu a jistě seagalovatí, šedá mu neskutečně sluší, pořád na to má, mimochodem fakt, že na něj Sly znovu zapomněl, mi hlava nebere, a já osobně tak doufám, že ta myšlenka restartování kultovní série nezapadne pod stůl.. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý MacGyver co vše vyřeší levou zadní a tady k tomu jako součást reklamy má auto co to zvládne s ním.Za mě 55 % a tři hvězdy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie si tenhle kraťas zaslouží prostě vyšší hodnocení. MacGyver byl mým hrdinou a do jisté míry jím navždy zůstane. Obyčejný člověk, co byl jen hodně šikovný. Dokonalý tak od tvůrců. Památná role Richarda Deana Andersona, který je i po šedesátce pořád výborný a ve mně je malá naděje, že se ještě vrátí v novém seriálu. Tohle je sice "jen" dlouhá reklama na Mercedes, ale RDA zde předvádí kousky, které ho proslavily. Díky mu za to. ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

RDA se vrátil alespoň k reklamě k jedné ze s vých nejlepších rolí (stále dilema jestli on nebo O'Neill). Každopádně způsobé menší návrat do dětských let a kupodivu nová verze není tak laciná a neuvěřitelná, jak by se mohlo zdát. Je to sice poměrně nadlehčené, ale jako reklama je to více než parádní. Nedovedu si představit celovečerá, to by byla noblesa =) ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Kvalitní reklama na auta ze Stuttgartu. Nejprve jsem viděl kousek v televizním spotu a jelikož mám Richarda rád pustil jsem si celý krátkometrážní filmeček, který mě dostal svojí naprostou naivitou a stále slušným MacGyverem. akorát škoda toho připravovaného filmu bez Andersona. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, špatné to není. Reklama na nový Citan ani moc nebije do očí. Možná bych přidal více vtipu nebo nápadu na nějakou kulišárnu. Pokud nakonec vznikne ten celovečerní film, tak ho snad zasadí do přírody. ()

Apophis 

všechny recenze uživatele

Ano, vím, že to není na 5*, ale za tu myšlenku si je to prostě zaslouží.. Když bych to měl brát vážně, tak samozřejmě na filmu se projevuje nižší rozpočet, stejně jako slabší scénář a trošku i režije (tedy solidní 3*), ale o tom tento film není.. Tento film je o tributu jedné legendě, legendě jménem MacGyver. A to plní dokonale, včetně ohromného množství easter-eggů, podobného stylu vyprávění a konečně i alespoň snahy o podobnou kameru.. A Richard Dean Anderson ukazuje, že i když možná přibral pár kilo, něco vrásek a blonďatá hříva se změnila na šedou, stále je to on a stále "to má v ruce".. Prostě pro fanoušky MacGyvera nutnost, pro ostatní? Asi ztráta času... Pokud by však všechny společnosti dělaly takovéto reklamy (z místního popisu filmu to není patrné, ale jedná se o reklamní kampaň Mercedesu), bylo by na tomto světě lépe.. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Celé je to dobrý nápad, jen ten Richard Dean "MacGyver" Anderson vypadá fakt hrozně. Jeho vyplašený kukuč zcela zastínil i to reklamované auto. Moc se mi to nelíbilo. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jak se říká ve filmu "někdy jste chytří, někdy máte prostě štěstí". Moc mi to nepřijde v duchu seriálu, protože tady má spíš jen to štěstí. Ale reklama na auto je to slušná. ()

dr.block 

všechny recenze uživatele

Reklama na Mercedes s RDA ve stylu MacGyvera? Překvapivě docela dobré, sice už nám Richard trochu zestárl, ale pořád to má v sobě. ()

Reklama

Reklama