Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

S jednotkou je ámen. Casperova smrt už se nadále neřeší. Dva měsíce od té osudné přestřelky Ani skončila na důkazním. Ray se změnil kvůli tomu, aby se mohl nadále vídat se synem. Navíc odešel od policie a vzal práci pro Franka. Paul je detektiv a řeší, jak začít nový život s jeho těhotnou přítelkyní. Peníze by bodly, kdyby z jeho domu nezmizely. (Varan)

(více)

Recenze (9)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najlepšia epizóda druhej série. Nepovedal by som po prvej polovici, že Temný prípad vol. 2 bude tak výborne fungovať na úrovni vzťahová-rodinná dráma, a to pri všetkých postavách. Zároveň sa ale posúva výrazne vpred aj vyšetrovanie a to, že občas treba použiť pre získanie informácie päste (nohy tiež), nie je vôbec na závadu. A Farrell dal konečne dole toho nechutného mroža, takže sa dá na neho už pozerať. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva mesiace po prestrelke sa život všetkých detektívov, ktorý sa podieľali na vyšetrovaní vraždy Caspera zmenil. Velcoro odišiel z policajného zboru mesta Vinci a pracuje ako strážna služba pre Semyona a zvádza boj o zverenie syna so svojou exmanželkou a jej priateľom, Bezzeridesová musí navštevovať semináre ohľadom sexuálneho obťažovania a bola preradená do skladu s dôkazmi a rovnako Woodrugh bol vďaka "úspešnej" prestrelke preradení na oddelenie, kde odhaľuje majetkovú kriminalitu. Všetkým je zrejmé, že mexický gang za smrťou Caspera nebol a tak sa vďaka snahe Katheriny Davisovej dáva tým opäť dohromady aj vďaka tomu, že Velcorovi sľúbi možnosť stretávať sa zo synom. Avšak vedenie mesta Vinci tiež túži potom, aby sa objavili dôkazy, ktoré by mohli pomôcť objasniť Casperovu vraždu, avšak z iného dôvodu. Preto sa s prosbou o pomoc obrátia na Semyona. Bol som zvedavý ako zvládnu vyriešiť katastrofu pri prestrelke tvorcovia seriálu, zvládli to však výborne a seriál sľubuje zaujímavé rozuzlenie. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně jiná písnička než minule. Příběh má konečně zase tempo a potřebný náboj, a líbí se mi i situace, že se z protagonistů stali "trosečníci" a musí se nějakým způsobem vyšplhat zase zpátky. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O šedesát dní později. A vše se změnilo. Doufám, že přestřelka v minulém díle byla takovým zlomem, a že teď půjde kvalita prudce nahoru, protože zenhle díl byl opravdu dobrý. Postavy už začínám mnohem víc chápat, Colin Farrell je skvělý a Vince Vaungh konečně ví kde stojí. Ohromné zlepšení. Příběh se pohnul kupředu, tenhle díl mě šílené tempo, tolik zvratů, zajímavých dialogů...konečně snad přichází ten feeling první série. 90%. ()

Reklama

Reklama