Reklama

Reklama

Detroit v plamenech

  • USA Burn
Trailer

Obsahy(1)

Detroit se v poslední době vylidňuje. Je zde mnoho prázdných domů, které velmi často zachvacují plameny. Většina požárů je přitom založena úmyslně a hasiči bojují se zastaralou výzbrojí a nedostatkem financí... Engine Company 50 je chudý hasičský sbor, který se potýká s požáry po celém Detroitu. Nikde v Americe neexistují hasiči, kteří by byli tak vytížení a kteří by tolik potřebovali „píchnout" jako oni. Populace Detroitu klesla na polovinu a po těch, co město opustili, zůstalo 80 tisíc opuštěných domů. Žháři mají posvícení a během jediného dne založí až třicet požárů. Kriticky zoufalou situaci a doslova žhavou atmosféru boje s ohněm v ulicích poloprázdného velkoměsta zachycuje dokumentární film Detroit v plamenech. Díky kameře, která se vrhá do akce stejně neohroženě jako hrdinové, v jejichž stopách kráčí, to zažijete z první ruky. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

fyluta 

všechny recenze uživatele

Pro mě, jako hasiče pěkný dokument o reálných problémech HASIČŮ . Kdo čekal Extra požáry a HD záběry bude asi zklamaný. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kratší 51 minutovou verzi ze Zoomu. Těžko říct, jestli ta delší je ucelenější ale jako dokument o hasičích je o ničem. Je to zajímavý jen z pohledu toho, jak to vypadá v Detroitu, který zkrachoval a nikdo, včetně hasičských sborů nemá peníze pro údržbu... ()

frankiiee 

všechny recenze uživatele

Videl som kratšiu 50 min verziu a ja som bol vcelku spokojny, v dokumente je vyobrazeny dnesny vyludneny a chudobny Detroit, kde sa velmi tazko zhanaju peniaze i na tak dolezitu vec akou je hasicsky zbor, ktory navyse kazdy den celi horiacim opustenym domom, ktorych je v Detroite okolo 80 000. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama