Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hart a Cohle se snaží najít nového podezřelého. Je jím vařič drog Reggie Ledoux, který sdílel celu s manželem Dory Langové. Hartovi se zhroutil osobní život. Cohle použije svou bývalou identitu kriminálníka a spojí se s motorkářským gangem, pro který Reggie Ledoux údajně vaří drogy. Cohleova práce v utajení přivede parťáky na místo, kde zákon vůbec nic neznamená. (HBO Europe)

(více)

Recenze (27)

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Off-book, that's the only play I can think of" a za mě nejen vrchol seriálu, ale rovnou (vzpomínám na první dojem) jeden z nejlepších momentů TV historie - závěrečný jeden záběr a vůbec celá "odbočka" je geniální. A taky pravda, že přesně odtud už je celý zbytek série totál pecka (a nesmrtelná klasika). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skôr taká odbočka od riešenia prípadu k akcii, získanie kontaktu tu slúži ako zámienka na jednu zbesilú akciu, ktorú si kľudne mohli tvorcovia odpustiť. Niežeby sa na to dobre nepozeralo. Martin to doma poriadne posral a stráca nervy, takže akčné je to aj v osobnostnej rovine. Trochu ale išla do kopru tajomná atmosféra prvých troch dielov a vlastne ide skôr o nádych pred prvým finále tejto série, teda ak ste už prvú sériu videli a viete, kam dej smeruje. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, ano prosím! Tahle epizoda byla kurva velkej nářez! Na tohle jsem čekala. Po tomhle díle už mě na jistotu opustily všechny obavy o pomalý pokračování seriálu. Už začátek byl slibnej - Martyho opustila žena, tak se přestěhoval k Rustovi, kde bylo úžasný vidět soužití těch dvou, kdy i přes svoje chyby spolu dokážou vycházet jako parťáci. Ovšem to, co přišlo potom byl prostě kulervoucí zážitek, a to, i když nemám kule. Přestřelka a vůbec ta celá zápletka s gangem je napínavá jak ... doplňte si co chcete, chtěla jsem utrousit nějakou vtipnou hlášku, ale nic mě nenapadlo, tak si to doplňte sami ... No prostě absolutně bezchybně kulervoucí epizoda. Hodnocení: 10/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harta opúšťa manželka s deťmi. Cohle sa vráti k svojej identine z minulosti, keď pracoval v Texase v utajení medzi drogovými dílermi aby sa dostali k novému podozrivému. Záver epizódy, keď sa detektívovia ocitnú v černošskom gete, kde ľudský život nemá žiadnu cenu je skvelým vyobrazením hodnôt tejto časti populácie. Odbočenie od hlavnej dejovej línie bola zvládnuté na výbornú. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slibný atmosférický louisianský začátek se bohužel začíná rozpadat do příliš mnoha linií a nesourodých témat. Pardon, ale Martyho osobní problémy mě moc nezajímají (přinejmenším je na můj vkus rozpitvávají až moc). Závěrečná akční epizoda s gangem mi taky neseděla. Kéž by se tvůrci drželi víc případu a temného černočerného Jihu. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hartovi sa rúti manželstvo ale Cohle potrebuje svojho parťáka pri zmysloch lebo sa chystá na veľmi riskantnú operáciu. Aby našli podozrivého musia sa infiltrovať do drogového gangu motorkárov. Prevedenie: Cohla som si už zamiloval. Priznám sa, že to bolo ťažké ale milujem charakter toho chlapa. Všetky scény z tejto časti boli také surovo realistické až chápem prečo sa to dnešnému divákovi dostáva tak hlboko pod kožu. 97% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, na níž všichni čekali a kterou všichni adorují, mně osobně zase tolik nesemlela, přestože se tu dějí zběsilé a velmi zdařile natočené věci. Nemám ale chuť přebytečně nadhodnocovat. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelá epizóda televízneho programu. Ani nie tak posledné minúty, aj tak to bolo výborné. Marty a Rust si v tejto epizóde istým spôsobom vymenili pozície. V tejto epizóde skutočne vidíme Martyho, ako vykonáva nejakú policajnú prácu, samozrejme, po svojej dráme, a Rust sa vracia k starým zvykom, hoci zrejme nie z vlastného rozhodnutia. Filozofických vtipov z jeho strany bolo menej, hoci časť o mužovi a žene, ktorí nemôžu pracovať, rozhodne utkvela. Každopádne, čo mi na epizóde naozaj utkvelo, bol samozrejme dlhý záber. Šesť minút skutočne mrazivej, výnimočnej kamery, akcie, hereckých výkonov, na čo si len spomeniete. Som si istý, že si to vyžiadalo tvrdú prácu stoviek členov štábu a výpravy, a tak dobre sa to podarilo. Nechcem ani pomyslieť na to, aké ťažké by bolo to zvládnuť, ale zvládli to. Tejto sérii doteraz chýbal len "wow" moment a táto epizóda ho určite priniesla. Na celej tejto sekvencii bolo najlepšie to, že pre Rusta naozaj zmazala hranicu medzi dobrom a zlom. Už teraz je vyhláseným záporákom, ale ide veľmi hlboko, aby tohto chlapa chytil. Predpokladám, že ako povedal, svet potrebuje zlých chlapcov, aby udržal iných zlých chlapcov od seba. Ak by som mal niečo hnidopichsky vytknúť, tak by som povedal, že by som si prial, aby tam bolo menej úderov, pretože niektoré údery boli očividne falošné lmao. Inak brilantná televízia. ()

Reklama

Reklama