Reklama

Reklama

M.O.

(studentský film)
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní
Česko, 2012, 7 min

Obsahy(1)

Příběh osamělé babičky, která si pro zpestření svých dnů objedná poštou mechanického dědečka. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (11)

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Ke stáru už se nikomu nechce být o samotě, tak proč si nepostavit podle šikovného manuálu někoho k sobě .. a když ne k radosti, tak aspoň k užitku. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Animace, kde se místo papíru / kreseb / loutek / chcíplých much / čehokoliv jiného používají lidé vypadá skoro vždycky trochu zvrhle a úchylně, tady taky, jen škoda, že děj je poněkud nudnější, pointa jasně nalinkovaná od prvního sestavení ďědo-botovy nohy (Haksna Montage mě upřímně dost pobavila) a je hrozně... Klasická, už mnohokrát viděná, jasně chápeme, potřeba lidskýho kontaktu při osamění bla, bla, bla, bla, bla, bla... Zvláštní plus za nebývale úchylný úsměv hlavního mechanoida, díky kterému vypadá jako něco, co vzešlo ze zakázané lásky Václava Klause a pedofilního prznitele plyšových žiraf. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Výborný krátký pixilovaný film o babičce, která zjišťuje, že objednaný mechanický dědeček má celou řadu nedostatků. ()

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Snímek se může pyšnit originálním námětem, úsměvným scénářem, nasládlou narací a velmi uspokojivým rozuzlením. Po technické stránce je dokonalý. 9/10 [KVIFF 2013] ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborné zpracování a kamera. Příběh je taky zajímavý, ale samozřejmě závěr je romanticko-sladký s trochou ironie, ale líbil se mi. Aneb SPOILER - objednám si mechanického dědka a pak ho házím po kusech do koše, když mě přestane bavit a ještě zničí jedinou krásnou vzpomínku na mrtvého manžela, a v tom potkám živého dědka, který je na tom stejně. Jo hezké a zasloužené 4*. ()

LeoH 

všechny recenze uživatele

Trivialitka s táákhle fousatým námětem; pixilace, protože školní zadání, ne proto, že by film bez ní nemohl být. Ale solidně technicky provedeno a skrz povrchové trapno probleskne pár opravdu vtipných detailů. ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Ke kladným stránkám filmu určitě patří originální výtvarné zpracování a poselství o důležitosti vzájemné komunikace a lidské blízkosti, kterou nic plnohodnotně nenahradí. Hezké tři hvězdičky. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Pointa dobrá, dnes už velice ohraná. Ale animace na mě nezabraly, na tenhle film za týden zapomenu a ani si nevzpomenu. Nebylo tu nic co by mě pořádně zaujalo. Chápu že za 7 minut se toho nedá moc utvořit, přesto to někdo dokáže. Navíc sekané filmy na mě opravdu nezabírají ať je to umělecké dílo klidne jako svině ;). ()

Zed70 

všechny recenze uživatele

Před projekcí říkali jak výborný je to film a kolik získal cena podobně. No, mě to tak úplně super nepřišlo. Docela vtipně udělané, ale že bych toho byl nějak na větvi, to zase ne. Hezké 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama