Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

Petr59 

všechny recenze uživatele

Možná jsem to čekal o trochu lepší, ale stejně mě to přišlo jako výborný horor. Způsob vražd byl poměrně originální, místami skutečně napínavé a i já jsem zadržoval dech. Herecké výkony byly také úžasné. Mělo to svůj obrovský psychologický příběh. Film tedy tak trochu popisuje šikanu, méněcenost a následky dlouholeté méněcenosti, která poškodí psychiku šikanovaného. Určité nedostatky film měl, ale na čtyry hvězdičky má. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Wow, tak tohle byla opravdu jízda. Nový přírustek do rodiny vyvražďovacích hororů se opravdu povedl. Celkový průběh filmu sice nijak výrazně nenadchne a dokonce ani vrah se svou rádoby cool maskou není nijak výrazný, pokud jej srovnáme s vrahounem z Vřískotu, ale způsob vyřizování účtů tentokrát prudce vybočuje ze stereotypu, kdy oběť nějakou tu dobu prchá a schovává se, tady pachatel vše promyšleno, zná prostředí a nikdo nemá jedinou šanci pokusit se alespoň o něco co by se podobalo útěku - snad jen hned na začátku filmu... Též valentýnská přání jsou velice povedená a to ani nemluvím o dárcích, ale to čím film nejvíce překvapí je téměř dokonalý závěr plný zvratů. ()

Reklama

waltosin 

všechny recenze uživatele

Valentýn moc nemusím a říkal jsem si že zabíjení právě v ten den by mohlo bejt príma. Spletl jsem se chlap s maskou,která by nevyděsila ani dítě a ještě k tomu chlastá takže by se dal v pohodě složit a že bych byl šokován na konci jak to udělal ten ze sběratelů kostí, řeknu vám že jsem nehl ani brvou a šel jsem radši spát. 25% ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Vřískoty i vyvražďovačky mám rád, ale tohle se nepovedlo. Třeba jako Tajemství loňského léta. Zábavné to bylo, to jo, ale staršidelné ani napínavé ne. Místy a závěr HODNĚ nelogický a logičtěji řečeno - za vlasy přitažený. A jednotvárná hudba Dona Davise vše srážela ještě více dolů. Tím se konečně dostáváme k tomu, že dokonalé tělo Denise Richards tomuhle snímku už holt nepomůže. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +solidní atmosféra, dobrý motiv vraha, závěr -dle mého téměř bez hudby, některé vraždy bych udělal trošku jinak/// Docela dobře jsem se bavil a občas se aji solidně lekl. Líbili se mi pasáže, kdy vrah šel po své oběti, atmosféra houstla, oběť se snažila utéct, nebo schovat...no a dál to znáte. !Pozor SPOILER! Použité nástroje: nůž, luk s šípy, žehlička, sekera, velká vrtačka, elektřina, pistol: a zajímavý detail podle čeho poznáte vraha, krvácení z nosu.!Konec SPOILERU. Prostě tahle rozmanitost se mi na tom filmu líbila, herečky rovněž. Jen jak jsem naznačil na začátku. Být režisér, tak si s jednotlivejma vraždama vyhraju, protože potenciál to mělo. Závěr je v každém ohledu perfektní, ten se poved. Na konec se tedy rád přikloním ke 4*./// Celkem 70%/// ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený za 42 dní. (ladko)
  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama