Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Quesada, pod tlakem najít nějakého podezřelého v případě vraždy Dory Langeové, varuje Harta a Cohlea, že by mohli být nahrazeni třemi detektivy z nové jednotky specializující se na okultní vraždy. Dvojice žádá o více času, aby se mohla vydat po stopě, která vede z venkovského nevěstince do vyhořelého kostela. Hart, jehož manželský vztah s Maggie je kvůli práci napjatý, hledá uvolnění mimo domov. (HBO Europe)

(více)

Recenze (19)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Martin sa nám profiluje ako nie príliš vzorný manžel a otec rodiny, ale na druhú stranu víkendy u svokrovcov ho stoja veľké množstvo energie a tak sa nechať spútať u milenky môže byť ono potrebné vypustenie pary, veď ako hovorí, nakoniec to robí pre rodinu, že. Spoločná manželská hádka patrí medzi tie najlepšie, aké som kedy na obrazovke videl a pokec u šéfa zase medzi najlepšie pokecy u policajného šéfa vôbec. Taktiež sa pomaly, či skôr celkom rýchlo, profilujú ústredné témy série. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda byl skvělej, sice pomalej, ale bylo tam představení postav, seznámení s vraždou apod. V tomhle díle bych očekávala trochu větší rozjezd, rodinný problémy apod. už mi začínaly připadat docela zdlouhavý, tak aspoň doufám, že to bude nějak důležitý pro příběh. Jinak samozřejmě všechno skvělý, hlavní postavy jsou úžasně napsaný a zajímavý, příběh taky zajímavej, jenom by se mohl trochu rozjed teda. Hodnocení: 7,5/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu, že dej seriálu sa v podstate nepohne počas celej epizódy z miesta sa vďaka vynikajúcim hereckým výkonom a prostrediu je načo pozerať. V ďalšej časti sa hádam dočkáme výraznejšieho posunu v deji, ktorý zatiaľ príliš nenapreduje. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Detektívi vedia, že sú na správnej stope keď v domčeku strateného dievčatka nájdu povedomí lapač vtákov. A v neďalekom kostole povedomí nákres na stene. Prevedenie: Už viem čo mi v predchádzajúcej časti chýbalo. Boli to neskutočné kozy Alexandri Daddario a prehrávaný výstup McConaugheyho pri vypočúvaní v súčasnosti. Časť o poznanie svižnejšia ale stále nuda a navyše sa vzďaľujeme prípadu a začíname riešiť súkromné sračky ústrednej dvojice. Verím, že sa to rozbehne lebo zatiaľ si to ani zďaleka nezaslúži hodnotenie akého sa mu na tejto platforme dostáva. 74% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I can't say the job made me this way. More like me being this way made me right for the job. I used to think about it more, but you reach a certain age you know who you are. Now I live in a little room, out in the country behind a bar, work four nights a week, and in between I drink. And there ain't nobody there to stop me. I know who I am. And after all these years, there's a victory in that." ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já osobně budu pětkami zatím šetřit, ačkoli seriál hned takhle ze začátku oplývá velmi vysokými čísly. Děje se tu toho hodně, kostlivci vylézají ze skříní a na pozadí toho drsného případu poznáme i hezky temnou minulost našich protagonistů. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

True Detective je jeden temný seriál. Vidieť epizódu Things odhaľuje temné stránky postáv Harta a Cohlea. Hartove aktivity na uvoľnenie stresu či prefíkané aféry a nahromadený hnev pustošia Hartovu manželku. Hartova manželka vyzerá, že by mohla mať oči pre Hartovho partnera Cohlea. Myslí na pomstu! (Môj odhad). Cohle je neveriaci v Boha, pesimista voči ľuďom, ktorého temná povaha by mohla byť dôsledkom smrti jeho malej dcéry. Cohle je závislý od drog, aby mohol spať a fungovať. Cohle je prázdny človek, ktorého celý život zahŕňa policajnú prácu. Cohleov byt nemá žiadny nábytok len fungujúce holé potreby, čo predstavuje Cohleov prázdny život. Obaja detektívi dokonale spolupracujú pri riešení prípadu. Cohleova slabosť všetkej práce analytickým/psychologickým spôsobom vytvára stopy, zatiaľ čo Hartove sociálne schopnosti pracujú s vnútropolitickou politikou. Jediným temnejším dejovým zvratom je, že čím viac sa o sériovom vrahovi dozvedajú, tým je seriál temnejší. Ak k tomu prirátame strašidelné kulisy vidieckej Louisiany, vzniká temný mix zla pre True Detective. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.” Každou minútou sa odkrýva viac z minulosti dvoch hlavných protagonistov a každou minútou sa mi tento seriál páči viac a viac. Rustov tragický osud, kvôli ktorému prišiel o rodinu, vzbudzuje súcit. Martyho pokrytecký spôsob ničenia vlastnej rodiny zase vzbudzuje opovrhnutie. Alexandra Daddario svojím výstupom pridala čerešničku na tortu už tak dokonalej epizódy… ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přibývají až s podivem chytré hlášky, dobré momenty, story se pomalu rozjíždí. Hoši si vjedou tvrdě do vlasů, ale zdá se, že napriek tomu začínají více držet spolu. Cohle je namakanej nejen mentálně a to na méně bystré platí.. Jak to bývá, čím je člověk chytřejší, tím je i neoblíbenější. Saša je boží. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další povedená epizoda. Líbí se mi hlubší vhled do rodinného života detektivů. Navíc začíná být pomalu jasné, že samotné řešení případu nebude až tak důležité jako vztah ústřední dvojice. ()

Reklama

Reklama