Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliane Engelhardtová se vrací po delší době do podniku vyrábějící luxusní kosmetiku, Winter Cosmetics International, jako asistentka předsedy představenstva Filipa Richttera. V podniku nikdo neví, že Juliane s Filipem tvoří v osobním životě pár a Filip trvá na tom, že se v práci nikdo nesmí dozvědět o jejich vztahu.  Díky tomu, že v práci předstírají, jen pracovní vztah, začne jejich soukromý živo trpět. Navíc pětapadesáti procentní majitel firmy, Earl Kennel, přivedl do firmy nového finančního ředitele Veita Fuchse, o kterém si nikdo nemyslí nic hezkého. Majitelce firmy Friedě Winterové se nelíbí, že Kennel získal nadpoloviční většinu její firmy, ale nyní, s příchodem Fuchse se začíná přímo bát. Na poradě se všichni dozvídají, že Kennel hodlá výrobu kosmetických přípravků přesunout do Číny a bude propouštět zaměstnance. Paní Winterová žádá Filipa, aby zastavil Kennela, neboť nechce přesunout výrobu, ani propouštět své zaměstnance. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nastavovaná kaše...zředěné víno... 1) Výrazně horší druhý díl nepřináší nic nového. Zápletky se opakují, řešení se opakují, herci se opakují. 2) A ty německé vtipy...Víte, co říká tornádo ořechovým palmám? Držte si ořechy, bude to foukat. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Dvojka už nebyla tak vtipná, jak jednička, ale tak to většinou bývá. Těšil jsem se na oblíbené postavy a co jsem očekával, to jsem dostal. Co se týká vtipu s tornádem, neměl být brán, jako vtip, ale jako nepodařený vtip, kterému se lidi normálně nesmějí a to bylo na tom to vtipné. To jen pro objasnění pro ty, kteří se obvykle smějí vtipům po té, co už se všichni přestali smát. ()

Reklama

SuzieS 

všechny recenze uživatele

měli zůstat u jedničky, kdyby to skončilo v té kavárně happyendem, tak by tvůrci udělali mnohem líp. Dvojka už je jen kopa nesmyslů ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama