Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Petr Vondráček a jeho zajímaví hosté záhy zjistí, co všechno nevědí. (topr harley)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Odpad by tomu asi neslušel, to je pravda. Ale na více než jednu hvězdu tenhle celkem bezduchý pořad skutečně nemá. ()

Lyrik 

všechny recenze uživatele

Opět (za pár stovek) jsem byl přítomen jako divák u spousty dílů této talk-show. Klasicky vyvrátím, že by se lidé smáli. Vtipných momentů v pořadu je pár, zbytek je samozřejmě uměle dotáčen (bohužel). Tak či tak, pořad to vůbec není špatný, především charismatický Vondráček dokáže udržet tempo pořadu a zábavně podat informace. Další věcí jsou pozvaní hosté, kteří se také starají o kvalitu. 30% P.S: Po jednom natáčení jsem Bendovce zapaloval cigárko B) ()

rusty09 

všechny recenze uživatele

Někdy zajimavý otázky, ale jinak o hovně. Moderátor celkem dost suchej jako v jeho předchozích pořadech a to, čemu se ty lidi smějou je taky k pláči. ()

poli00 

všechny recenze uživatele

No tak jasný, pořad v podstatě o ničem,ale jsem statistik a statistika mě baví a tím se pro mě stává tento pořad docela zajímavým i když všeho s mírou, většina "statistik" či rekordů zde musíme brát hodně s rezervou především průzkumy veřejného mínění... Navíc a možná si budu protiřečit, ale tento pořad je víc talkshow než soutěž a v této části je to tak na půl, Vondráček je dobrej, o dvojici Holubová, Klepl bych řek spíš perfektní a zbytek docela nuda... takže mojim stylem sledování (občas když je nuda) takovejch 65% ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Některý statistiky jsou docela zajímavý, ale kvůli ničemu jinýmu bych na to občas nepřepla a to že spíš náhodou než záměrně. ()

Reklama

Reklama