Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ukrytý obrázek vyhořelého kostela zavádí Cohlea a Harta k pastorovi Joelovi Theriotovi, jehož farníci hovoří o jakémsi vysokém muži s jizvou, s nímž byla Dora Langeová spatřena. K výslechu je předveden sexuální delikvent, který odpovídá popisu. Přestože se dozná, Cohle ho odmítá považovat za viníka. Harta rozhodí, když Maggie narafičí Cohleovo setkání s jedním kamarádem v baru C&W. Cohle chce dát dohromady schéma vraždy, proto prochází hromadu starých spisů a najde v nich pojítko se ženou, jež se měla před lety utopit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (18)

dyfur 

všechny recenze uživatele

.........pomaly - ozaj pomaly sa to rozbieha - ale láka pozerať ďalej-uvidím vyzerá to zaujímavo, dúfam, že koniec nebude sprasený....len ma tak napadá : v akej prdeli to tí ľudia žijú? močiare -plastové budovy-samé čudné týpky - čo tam kto normálny robí? lokalitou vhodné na nejaký horor - typu Texaský masaker...... ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalšia naozaj dobrá epizóda. Opäť bola plná filozofickej geniality Rusta. Takmer každá veta, ktorá vyjde z jeho úst, je citovateľná a je pravdou o živote. Je to skutočne fascinujúca postava. Marty top o sebe odhalil viac a rozdiel medzi nimi je v tom, že Marty má sám seba presvedčeného, že nie je zlý človek, zatiaľ čo Rust si naplno uvedomuje, že je. Martyho úplné pokrytectvo je skutočne zábavné sledovať. Úplne stelesňuje typického neistého "alfa" samca, ktorý verí, že nerobí nič zlé. Záver tejto epizódy bol mrazivý a určite predznamenáva veľký vývoj v prípade. Doteraz sa prípad vyvíjal pomaly a jediné postavy, ktoré skutočne poznáme, sú dve hlavné. Ako sa bude prípad vyvíjať, budú sa vyvíjať aj oni, a preto ma tento záver veľmi teší. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"You see, we all got what I call a life trap - a gene deep certainty that things will be different... that you'll move to another city and meet the people that'll be the friends for the rest of your life... that you'll fall in love and be fulfilled... fucking fulfillment... and closure, whatever the fuck those two fuckin' empty jars to hold this shit storm. Nothing's ever fulfilled, not until the very end. And closure - nothing is ever over." Žiarlivý Hart, tradične podmanivo filozofujúci Cohle a zlom v prípade, to je stručný popis tejto epizódy... ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku to vypadalo, že tahle epizoda půjde ve stopách minulýho dílu, naštěstí se to od druhý poloviny rozjelo, našly se nový důkazy a podezřelí, výslech byl skvělej - Rust to prostě umí. Navíc nám slibujou přestřelku, což by byla první pořádná akce v tomhle seriálu, takže doufám že to ohulí na plno. Chlápek v plynový masce s bílejma trenýrkama taky vypadá slibně, tak snad nezklame. Hodnocení: 8,5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektne vybalancovaný pomer detektívky, filozofie, alebo ak chcete, tak filozofických žvástov a osobného života hrdinov. No a tento mix nie je od seba oddelený a tvorcovia mu nedávajú len z princípu rovnaký priestor, ale je vzájomne myšlienkovo prepojený. Temný prípad nie je nič pre veriacich, takže tí najortodoxnejší po epizóde číslo tri to nepochybne s ním vzdajú. No a možno po tejto sérii si taktiež uvedomíte, že ste iba biologická skrinka bez hlbšieho zmyslu. Ak si toho vedomí nie ste už teraz. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama