Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začátek nové řady. Zmizení tajemníka města naruší lukrativní obchod s pozemky a rozjede vyšetřování, do něhož se pustí tři policisté a profesionální zločinec, který se na stará kolena rozhodne podnikat poctivě. (HBO Europe)

Recenze (20)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu sa nám to rozbieha na viacerých frontoch naraz, až sa z toho môže niekomu zakrútiť hlava. Našťastie záver načrtnuté dejové linky so štyrmi ústrednými postavami umne zoraďuje na jedno miesto a v jeden čas. A nemusíme čakať na to až do prvých momentov druhej časti. Len sa treba zmieriť s tým, že atmosféra je výrazne iná ako v prvej sérii a amerických redneckov, plebs a spustošený vidiek strieda civilizovanejšie prostredie. Samozrejme to nemá nič spoločné s miestnou zločinnosťou či morálnym profilom postáv, už hneď si môžeme napríklad zaradiť Farrellovho detektíva medzi nie zrovna psychicky labilných ľudí. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aká skvelá premiéra, panebože. Bolo to naozaj pomalé, ale páčilo sa mi to. Kontroloval som, koľko zostáva do konca epizódy, čakal som tak 30 minút a vidím len 2. Bolo to celé také skvelé! Najprv herecké výkony: všetci odvádzajú úžasnú prácu, najmä Farrell. Postavy: Každú som si zamiloval, všetky sú zlomené, možno Semjon nie až tak ako ostatní. Zápletka: toto nebola epizóda s dejom, bolo to pomalé a miesto činu vidíme až na konci. Táto prvá epizóda je tu v podstate na to, aby nám predstavila postavy. Vďakabohu, že postavy boli úžasné. Pre mňa sa to všetko vyplatilo v posledných 15 minútach, keď sa dali dokopy a všetko sa to spojilo. Justin Lin tiež odvádza dobrú prácu, nie takú úžasnú ako Fukunaga, ale to sa dalo čakať. Fukunaga je ako boh! Celkovo som za! Nemôžem sa dočkať ďalšieho dielu. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii jsem si dala velkou pauzu, do druhý se mi fakt nechtělo. Tak nějak jsem tušila, že se jí žádná nevyrovná, ale řekla jsem si, když už jsem začala, tak to aspoň zkusím. Pořád si stojím za tím, že to měla bejt minisérie, ale třeba časem změním názor. Každopádně po prvním dílu můžu říct, že tohle je obrovský zklamání, i když jsem v takovou kvalitku jako byla předešlá série ani nedoufala. Ale tohle je prostě hrozně nemastný neslaný. Je vidět, že se snaží udělat další první sérii, snaží se budovat atmosféru a postavy, který nejsou zrovna andílci, ale vůbec to nefunguje. Vypadá to jako další klasická detektivka, kterých jsme už viděli tisíce. Z postav mě nezaujala ani jedna, všechny působí hrozně nepřirozeně. Možná Ray vypadá zajímavě, ale ostatní jsou zatím nijaký a vůbec mi nesedli. Hodnocení: nechci házet flintu do žita, ale bojím se nejhoršího/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Osudy niekoľkých členov policajných zložiek sa prepletajú v priestore aj v čase s osudmi miestnych podnikateľov a politikov. Minulosť postáv sa strieda s prítomnosťou. Všetky charaktery sa nakoniec stretnú nad mŕtvolou tajomníka, ktorý mal na starosti lukratívny obchod. Prevedenie: Ani začiatok prvej série ma nijako neohúril ale toto bola ozaj slabota a ten guláš s postavami a časmi by zblbol aj sitkomovo zdatných sledovateľov. Neviem si zatiaľ obľúbiť ani jednu postavu ale snáď to bude mať stúpajúcu tendenciu. 39% ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I used to want to be an astronaut. But astronauts don't even go to the moon anymore.” Priblížiť sa kvalite prvej série bude pekelne ťažké. Napriek obstojnému hereckému obsadeniu otváracia časť tejto série pôsobila až príliš chaoticky. Všetkého veľa škodí, čonplatí aj pre postavy a dejové linky, ktorých tu bolo zbytočne až príliš veľa... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Barovou zpěvačku hraje Lera Lynn, která zpívá vlastní píseň "My Least Favorite Life". (Punisher)

Reklama

Reklama