Reklama

Reklama

Nebojácná a věčně optimistická Anna se vydává na velkolepou výpravu v doprovodu drsného horala Kristoffa a jeho věrného soba Svena, aby nalezla svou sestru Elsu, jejíž ledová kouzla uvěznila království Arendelle do věčné zimy. Na své pouti se Anna a Kristoff setkávají s podmínkami, které si nezadají s nejvyššími velehorami světa, mýtickými trolly a legračním sněhulákem Olafem, a navzdory drsným živlům se zoufale pokoušejí dosáhnout svého cíle dříve, než bude zcela pozdě. (Falcon)

(více)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Když pominu kvality filmu, tak je na něm super  jak dopadl vzhledem k tomu, že se chvíli před produkcí výrazně změnil děj a že si veřejnost jako hlavní postavu vybrala tu špatnou sestru s čímž u Disney očividně nepočítali. 

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

pekna rozpravka na stedry vecer ako stvorena  najlepsi a najkrajsi bol jednoznacne sob

Uživatel Ephemeris smazal svůj příspěvek.

BarryLyndon

BarryLyndon (hodnocení, recenze)

Stokrat zredeny genericky cajicek s totalne nezapomatovatelnyma pisnema, coz je u muzikalu docela problem. Vzdyt tam neni ani naznak originality totalne nechapu ten humbuk okolo. PS pohadky mam jinak rad a dokazu si je uzit i v dospelosti ale tohl3 je tak unyle univerzalni a sterilni...... 2/10

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Naprosto ideální,třebaže ne animovaný muzikál pro děti, je letitý snímek Přijela k nám pouť, kde písničky jsou o něčem, perfektně zapadají doo filmu a jsou jeho nedělitelnou součástí. Animáky mám rád, ale dnes teda bohužel, nuda, o ničem, otravné uječené vřískání úplně film zabilo. Jedna za animaci, jinak téměř nejslabší disneyovka.

na příspěvěk reagoval Linda.csfd

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Bohužel musím napsat jako mnozí jiní že i mě tohle vychvalované a hodně vydělečné dílo až tak moc nenadchlo (osobně ani moc nemusím animáky kde se s prominutím sere muzikál) 3*.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Larrysbride

Mno, nevím kolik Američanů zná on, kolik ty, ale vím, že je velký ROZDÍL mezi Američanem a Američanem. To, co většina lidí zná osobně, tedy ty co vycestují nebo vyjadřují se k politice, kultuře a podobně přeshraničně, to jsou obvykle normální lidé s průměrným intelektem a vyjma odlišného kulturního rámce, jazyka a jídelníčku je těžko odlišit od průměrného Evropana. Ale pak je tu Američan, redneck. A to je opravdu infantilní blb s inteligencí mokré houby a světonázorem (obvykle jen EGEm) ohraničeným jeho károu/člunem a talířem. A světe div se, většina Američanů jsou z té druhé kategorie, proto je například na politické scéně reprezentuje co reprezentuje a proto kvůli takovým imbecilům musí WD vrazit předem omluvné varování (my ani nemáme ekvivalent jejich slova disclaimer), které nám evropanům až legrační.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ollivander

Ollivander (hodnocení, recenze)

Pokud někdo nevydržel do konce titulků, je tam zajímavé prohlášení :-) Cituji:

"The views and opinions expressed by Kristoff in the film that all men eat their own boogers are solely his own and do not necessarily reflect the views or opinions of The Walt Disney Company or the filmmakers."

Zajímalo by mě, jestli to tam napsali ze srandy, nebo jestli jim to doporučilo právní oddělení :-)

na příspěvěk reagoval Terepin

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

No ja neviem, čo je na tomto také úžasné. Najlepšia disneyovka po dlhej dobe? Vážne? Ja som sa dosť nudil! Áno, je to rozprávka pre malé deti... A čo?! Postavy ploché, dej predvídateľný, hudba nič moc, humor (nejako ma minul). Ak sa človek premôže dá tomu aj 3*.

Kde sú rozprávky ako Aladin? Medvedie srdce? Šípková ruženka, Snehulienka, ... toto čo v Disney predvádzajú v druhom tisícročí nesiaha týmto filmom ani po podrážky.

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Taky jste si všimli, že všechny mužské role jsou v tomhle snímku ztvárněny buď retardy nebo zmrdy?

na příspěvěk reagoval wolfik92

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Ne tak dobré jako Tangled, ale přesto skvělé. Disneyovky posledních let miluju.

Mety1

Mety1 (hodnocení, recenze)

Miluju tyhle muzikálový pohádky, má to něco do sebe. Úžasná píseň "Let it go", z tý mě až mrazilo v zádech, poslouchat hlas Idiny Menzel byla lahoda. Asi se podívám i na Český dabing, protože mě zajímá jak tu píseň podali ti naši, ale rozhodně doporučuju v originále.

Uživatel Mety1 smazal svůj příspěvek.

Queb

Queb (hodnocení, recenze)

Tak jsem se konečně dostal k tomudle filmu.... ani nevím vlastně proč, ale strašně hezky se na to kouká... :-)

Díval jsem se normálně v orginále, ale nejvíc mě zajímalo jak to udělají v českým dabinku s užasnou písní "Let it go"... a čuměl jsem jak prase, jako že jí přezpívali, ale hlavně že jako docela hodně obstojně, fakt dobrý.... to sem fakt nečekal, že pokud to přezpívají do češtiny, tak že to bude furt tak dobrý, skvěle vystihli i text to o čem tam zpívala atd... a ten hlas český zpěvačky mi přišlo že byl i podobnej tý americký.... neví někdo kdo to zpíval v češtině...?

na příspěvěk reagoval skinny

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Jinka

To sú originálne pomenovania, maximálne vyskloňované do slovenčiny. Takže sa v konečnom dôsledku vysmievaš aj originálu.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Jinka

CZ aj SK dabing je rôzny od filmu k filmu, od seriálu k seriálu. Napr. Stargate SG-1 a Stargate Atlantis majú skvelé české dabingy, avšak Stargate Universe dok*rvili ako sa len dalo.

Jungle Jack ma skvelý slovenský, ale otrasný český dabing.

Spirited Away má skvelý český, no otrasný slovenský dabing.

U Hotel Tranyslvania je to narovnako, u Frozen o niečo prevyšuje slovenský dabing, ale ani jeden z nich sa nedá označiť za skvelý.

Takže tak.

 

P.S.: Vy Češi ste známi svojou chorobnou túžbou prekladať úplne všetko a ideálne tak, aby sa originálu podobalo čo najmenej. Viď posledný príklad, keď preložiť názov filmu Captain America: Winter Soldier ako
Captain America: Návrat prvního Avengera, pretože evidentne pod nadpis "Návrat prvního Avengera" povie divákovi omnoho viac, než "Zimný vojak".

Související novinky

Symfonická show Christmas in Hollywood

Symfonická show Christmas in Hollywood

02.12.2023

Orchestr Prague Pop Symphonics připravuje velkolepý koncert filmové hudby, na kterém představí oblíbené melodie z filmů, bez kterých si období nejkrásnějších svátků v roce neumíme už ani představit.… (více)

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Barbie má miliardu

Barbie má miliardu

07.08.2023

Ačkoliv Margot Robbie studiu Warner Bros., když pro projekt sháněla financování, slíbila, že Barbie může vydělat miliardu, sama tomu příliš nevěřila. Měla ale pravdu. Komedie na motivy ikonické… (více)

Reklama

Reklama