Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americký webseriál o reality show Burning Love, ve které hasič Mark Orlando hledá tu pravou. Seriál je parodií na reality show The Bachelor. (..Lucas..)

Recenze (18)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že se jednalo o satiru na nějakou reality show, kde si bohatej chlápek vybíral svou nastávající z více ženskejch, co za ním přijeli domů nebo někam do zámku. No, ale jelikož mám tu reality show v prdeli, tak mám i v prdeli i satiru na tu reality show. Chtěl jsem ještě něco napsat, ale už mám v prdeli docela nával. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno ve formě celovečerního filmu (sestříhaného z první série) a je na tom znát, že by tomu jisté krácení neuškodilo (film má 110 minut!). Nicméně nutno říci, že Marino hraje svého lehce zaostalého hasiče brilantně a některá camea (a menší role) mě dohnala k slzám. Velmi jednoduchý humor, ale na to už jsem od této partičky zvyklý od dob Childrens' Hospital. Mohu doporučit! ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Parodie na scénáristické postupy a osazenstvo amerických reality shows, kde se různým způsobem párují atraktivní, ale hloupí a povrchní lidé. Pokud vás zvrhle baví dívat se na různé kokoty, kteří se občas vyskytují třeba ve Výměně manželek nebo svého času ve Vyvolených, tak vás Burning Love bude bavit taky. Tvůrci totiž přesně míří do černého a ne vždy se trefí, ale některé momenty jsou geniální (finále první série, nadržená Julie toužící po Blazovi v druhé sérii apod.). Samozřejmě celý tenhle seriál funguje jen pokud znáte původní pořady, ze kterých si Burning Love dělá prču. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Hodnotím celovečerní film (110 minut). Sice přihlouplé, ale většinu času hodně komické, v závěru už to byla trochu křeč. 4 hvězdičky nakonec však padnou. Ve finále to hodnotím jako svižnou příjemnou zábavu, kterou je nejvhodnější sledovat se svou drahou polovičkou. 70% (with J.) ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Nevím, co na tohle říct. Je to rádoby pokus o parodii. Párkrát jsem se zasmála. Ale je to dost prkenné. Spíš trapné, než vtipné. Ale na 3 hvězdičky to u mě dosáhne. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé frky se fakt povedly. Taková ta chtěná trapnost je vybalancovaná hezky. Svůj předobraz to drtí slušně...ale mám prostě silný pocit, že se z toho dalo vytřískat mnohem více a i chytřejší cestou......PS: Hodnotím ten filmový sestřih. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Jsem dost na pochybách..Ono totiž je těžké hodnotit film, u kterého si myslíte že to buď byla ta nejhloupější komedie, co jste kdy viděli, protože ta primitivnost postav je tak zavádějící, až to bolí, nebo naopak to byla jedna z těch lepších komedií, kdy jste se smáli a vlastně jste na to koukali s neustálým očekáváním, koho si tedy vezme. No a protože je blbost asi hodnotit film buď a nebo, když si nejste jisti, dáme průměr. Musím uznat, že se mi to líbilo, i když to bylo vážně hloupoučké. ()

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Naprosto brilantní, jestli jsou i skutečné relity show takhle stupidní, tak se na to snad začnu dívat. Ken Marino je coby prostý, atraktivní hasič výborný a stejně tak ženská část obsazení. I proto je možná škoda, že seriál má jen 7 dílů, z postav i celého námětu by se dalo vytěžit daleko víc absurdních, stupidních, přehnaných a výborných scének. ()

darthhokro 

všechny recenze uživatele

nečekal bych že se u tohohle budu takhle bavit. Extra porce brutálně černého humoru a parodie na reality dementní soutěže. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že mě před lety Joe milionář přišel celkem zajímavý, ovšem krom toho zmanipulovaného konce. O to více jsem se bavila u tohoto filmu. Parodie hnaná ad absurdum, ale krásně nastavující zrcadlo. ()

yuuko 

všechny recenze uživatele

Tak ale, nikdy by som si nemyslela, že takémuto niečomu dám také vysoké hodnotenie...!!! Film vystihol úplne všetko, čo je na reality show tohoto typu také trápne a absurdné. Sledovala som ho s úplným zadosťučinením a kŕčmi v bruchu. ()

sun.eagle 

všechny recenze uživatele

Dělání si srandy z těhle hloupoučkých reality show plných hloupých pipek, hloupých kreténů, hloupých producentů a hloupého ansámblu kolem těhle hloupých show vůbec, jakožto taky z těch snad ještě hloupějších tupců co na to koukají se vší vážností je neskutečná prdel a já se bavil, snad jsem z toho moc nezhloupnul... ()

monika_cz 

všechny recenze uživatele

Jako satira dobrý, ale občas až moc sprostý a oplzlý. Mohlo by se to zkrátit a možná by to mělo lepší efekt, takhle je to až moc dlouhý a člověk se potom začíná nudit. Super byl však závěr, kde se postupně všechyn vyřazené žádal postupně o ruku. Nakonec jedna souhlasila, tomu se říká "ˇŽhavá láska". ()

Reklama

Reklama