Reklama

Reklama

Obsahy(1)

René prožije večer v místním baru. Cestou domů vyfotí v podnapilém stavu při milování mladý pár, Marca a Rebeccu. Poté ukradne Marcovo auto a odjíždí s ním domů. V tu samou dobu vyjíždí místní farmář Theo k veterináři. Netuší, že v přívěsu je schovaná jeho dcera. V zatáčce zasněžené horské silnice dochází k autonehodě... René ovšem nemůže vypovídat. Již předtím trpěl ztrátou paměti. Nemůže se svěřit ani Rebečině přítelkyni Lauře, zdravotní sestře, kterou náhodou potkává v nočním baru... Osudy čtyř lidí, dvou dívek a dvou mužů, jsou propojeny nepoznaným tajemstvím. Kdo je viník a kdo bude skutečně potrestán? (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vitoriung

Vitoriung (hodnocení, recenze)

Videl jsem na tajnem filmovem festivalu kdesi v jiznich cechach na statku, projekce ve stodole, bylo to opravdu hodne zajimave, ten festival, a ze vseho nejvic si pamatuju tenhle film, pro me nejlepsi co jsem od Tykwera videl, uz je to par let, tak bych to zase rad skouknul.

shulin

shulin (hodnocení, recenze)

Pro mě jednoznačně nejlepší Tykwerův film. Jedná se o pořádně zapletenou směsici osudů několika mladých lidí v jedné zapadlé horské vesnici. Skvělá hudba, poklidná až melancholická atmosféra Alp ale hlavně tajemství, které se schovává za každou z postav, vnáší do snímku i trochu jiný rozměr. Snímku nechybí ani řádný spád jenž vygraduje v nezapomenutelný konec. Fakt super! (P.S.: Nemáte někdo soundtrack?)

Reklama

Reklama