Reklama

Reklama

Sex nebo život!

  • Velká Británie Love Bite
Trailer

Obsahy(1)

V malém přímořském městečku Rainmouth právě skončila škola a léto je v plném proudu. Hlavní hrdina Jamie (Ed Speleers) je už unaven pohledem na své kamarády, kteří přes den pracují v místní továrně na koláče a v noci si užívají nezávazný sex. Když však na párty, kam se náhodou dostane, potká krásnou stopařku Julianu (Jessica Szohr), svět se nejednou nezdá tak špatný. Bohužel se po jejím příjezdu začnou dít šílené věci a v malém klidném městečku začne docházet k záhadným vraždám. Oběti jsou vždy stejné – panicové. Zdá se, že tajemný vrah má spadeno na nevinné mladé lidi, kteří teprve čekají na svůj první styk. Jedinou možností, jak zůstat na živu, je mít co nejrychleji sex. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Vtipný námět, ale konina na entou co se samotné filmařiny týče spíše nezvládnuté, ale jako oddychovka celkem dobré, zajímavá je tady pouze přirozeně krásná a smyslná Jesica Szohr s banánem v ústech, kterou ještě někdy chci vidět pokud možno svlečenou. :-) ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Britská teenagerská hororová komédia o 4 kamošoch, ktorí majú letné prázdniny a v ich malomeste začnú postupne miznúť mladí. Rozšíri sa fáma, že si ich odchytáva vlkolak, živiaci sa panenskými telami a tak sa ich hlavným cieľom stane čo najskôr stratiť panictvo. Vo filme sa strieda mysteriózna vlkodlačia stránka s komédiou typu "American Pie", akurát, že obidve stránky sú vcelku jemné a netlačia na pílu, čo síce pomáha udržiavať celistvý dojem, ale zase sa kvôli tomu akosi neobjavujú výraznejšie, zapamätania hodné scénky. Ináč ma to však bavilo; zábavná a pekne natočená oddychovka, s vtipnými postavami, v príjemnom prostredí a predpokladám, že teen publikum by si to mohlo užiť ešte o niečo viac. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Angličané dokázali překvapivě natočit ještě větší blábol, než jsou všechny Prcičky dohromady. Divák se nedočká ani sexu, ani krve, ani strašení. Sex se smrsknul na orál s banánem a osahávání, místo odhalených zbrojních pasů (a že se nabízely melouny) jen holý zadek E. Speleerse. Vlkodlak snad ani nestojí za zmínku, jelikož ten plyšák se objeví na pár vteřin a hrůzu nenažene. Spíše je hrozný. Vše korunuje mizerná muzika. Tedy od Angličanů bych čekal něco onačejšího.... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Je mi líto co se děje s vlkodlačím žánrem, v dnešní době máte debilní Stmívání kde z vlkodlaků dělaj vlkodlaky totální buzny, nebo máme hodně špatné Darkwolf které vypadá špatně a pak tu máme Love Bite horor který dělá z vlkodlaků totální nýmandy a kretény. Je mi to líto protože vlkodlačiny patří mezi moje nej subžánry. Tohle je ale strašná sračka kde jsem se nad humorem cítil děsně trapně. A o to víc je škoda že masky byly celkem slušný ale co je to naplat když film sám o sobě stojí za hovno. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ti, kteří mají rádi teenagerské komedie typu American Pie či Road Trip si tu určitě přijdou na své. O něco horší to už bude s těmi, kteří se hodlali podívat na hororovou komedii, protože horor tu byl dost zatlačen do pozadí, což bylo celkem škoda. Britové však rozhodně nechtěli zůstat pozadu za svými americkými kolegy a tak i zde na nás čeká celá řada pubertálních hlášek a oplzlých narážek, které se samozřejmě jak jinak točí okolo sexu. Ani to mi však nezabránilo, abych si sledování Love Bite, užil bez jakýchkoliv předsudků. Mám rád podobné oddechovky a hlavně tu hrála má oblíbenkyně Jessica Szohr. Tuhle dračici s uhrančivým pohledem můžu v kterémkoliv filmu. O něco horší to už bylo se zbytkem herců, ale zas na druhou stranu jsem se raději díval na bandu primitivů, nežli nějakou skupinu metrosexuálů. Alespoň s nimi byla sranda a přestože některé momenty zaváněli trapností až běda, začal jsem jim v jejich marném snažení i fandit. Zvláště poté, co je neustále otravovala (a hlavně hlavního hrdinu) ta obtloustlá holka. Věřím však, že tu nadrženou hydru by si klidně dal i samotný Stifler. Co mě však dost mrzelo, byl fakt, že když už to bylo zaškatulkováno jako „hororová komedie“, tak se mohl režisér alespoň pokusit navodit i hororovou atmosféru. Několik náznaků tu vážně bylo, ale jakoby si sami tvůrci nebylo moc jistí, cože chtěli vlastně točit. Ten konec to už moc nezachránil.50% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak teď se asi zněním v toho chlupáče, ne ?! Ale holkám se to líbí, viď ?! Některejm.. Možná.. A nebo se můžu depilovat.." ;) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Vítejte v Rainmouth on Sea. Začátek mě docela dostal. Dobrá úvodní scéna, povedená hudba, vtip a zajímavé titulky. Jenže pak na scénu "přijde" oplzlá a tupá mluva hlavních aktérů, sexuální narážky a příšerný dialog a už jsem měl jasno. Raději sex než přežít tento příběh. Z toho bych zvracel. Kamera, hudba a střih jsou při tom velmi dobré, ale obsah a dialogy to je humus. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ešte by som sa opýtal tvorcov,čo je na tomto horor?Žiadny pokus o atmosféru ani napetie,okrem toho sľubného začiatku,ten bol naj atmosferickejší z celého filmu.Od tej chvíle to nabralo komedialne prvky a trvalo to po dobu celého filmu a s hororom to nemalo nič spoločné.Aby si nezomrel,musím sa stebou vyspať tak tomu hovorím iná charita,kto vymislel takýto absurdný príbeh musí byť totálny blázon alebo ma neskutočne divnú fantaziu.Strašne mi to pripomínalo Teen komédie typu American pie alebo sexi party.Par vtipných momentov to malo aj niekedy aj hlášky boli zábavne ako napr.maš ochranu áno mam prilbu ale zas na druhu stranu celkom Britsky humor mi moc nesedí a tu ho bolo veľa.Ale jedno mi film aj tak dal,vidieť súložiacich vlkolakov to sa nevidí každý deň.CHcel som dat dve hviezdy ale za ten koncový sex musím o jednu hviezdu pridať. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Fekální teenagerovský humor po britsku a s nadhledem. 1) Místy dost nechutné vtipy na téma přijímání a vylučování potravy různými způsoby i na sexuální projevy jsou na intelektuální úrovni Jackass. Alespoň, že konec je půvabně britský. 2) Na konci filmu jsem však s překvapením zjistil, že jsem se docela bavil. Velkou zásluhu na tom mají představitelé klukovské party: pěkný 24letý Ed Speelers (Jamie, co dělá v hotelu), 23letý Luke Pasqualino (černovlasý kluk z party Kev), Robin Morrissey (vysoký Bruno) či Daniel Kendrick ("ošklivý" Spike). 3) Poučení z filmu? Uviděl jsem, jak to dělají vlkodlaci a že jdou po panicích a pannách. Čím jsi nadrženější, tím jsi chutnější. No, to jsem si oddechl. Akutní nebezpečí je zažehnáno. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná chlupárna, kde se musí k smrti třást vlastně jen panicové, takže my co už jsme tajemství sexuálních hrátek poznali, máme smůlu jelikož na nás vlkodlak kašle. Každopádně Juliana je pořádnej kus baby a plně jsem chápal Eragona (který tu nemá Saphiru), že se snažil seč mohl, aby o své panictví přišel dřív s ní, než přijde o kejhák. K jeho smůle mu balení vytrvale kazí dívčina, která váží asi jako tři Juliany a jako bonus má tátu šerifa, kterej ho nesnáší. K tomu občas dojde k rozcupování nějaké té oběti, pár komických situací a spoustu zaručených tipů jak nebalit holky. Konec se blíží a vy si pokládáte tu hrozně důležitou otázku : Dokáže Eragon zasunout nebo skončí jako finální bašta? PS : V tomto filmu Vás čeká opravdu kuriózní sexuální scéna. Doporučuje šest paniců z deseti. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Váhám jestli tomuhle primitivnímu, hloupému a místy trapnému počinu dát jednu hvězdičku za to že jsem se několikrát zasmála a že jsem se i přes stupiditu toho všeho nudila jen minimálně, mám celkem dilema...Nicméně znova to rozhodně vidět nechci ani vzáleně. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Takový další prcičky, ale střihlý hororem. Celkem ale vtipný, zvlášt ta nadržená macanda, ta neměla chybu. A poldové jako správný kazišukové. Příjemná pohodovka na evropský způsob. ()

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Film Love Bite mi připomínal spíše slátaninu amerických komedií typu American Pie a tak pětinového odvaru britského komického umění. Ne, že by to bylo vyloženě úplně špatné, ale přecejen počet hluchých a nudných scén mnohonásobně převýšil právě ty okamžiky, na které jsem u britských komedií zvyklý, a které mi vykouzlí oblblý výraz na obličeji. Jinak ale oceňuji dost zajímavý námět a Eda Speleerse s Lukem Pasqualinim. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Lidi jdou klasicky na 1* a přitom si to tenhle film vůbec nezaslouží. On si přímo říká o ten odpad, když se kouknete na příběh a český název tomu moc nepomáhá. Já musím říct, že jsem se dost bavil. Vtipné momenty nastaly a trapností tam bylo minimum, až jsem se tomu sám divil. K tomu se přidali slibný herci, který tuhle komedii ještě povýšili. Mluvím hlavně o Jessice Szohr (Piraňa 3D) a Lukovi Pasqualino (Skins... chudák, to moc daleko nedopracoval, přitom potenciál má) Jessica byla zatraceně sexy a Luke hrál strašnýho kreténa, ale oba to hráli skvěle. Konec už vypadal na klasický love story, ale pak se něco stalo a poslední scéna to totálně zabila :D Silné 3* Možná tomu časem přihodím tu 4*, fakt to není taková kravina. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Pomerne príjemná britská teenegerská záležitosť. Niekoľkokrát dokázala vyvolať úsmev na mojej tvári a pritom mi svojím nenásilným spôsobom spríjemnila jeden všedný podvečer. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Taký skvelý mix všemožných teen filmov a ich námetov, od Prcičiek cez rôznych vlkolakov, so štipkou anglického humoru, skvelým obsadením ( Szohr chcem vidieť ešte niekde!! ) a podané vo výbornom tempe. Neskutočne som sa bavil. 3 z 5 ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Dva teplouši, dva retardi, suprový Timothy Spall a nádherná Jessica Szohr. Jinak je to komediální podprůměr. Prvních 40 minut je zábavných a člověk si říká, že jsou to taková britské Prcičky s vlkodlakem, ale potom se to zvrtne, jak kdyby tvůrci nevěděli jak dál a jen natahovali čas. Ed Speleers je herecky totální poleno a hodně mě nebavil. Hudba jinak dobrá, kamera dobrá, celé se to tváří docela profi, ale úroveň scénáře končí u poklopce. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete vidět ultimátní ptákovinu z UK tak tohle je přesně pro Vás. Film, který měl slušnej rozjezd, je vlastně jen blbost o sexu a až na konci je nějakej zlom, kterej za něco stojí. Takže kdyby ten film měl 30 minut, je dobrej takhle ale NE. Jedna hvězda za vlkodlačí sex a ta druhá ze hlavní hrdinku. 25% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Tak tohle fakt ne! 2* přeháním, zasluhuje to max jednu. * za sexy J. Szohr a ta druhá za to, že poslední 4 minuty filmu byly přesně takový, jaký ten film měl být celý! Tvůrci sami nevěděli, co chtějí. Komedii? Trapas, kdy se bavíme jenom o sexu, ještě stylem, že je z toho člověku fakt na blití, že nadržený lidi jsou jen ty hnusný. Ta tlustoprdka byla tak nechutná, že jsem chvíli i zvažoval, že to vypnu. Nevtipné a nechutné, díky. Horor? Ani za nic!!! Nulové napětí, žádná atmosféra. Že byl vlkodlak CGI bylo jasné a chválím, že se tam moc neukazoval. Ale horor na nule. Příběh? Taková debilita! Já musím jít a ošukat všechny kluky, kdo jsou panicové.... to je vtip? A že byl úplněk 4 noci po sobě to nikoho nepřekvapilo? Ježiši, kdo ten scénář psal? R. Blaney musí být úplný debil... ()

Reklama

Reklama