Reklama

Reklama

Tyranosaurus junior

  • Česko Tamča a Tyrča (festivalový název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mezitím, co se geniální, ale šílený vědec Dr. Wachenstein chystá oživit tělo tyranosaura, se seznamujeme s mladou dvojicí - fotbalistou Michaelem a jeho dívkou Tammy. Ti jsou však jednoho večera přepadeni gangem Billyho, který je do Tammy zamilován a uvězní Michaela v parku šelem, kde ho ošklivě potrhají leopardi. Po převozu do nemocnice na Michaela narazí právě Dr. Wachenstein, který mladíka unese a vyoperuje mu mozek, který implantuje do těla tyranosaura. Operace je kupodivu úspěšná a prehistorické zvíře se probouzí k životu. (TomikZlesa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (27)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Byly dva důvody, proč jsem se podíval na tuhle velkou, neznámou - Denise Richards (navždy v paměti ze Starship Troopers) a mladičký Paul Walker. U obou dvou, to byla zřejmě první větší filmová role a v tomto ohledu jsem rád, že jsem tenhle film viděl. Denise je tu neskutečně sexy a její finále ve spodním prádle, kdy doslova vyšuká mozek z hlavy, bylo parádním zakončením. Každopádně triky a Gore, jsou zde velice amatérské, ale v roce 94 mi byly 3 roky takže čert to vem, je to hodně přehnaný scífko, které si koneckonců na nic nehraje a několikrát jsem se i dobře zasmál. (171. hodnocení, necenzurovaná Full HD verze) ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Videobrak, který se pokusil zkombinovat vše, po čem v první polovině toužil náctiletý kluk – dinosaury, Denise Richards a mlaskavé gore efekty. Film tak parazituje na Frankensteinovi, estetice TROMY a na vetchý děj věší jednorozměrné postavy. Obzvláště afektovaný gay afroameričan oblíkající se jako bohatý obyvatel Zulu je pro současné strážce politické korektnosti ztělesným peklem. Pro nás ostatní pouze nezábavnou figurkou, vedle které i banda zlomyslných poldů vynikne. Výsledek je tedy spíše huličskou komedií, kde se situace vrství bez jakékoliv logiky a studio nejspíš spoléhalo na šeptandu ve stylu "viděl si ten film, kde tyranosaurus vykuchá toho spratka a Denise Richards je tam ve spodním prádle?" Pro někoho asi guilty pleasure, pro mě osobně ale něco, co mohlo zůstat klidně jenom na tom toaletním papíře, na kterém vznikla první synopse scénáře. Jinak český distribuční název jako obvykle vymýšlel někdo, kdo film ani neviděl, leda by chtěl naznačit, že jde o potomka T-Rexe z Jurského parku ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Michael (Paul Walker) má vyoperován mozek a dán ho do robotického dinosaura a górová jatka mohou začít. Je to bláznivá debilita, ale neskutečně vtipná a zábavná. Některé scény mě dostali do kolen (erotická scéna a rychlý střih na tátu co se opařil čajem). Jasně, nejedná se tu o vrchol filmařiny, ale jako příjemná ujetá záležitost to funguje skvěle. Postavy jsou všechny dost ujeté, jede se tu humor na černochy i gaye (což bylo osvěžující). Jako postava černého policisty co se jmenuje Sheriff Black a jeho teplý syn, kterému kolegové od jeho táty nejsou schopni říkat jinak než buzničko a tak. Jo je to debilní, ale ono to v té atmosféře všechno tak nádherně funguje. Jo užil jsem si to parádně. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Vidět mladou Denise Richards, jak si osedlává tyranosaura (s mozkem Paula Walkera), je stoprocentní guilty pleasure. Něco podobného jen tak neuvidíte. Jsem vděčen Festivalu otrlého diváka, že opět seškrábl nějaký ten zapomenutý jurský sediment z nejhlubšího dna VHSkové kinematografie - a to v prodloužené 86 minutové evropské verzi s jinak vystřiženými peprnými scénami (mimo jiné se zábavnými hororovými praktickými efekty). Tamča a Tyrča je strašná bejkovina, kterou si jistě oba hlavní herci přáli smazat ze svého kariérního štítu. [FOD 2019] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už teda byl extrémní brak. Lacinější už je snad jenom Ptákodemie a i Neil Breen má profesionálnější efekty než jsou tady - a to už je co říct. Nejlíp to na mě fungovalo v té prostřední části - tam jsem se fakt bavil a říkal jsem si, že tohle by i mohlo být něco pro mě. Jenže začátek je spíš trapný a zbytečně protahovaný a závěr zase nudný, i když s pár dobrými nápady. Jako neříkám, některé scény byly tak strašně špatně udělané (záměrně, samozřejmě), že jsem se u nich skvěle bavil, ale pořád jich není tolik, aby mě to dokázalo oslovit jako celek. Takový Neil Breen nebo Velocipastor mě v tomhle dostávají o poznání víc... Slabé 3* ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Ve 26. minutě, ve scéně oživování Michaela (Paul Walker) v nemocnici, je vidět v záběru mikrofon. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama