Reklama

Reklama

Key and Peele

(seriál)
  • Kanada Key and Peele (více)
všechny plakáty
Trailer
USA, (2012–2015), 18 h 34 min (Minutáž: 21–22 min)

Kamera:

Charles Papert

Hrají:

Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Amrapali Ambegaokar, Brenda Song, Jennefer Ludwigsen, Colin Hanks, Matt Jones, Kevin Sorbo, Stevie Nelson, Kerri Kenney (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(53)

Obsahy(1)

Hviezdy tejto novej skečovej komediálnej show Keegan-Michael Key a Jordan Peele prinášajú divákom zábavu vo forme krátkych vystúpení na javisku (pred živým publikom). Po nich nasleduje séria príbehov uťahujúcich si z najrôznejších možných tém založených či už na stereotypoch alebo vlastných postrehoch komikov. (JackDullBoy)

Recenze (30)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Parádní skeče, humor na všechny způsoby a díky bohu bez cenzury - top epizody: Power Falcons, Substitute Teacher 1, Deal or No Deal, Fraternity Bradning :)) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný internetový komediální pořad. Dělají ho dva černoši. Třeba ta část s Hitlerem je dobrá. "Máte snad lepší historku s Hitlerem?" :D ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Mezi výtečnými a průměrnými scénkami se jisté nůžky rozevírají, ale jejich masky a trefně vypointovaná satira nejde jinak než vychválit. Možná to spadá mezi ty pořady striktně typu “buď popkulturní geek, abys rozuměl mainstream humoru”. Tady mi to ani nevadilo, osobně jsem nenarazil. Občas jde o pouhý kameňák (Loupež). Ovšem forma s obsahem jde ruku v ruce a to je nejdůležitější. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Výborná dvojka. Jejich skeče mají výbornou až filmovou úroveň a já se vždy parádně zasměju. Nejvtipnější je stále pro mě skeč" I said Biiiiitch"!!! :D ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První dvě série] Kluci jsou vtipní a extrémně (extrémně!) politicky nekorektní. A protože jsou naštěstí oba negři jak poleno (ehm), tak jim to projde. Jako u všech skečových show jsou některé vtípky horší, jiné excelentní, ale ty "sdíleníhodné" stojí za to. Největším úletem je toto v kombinaci s dvořákovou Rusalkou na pozadí (S02E01). První a druhá sezóna 65 % [Třetí až pátá série] Sypu si popel na hlavu, páč jsem ve svém prvním komentáři asi trochu chlapcům křivdil. Za těch pět let mnoho jejich skečů zkultovnělo a formát perfektně slouží svému dalšímu cíli - šířit se virálně a po malých dávkách nejenom přes televizní vysílání. A přesně tak funguje nejlépe, binge watching nesvědčí. Ale to není problém Keegena-Mechaela Keye a Jordana Peeleho. Takže dejte jim šanci (chabé "vitipy" před publikem naštěsí po třech sezónách skončí). Celkem 75 % ()

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Fakt nemám rád humor, který se musí vysvětlovat a rozebrat až do konce, aby se zasmáli všichni. Key a Peele tak na mě působí. Sorry, tohle jde úplně mimo mě. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Sympatická dvojice dala dohromady vlastní skečový pořad, který trpí tradičním neduhem tohoto žánru - nevyrovnaností, takže narazíte na spoustu povedených scének, ale nevyhnete se ani slabším kouskům. Naštěstí ale kvalitní vtipy převládají a v rámci pěti sérií vzniklo mnoho legendárních a nadčasových skečů, které si na internetu budete přehrávat opakovaně po několik let. Vedle nevyrovnanosti materiálu jsou největší slabinou pořadu výplňové scény před publikem ve studiu, které nám sice ukážou, že Key a Peele jsou pohodoví hoši, ale nic víc a zde obsažený materiál není příliš vtipný, ani zajímavý a pořad by měl lepší spád, kdyby na sebe scénky navazovaly bez těchto spojovadel. Jde tedy o povedený pořad a pokud se vám ho nebude chtít nakoukávat celý, zadejte si jména představitelů alespoň do YouTube a podívejte se na jejich best of. ()

Sygi 

všechny recenze uživatele

Výborný skečový seriál, na který jsem přišel díky videacesky.cz. Potom jsem shlédl snad tisíc skečů na youtube a drtivá většina je velmi dobře napsaná a tím pádem velmi vtipná. Hodnotím samozřejmě za 5. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Nevím je to tim že jsou oba dva černí a ten přízvuk je fakt dokonalej, ale já ty dva prostě miluju! Vždy velice pobaví. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Seriálu neprospívá hodně kolísavá kvalita, na druhou stranu je aspoň třetina epizod něčím pamětihodná. Třeba po tomhle přijde ještě něco lepšího. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

K tomu není moc co dodávat, pokud se vám tento druh humoru líbí, je povinností jejich kousky sledovat. Občas mají sice problémy s konci, but who gives a shit? ()

Roner 

všechny recenze uživatele

Super komici co sou na pul černý a na pul bílý. dělaj si srandu ze všeho a bez obalu - na američany docela drsný ale o to lepší. Comedy Central stanice kerá dělá South Park ...takže doporučuji. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele

Key a Peele jsou na poli komediálních skečů totální králové bez náznaku jakékoliv konkurence. Tyto "tmavé tlamy" si musí oblíbit snad každý, kdo má rád dobrý humor. Ať už je jednoduchý či inteligentní, dokáží si udělat srandu z naprosto všeho. Jejich herecké výkony občas předčí i áčkové herce, což je navíc spojeno s výbornou srandou a některé scénky jsou tak opravdu nezapomenutelné. Vůbec jim nevadí dělat si srandu ze své rasy (černý řízek vám to rád vysvětlí) ani z jakékoliv politické či jinak nekorektní situace, spíše naopak. Jsou to machři, kteří mě osobně velmi potěšili, když jsem je mohl zahlédnout i v mini-sérii Fargo (neztratili humor ani tam). Ať jim jejich spolupráce dále takto kvete a vydrží jim humor ještě dlouho. Pro každého, kdo jim přeje něco jiného, mám jen krátký vzkaz: "Biiiiiiiiiiiitch". 80% ()

JackDullBoy 

všechny recenze uživatele

Talentovaní herci, ktorí sú taktiež aj celkom slušne zohraní.Len je to niekedy až moc stereotypné. Niektoré hlášky sú vysoko slangové a osoba, ktorá nemá dobré znalosti z angličtiny (doslovný preklad do češtiny/slovenčiny väčšinou nemá ani z polky taký šmrnc) a černošskej kultúry, sa veľmi ľahko stratí. Púšťame si to s partiou študákov pochádzajúcich z takmer každého kúta sveta pomerne často a keď to človek skombinuje s pár jointami a nejakým tým pivkom tak sa to celé dá úžasne rýchlo obľúbiť. ()

.killer. 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně vtipná show, která mě chytla a nepustila teprve nedávno. Keegan-Michael Key & Jordan Peele staví své sketche hlavně na výborně napsaných situacích, které když diváka vtáhnou, tak není úniku. Kdo neuvidí, neuvěří. ()

Reklama

Reklama