Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přímý přenos slavnostního galavečera vyhlášení výsledků hlasování o nejpopulárnější interprety české hudební scény (oficiální text distributora)

Recenze (71)

ricky4

všechny recenze uživatele

Jako vždy to Nova dokázala- dovedla z vyhlašování 8 kategorií vytřískat 3 hodinový maraton kravin, místo kterých mohli pustit nějaký film... To je ale asi jedno, je to tak vždy a bude to tak vždy. Jinak Brzobohatý... Nevím, non nepřišel mi tragický jako Mareš, zároveň ale tak 80% vtípků byly trapné. Pobavil jsem se u Landy. 5% ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Český slavík 2012 je mediální událost, kde jsou předem určeni vítězové. Lépe řečeno = Pořád se to točí kolem pár vyvolených. Nic méně, velkou změnou byl vítěz Tomáš Klus, který předčil Karla Gotta. Co k tomu dodat : asi jen to, že Karel Gott již několik let nevydal žádné nové album, nikde nekoncertuje a stále byl Zlatým slavíkem. Takže oceńuji píli a nadání Tomáše Kluse, který si to právem zasloužil. Proto dávám jednu hvězdu, jinak bych tento " profláklý pořad " hodnotil odpadem. ()

Kustka 

všechny recenze uživatele

Velká hvězdička za Ondru Brzobohatého, druhá za Martu Jandovou a její hlas jako zvon a třetí samozřejmě za vítězství Tomáše Kluse. Ze zbytku jsem zmatená. ()

50andy 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička len kôli Tomášovi Klusovi, ktorý konečne vytrel pekáč vyschnutému a nečinnému Gottovi. ()

vilimen odpad!

všechny recenze uživatele

Landa byl uplne ubohej ale Klusova slavika v ubohosti nepredcil...dneska muze byt nejlepsi zpevak kazdej retard...kterej ani neumi zpivat...dobra komedie ()

Reklama

Reklama