Reklama

Reklama

MacGyver and the New Citan

Krátkometrážní / Dobrodružný
USA / Německo, 2012, 11 min

Obsahy(1)

MacGyver je už starší pán, ale svojí práci odvádí stále bravurně. Ke staří již pracuje jako údržbář a užívá si života. Ovšem teroristy, kteří se mu postaví do cesty, ještě určitě zvládne. (A.MacGyver)

Recenze (33)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

RDA se vrátil alespoň k reklamě k jedné ze s vých nejlepších rolí (stále dilema jestli on nebo O'Neill). Každopádně způsobé menší návrat do dětských let a kupodivu nová verze není tak laciná a neuvěřitelná, jak by se mohlo zdát. Je to sice poměrně nadlehčené, ale jako reklama je to více než parádní. Nedovedu si představit celovečerá, to by byla noblesa =) ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Z MacGyvera je pěknej strejda, ale mozek mu pořád funguje a nebyl by to on, aby i při práci opraváře nenarazil na nějakýho toho zloducha. Ani chvíle zaváhání a rovnou do akce. Celkem povedená vzpomínka na skvělý seriál o nápaditém chlapíkovi, co nemá rád zbraně, což stále dodržuje. Skoro bych v záchvatu nostalgie napsal, že k dokonalosti tomu chybí jen klasická znělka (prokletý práva!). Ač dílko je reklama na komerční výrobek, každého fandu tohodle šikuly se švýcarským nožikem poteší. Mercedes má u mě PLUS. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Líbí se mi tvůj styl !!" ;) Skvělá vtipná reklamní kampaň Mercedesu, která jasně naznačuje, že Macgyver jako téma rozhodně nepatří do starého železa, byť Richard Dean Anderson nám pomalu a jistě seagalovatí, šedá mu neskutečně sluší, pořád na to má, mimochodem fakt, že na něj Sly znovu zapomněl, mi hlava nebere, a já osobně tak doufám, že ta myšlenka restartování kultovní série nezapadne pod stůl.. ()

Asertio 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanoušek MacGyvera - Richard Dean Anderson bude pro mě vždycky plukovník O'Neill, asi hlavně proto, že seriál MacGyver je starší než já. Ale tenhle minifilm/reklama je naprosto parádní! Nadhled, břitký humor vtipná pointa... jestli je takovýhle i celý seriál, tak bych ho měl jít asi stahovat. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Povedená reklamní kampaň Mercedesu na nový Citan. Je fajn, vidět RDA, když Stargate definitivně zrušili a v další seriálech se objevuje velice sporadicky. MacGyver má sice už kštici šedivou, ale nápady má stále svěží a mladistvé. Jen nevím, jestli ten plánovaný filmový remake MacGyvera je dobrý nápad. Uvidíme. Třeba se v něm v nějakém cameu objeví i ten jediný pravý MacGyver, tedy RDA. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (3)

  • Celý reklamný spot sa natáčal v Johannesburgu v Južnej Afrike. (Lukoh)
  • Při vstupu do budovy kontrolují MacGyverovi (Richard Dean Anderson) jeho identifikační kartu (a má zde fotku z doby natáčení seriálu). Je zde uvedeno i datum narození. Měsíc a den souhlasí se skutečným datem narození herce, ale ubrali mu jeden rok. Datum tedy bylo v americkém formátu 01/23/1951. (HonzaR.)

Reklama

Reklama