Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektivové vyslechnou několik podezřelých spojených se zmizením dětí. Policie se pokusí vraha najít pomocí toho, že vědí kudy Julie (jeden ze sourozenců) během halloweenské koledy chodila. Wayne se sbližuje s Amelií, místní učitelkou. (Varan)

Recenze (26)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevie sa to rozbehnúť. Postavy sú dobré (hlavne ústredná dvojka detektívov + učiteľka), hra s jednotlivými časovými líniami zaujímavá (a prehľadná), ale zďaleka to nechytá taký drajv, ako prvá séria. U tej som od obrazovky nevedel odlepiť zrak a takmer som nedýchal. Hlavný problém zatiaľ vidím v tom, že vražda nie je dostatočne fascinujúco a pôsobivo spracovaná. Nejako ma nezaujímajú odpovede na to, kto to urobil a prečo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedno z dětí má stále naději, detektiv Wayne Hays proto zdaleka nepolevuje. A osudový případ jej zásadně ovlivňuje ve všech třech časových rovinách, které sledujeme. Velká pochvala za to, že jsou přehledné a hned se dokážeme zorientovat. Nicméně postupně zvolňujeme, stále víc se dostáváme do detektivova osobního života. Snad to bude mít v dalších dílech zásadnější význam. Scénárista Nic Pizzolatto jej každopádně prokresluje velmi intenzivně a zároveň nám předhazuje řadu náznaků a sympatických otazníků. ()

lupuscanis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně jsem chtěl jen nesměle nakouknout, bez nějakýho zvláštního očekávání, a po prvních dvou dílech musím říct, že je to zatraceně dobrý. Baví mě rychlost, nebo spíš pomalost, rytmus, kterým to odsejpá, a který dokonale souzní s mým vlastním momentálním tepem. Tahle rezonance, i když je osobní, je hodně hypnotická. Baví mě (aspoň prozatímní) neokázalost a nevtíravost, civilnost, se kterou se to temnější zpřítomňuje. Baví mě, že ty tváře nejsou vykřičený, a že i ony a způsob, kterým se prezentují postavy, tu civilnost potvrzují. Baví mě, jak je to všechno malý, komorní, pár ulic, pár tváří, divočina za městem. Jsem zvědavý, co všechno z toho vyleze. A potěšilo mě, že mají odvahuj znovu sáhnout do podobných vod jako v první řadě, a ani mě nenapadlo se bát toho, že by si na tom vylámali zuby… ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úlohou druhej epizóy je viac menej iba rozhodiť siete, nájsť povedzme prvého podozrivého, naviesť vyšetrovateľov a tým pádom aj divákov na viacero stôp a prípadne viac načrtnúť aj vzťahy, aké v regióne panujú. A to sa "dvojke" slušne podarilo. Zároveň začína byť zrejmé, že sa opäť hrá na strunu pedoffílie, čiže je tu jasná nadväznosť na prvú sériu. Až má človek pocit, že sa nakoniec pretnú. Ale môže ísť len o odkaz a slepú uličku. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V druhé epizodě mi citelně chybělo všudypřítomné napětí z úvodního dílu, to se podepsalo i na celkové atmosféře, která nedosahovala takové kvality jako minule. I tempo příběhu se lehce snížilo a bojovníci za lidská práva museli vzteky ohlodávat nábytek při nechutném a nespravedlivém výslechu pedofila. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektívovia pokračujú v preverovaní okolností prípadu a narazia na možného podozrivého. Prokurátor im príliž nepomôže a zverejní podrobnosti prípadu. Wayne sa zbližuje s učiteľkou a rodičia July dostanú anonymný dopis od páchateľa...Klasická scéna o tom, ako všetci nadriadený detektívov maria ich vyšetrovanie, dej sa sústredí skôr na rodinný život detektíva Haysa a skvelý úvod seriálu sa bohužiaľ vytratil. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátrání pokračuje, ponurá atmosféra pokračuje. Jen mi zde chybí něco, co by mě přimělo dát plnou palbu. Zmizení děcek není ve filmech či seriálech ojedinělým jevem. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”You ever been someplace you couldn't leave, and you couldn't stay... both at the same time?” Rozvíjanie vzťahu Waynea s učiteľkou a väčší dôraz na jeho rodinný život v rôznych obdobiach viedlo k menšiemu spomaleniu. Najlepšou časťou epizódy bola bočná “šichta” detektívov s chlapíkom, ktorý si potrpel na mladšie ročníky. Od ďalších častí očakávam väčšie grády... ()

Reklama

Reklama