Reklama

Reklama

Tyranosaurus junior

  • Česko Tamča a Tyrča (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mezitím, co se geniální, ale šílený vědec Dr. Wachenstein chystá oživit tělo tyranosaura, se seznamujeme s mladou dvojicí - fotbalistou Michaelem a jeho dívkou Tammy. Ti jsou však jednoho večera přepadeni gangem Billyho, který je do Tammy zamilován a uvězní Michaela v parku šelem, kde ho ošklivě potrhají leopardi. Po převozu do nemocnice na Michaela narazí právě Dr. Wachenstein, který mladíka unese a vyoperuje mu mozek, který implantuje do těla tyranosaura. Operace je kupodivu úspěšná a prehistorické zvíře se probouzí k životu. (TomikZlesa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Israha 

všechny recenze uživatele

Dost možná největší bizár, vyprodukovaný devadesátkovou dinománií, kterou nakopl Spielberg Jurským Parkem. Ve videopůjčovnách se to válelo právě vedle této klasiky, a pak vedle nadšeneckých trashů á la Carnosaurus, ale o klasické creature feature béčko se nejedná. Tammy and the T-Rex je málo vídaný komediálně-parodický mix monstrfilmů a teenage komedií, který musí za srdce chytit každého, kdo má aspoň trochu pochopení pro pokleslou zábavu, tím, jak je bezskrupulózně pošahaný. Už ta premisa sama o sobě je padlá na hlavu, ale to ještě zdaleka nepřipraví diváka na to, co se bude dít, až suitmation dinosaurus s mozkem teenage fuckboye nastoupí na cestu pomsty, a až mu pak jeho hot přítelkyně a jiným způsobem "horký" kamarád začnou shánět nové lidské tělo. Úlet. Šílený, ultrabéčkový úlet, který okatě staví na odiv mizerné triky, explicitní gore a totálně dementní humor. Pohledem dnešní hyperkorektní doby by mě fakt zajímalo, co by úzkoprsá širší veřejnost řekla na to, že jedna ze dvou černošský postav se jmenuje Black, a druhá je karikaturním archetypem všech "buzíků" z vtipů. Tohle by dnes těžko prošlo, ale devadesátky byly holt jiné...a Denise Richards o nich nejspíš taktně mlčí, zatímco Paul Walker se otáčí v hrobě, ale jen tak nenápadně, aby ho nikdo neviděl. Jako děcko jsem ten film nepochopil, nečekaně. Ale jsem rád, že jsem si k němu teď našel cestu :D. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Byly dva důvody, proč jsem se podíval na tuhle velkou, neznámou - Denise Richards (navždy v paměti ze Starship Troopers) a mladičký Paul Walker. U obou dvou, to byla zřejmě první větší filmová role a v tomto ohledu jsem rád, že jsem tenhle film viděl. Denise je tu neskutečně sexy a její finále ve spodním prádle, kdy doslova vyšuká mozek z hlavy, bylo parádním zakončením. Každopádně triky a Gore, jsou zde velice amatérské, ale v roce 94 mi byly 3 roky takže čert to vem, je to hodně přehnaný scífko, které si koneckonců na nic nehraje a několikrát jsem se i dobře zasmál. (171. hodnocení, necenzurovaná Full HD verze) ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vidět mladou Denise Richards, jak si osedlává tyranosaura (s mozkem Paula Walkera), je stoprocentní guilty pleasure. Něco podobného jen tak neuvidíte. Jsem vděčen Festivalu otrlého diváka, že opět seškrábl nějaký ten zapomenutý jurský sediment z nejhlubšího dna VHSkové kinematografie - a to v prodloužené 86 minutové evropské verzi s jinak vystřiženými peprnými scénami (mimo jiné se zábavnými hororovými praktickými efekty). Tamča a Tyrča je strašná bejkovina, kterou si jistě oba hlavní herci přáli smazat ze svého kariérního štítu. [FOD 2019] ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Michael (Paul Walker) má vyoperován mozek a dán ho do robotického dinosaura a górová jatka mohou začít. Je to bláznivá debilita, ale neskutečně vtipná a zábavná. Některé scény mě dostali do kolen (erotická scéna a rychlý střih na tátu co se opařil čajem). Jasně, nejedná se tu o vrchol filmařiny, ale jako příjemná ujetá záležitost to funguje skvěle. Postavy jsou všechny dost ujeté, jede se tu humor na černochy i gaye (což bylo osvěžující). Jako postava černého policisty co se jmenuje Sheriff Black a jeho teplý syn, kterému kolegové od jeho táty nejsou schopni říkat jinak než buzničko a tak. Jo je to debilní, ale ono to v té atmosféře všechno tak nádherně funguje. Jo užil jsem si to parádně. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Áno, je to tak blbé, ako už samotný názov filmu naznačuje, ale je to tak príjemne zábavne blbé, že sa to nedá nepáčiť! (teda aspoň v rozumných medziach, či skôr v tomto prípade nerozumných medziach?). Poriadny úlet pri ktorom som sa schuti zasmial. (Kvalitný komentár je od používateľa Israha.) PS: Tie vtípky s Tyranosarími ručičkami ma doháňali k slzám, od smiechu! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Ve 26. minutě, ve scéně oživování Michaela (Paul Walker) v nemocnici, je vidět v záběru mikrofon. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama