Reklama

Reklama

In vino veritas

(studentský film)
  • USA In Wine There is the Truth (festivalový název)

Obsahy(1)

Tři ženy na sklonku středního věku se chystají sejít po 25 letech. Čeká je konfrontace životních osudů, o kterých kdysi tolik snily. Budou muset svoje životy trochu přibarvit? A která z nich je nakonec vlastně nejspokojenější? (FamuFest)

Recenze (14)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavé, autorka se postupně vyvíjí rozhodně k lepšímu, co se stránky animační týče, tady si třebas hraje mnohem více s barvami a nebojí se klást na ně víc důrazu za pomoci okolní šedi. Samotný příběh byl fajn, ačkoli jsem si jist, že jsem ho nezrovna dobře docenil, přeci jen se najdou jisté osoby, které se v tom sami najdou. Výborný je (občas černý) humor zvířátek, ať už jde o netopejří chechot, nebo vychcanou kočku (a co teprv její roztomilá modlitba), nebo geniální fór s pc hrou. ()

Reklama

ondrula 

všechny recenze uživatele

Všímám si poslední dobou, že rodící se nejmladší generace filmařů je mimořádně talentovaná a v brzku asi pošle všechny Hřebejky, Strachy a Trošky do Magnuskovy prdele. Tenhle animák je skvěle udělaný a nebýt poněkud přímočaré a primitivní zápletky (tou jednoduchostí mi to připomělo moralistický Simpsonovi), neváhal bych dát plnej knedlík. ()

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Simpsonovi počesku, jen realističtější. Uvěřitelné, zdařilé, zbytečně dlouhé (nebo naopak příliš krátké), sterilně komické, bezduché. Vtipné detaily. Fotka na kalendáři se mezi záběry posunula. Autorka umí a baví, ale obávám se, že v sedumadvaceti už je na všechno pozdě. Celou dobu jsem si připadal jako odběratel Blesku. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Dost dobrý kraťas, po dějové i výtvarné stránce na profesionální úrovni. Bál jsem se desetiminutové stopáže, ale zbytečně. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama