Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Tajemství starého panství (E110)

(epizoda)
  • Německo Das Geheimnis der weißen Taube (více)

Obsahy(1)

Peter Franklin vede spolu se svým otcem a ženou londýnský aukční dům. Jeho manželka Stella má o vedení podniku úplně jiné představy. Největší překvapení však přichází v okamžiku, když se ozvou její příbuzní, o kterých ani netušila, že je má... Stella pracuje v dražební společnosti svého tchána. Vztah se svým manželem Petrem není v tuhle chvíli zrovna ideální. Slíbí mu ještě jednu šanci, když se dokáže oprostit od svého otce a přestane se zajímat jen o peníze. V této špatné situaci jí zavolá právník. Má se dostavit na čtení závěti zesnulého šlechtice Willoughbyho. I přesto, že neví, oč jde, vydává se do Skotska. Stella cestou potkává pohledného muže Davida, který ji doprovodí k zámku zesnulého muže. Tam se jí hned ujme sluha James a ubytuje ji. Mezitím už se ubytovává i Willoughbyho manželka June se svou sestrou. Prozradí jí, že ji vyhodil ze zámku, když přišel na její aféru s jiným mužem. I tak si ale brousí nehty na dědictví. Také nesmí zapomenout ukrýt rodinný šperk. Zapře ho a nechá si ho. Stella se znovu setkává s Davidem. Dělá totiž správce zámku. Všichni se dostavují na čtení závěti. Aktuální závěť je ještě z doby, kdy June byla se svým manželem. Zámek a pozemky odteď patří June a Stelle. Stella je totiž vnučka zesnulého muže. June se bude chtít Stelly samozřejmě zbavit. (TV Prima)

(více)

Recenze (11)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět pikosekundové záběry na přikyvující árijskou děvu(nebo vyperoxidovanou hnědovlásku těžko říct). Opět překaramelizovaná zábava pro duchny( lidi nad 50 co nám povětšinou otravují život). A ten konec...seriously? Někdy se nedokážu ubránit i velmi silným vulgarismům, které by z úst ženy snad být slyšet ani neměly, ale to je opravdu ostuda takové věci vůbec psát paní Pilcher by měla dostat BAN na ty svoje knihy...to už snad ani nemůžou vydávat v knižní podobně tak to prodala do Německa aby z toho sesmolili bezduchý scénář, který bije do očí svojí deb***tou. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rosamunde Pilcher chrlí romantické slaďáky na běžícím pásu a německá ZDF je natáčí se stejnou vehemencí s jakou je zařazuje do programu naše televize. Musím přiznat, že mám ráda romantické filmy od anglické BBC, která je rovněž natáčí, ale na nesrovnatelně vyšší úrovni. Těžko říci, jestli je za slabou kvalitu snímků na vině anglická autorka, které byl v roce 2002 udělen královnou Alžbětou II. Řád britského impéria, nebo německá produkce. Jednou za čas se taky na takový film kouknu, jako v tomto případě. Opominu-li slabé, téměř divadelní výkony málo známých herců, jednoduchý a průhledný příběh, zůstává mi k ocenění velmi krásné přírodní prostředí v němž se natáčelo a honosný půvab starého panství. Na tyto filmy je třeba se dívat jako na pohádky pro dospělé, kde dobro zvítězí a Popelka je závěrem bohatá a šťastná. Že mi připadají naivní není rozhodující. Jistě musejí mít své diváky, protože jinak by je sotva točili. Trocha té tolerance občas nazaškodí. ()

kinematograf 

všechny recenze uživatele

Neměli jste se na to dívat! Až natočíte aspoň tokový filmek tak to hodnoťte tak vulgárně (říkejte si co chcte, slušně) nebo je to jedno, ale na odpad už jen kvůli krajině a kameře ne :o) ()

Reklama

Reklama