Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Závěrečná epizoda. Výslech Geraciho sice odhalí nové skutečnosti, žádná z nich však není v tomto 17 let starém případě zlomová, a tak se Hart s Cohlem ve vyšetřování ocitají znovu na začátku. Zdánlivě nedůležitý detail na jedné z fotografií, společně se starými daňovými záznamy, však oba bývalé policisty zavede na jasnou stopu. Na jejím konci na ně čeká apokalyptická konfrontace. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Veľmi intenzívne, doslova hororové finále. Neprekvapivo sa odohráva tam, kde sa odohráva a k odhaleniu vraha, o ktorom sme my diváci už vedeli, stačila jedna indícia. Tu trochu zamrzí, alebo skôr to malo zamrzieť ústrednú dvojku, že sa na to dalo relatívne poľahky prísť aj v deväťdesiatompiatom. Na to, či vyhráva tma, alebo svetlo, nech si odpovie každý sám, prekvapivo sa ale na stranu svetla pridáva aj Rust. Ja si tým tak istý nie som, ide o uhol pohľadu. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, tomuhle říkám zakončení seriálu. Tahle detektivní dvojka mi bude chybět, na druhou stranu 8 dílů je tak akorát a naprosto to stačí - žádný zbytečný prodlužování (z toho by si měl někdo vzít příklad, hmm že by The Walking Dead?). Jistě by mi však nevadilo, kdyby se v další sérii na chvíli ukázali. Hodnocení: 10/10 ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dojem zo skvelej záverenej časti prvej série trochu pokazil záverečný dialóg v nemocnici, keď sa Rustin zmenil na nepoznanie. Avšak všetko ostatné fungovalo viac ako dobre a tak melancholickú chvíľu v samom závere tvorcom odpustíme. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Hart a Cohle vďaka úplnej náhode prídu na adresu a dokonca aj meno páchateľa všetkých pohanských ohavností. Vydajú sa na uvedené miesto a dostávajú sa do priamej interakcie s novodobým psychopatom. Prevedenie: Finálna konfrontácia na domácom ihrisku miestneho cirkevného psychopata bola dotiahnutá na jednotku s hviezdičkou. Napätie sa dalo krájať a fakt, že dvaja starý kamoši zas ťahajú za jeden povraz nejdeného diváka hrial pri srdiečku. S počiatku som bol k tomuto seriálu veľmi skeptický ale ku koncu som sa radil k jeho skalným fanúšikom. 99% ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Look, as sentient meat, however illusory our identities are, we craft those identities by making value judgments: everybody judges, all the time. Now, you got a problem with that... You're livin' wrong." ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolútne dokonalé zakončenie možno najlepšej televíznej sezóny, akú som kedy videl. O tejto sezóne som počul veľa skvelých vecí a nesklamala ma. Najmä táto epizóda bola úchvatná od začiatku do konca. Len za približne jednu epizódu, počas ktorej sme videli postavu Errola Childressa, sme sa dozvedeli všetko, čo sme si predtým mysleli, že o perpetuite vieme. Nechutné životné podmienky, spôsob, akým hovorí, a to, ako sa správa k svojmu psovi, nám prezradí všetko, čo potrebujeme vedieť o tom, aký je Errol "chlap". "Je najhorší z nich," hovorí jeho manželka (ktorá sa zdá byť rovnako skazená ako on). Okrem jednoduchého záveru príbehu antagonista vs. protagonista máme možnosť vidieť, ako Cohle prechádza skutočnou zmenou zmýšľania po tom, čo sa priblíži na pár centimetrov od smrti. Počas celej sezóny nám Cohlea ukazovali ako zlomeného muža, ktorý je nahnevaný na krysí závod, ktorým je život. Keď je však všetko povedané a skončené, Cohle získava miernu nádej, že jeho dcéra je v srdci stále s ním. Spolu s jeho otcom. Vidieť niekoho takého prísneho, ako bol Cohle, ako sa zlomí a rozplače, dojalo k slzám aj mňa. Táto sezóna má len 8 epizód, no napriek tomu som mal pocit, akoby som Cohlea a Harta sledoval celé roky. Celkovo krásny seriál a fantastická posledná epizóda, ktorá skúma hĺbku našej najzaujímavejšej postavy. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fantastické finále s důkazem, že i Rust má nějaké emoce. Někomu se to sice nelíbí, ale mě to dokonce dojalo. Pizzolatto je génius. "It's just one story. The oldest." "What's that?" "Light versus dark." ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mučeníčko nebylo, zato Trávníkář do hry skutečně zasáhl. Postava i příbytek ve stylu Redneck Rampage. True East! V čapím hnízdě si kluci počínali jako amatéři. Taky zaplatili. Zbytečně. Tady tvůrci poněkud přestřelili. Tohle by člověk Cohleovy inteligence těžko udělal. Jak se tam poldové tak rychle objevili je také divné. A napotřetí to pak pohnojili těmi ezokecy v závěru. Myslím, že jako důstojný závěr by úplně stačily ty záběry bezútěšné, vodou nasáklé země. Škoda. ()

Foltest 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem rád, že sérii se dostalo takovéhoto uspokojujícího zakončení. Taktéž antagonista mě nezklamal a zároveň si cením, že díky záverečnému dialogu vyzněl i celý seriál pozitivně. ()

Reklama

Reklama