Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wayne a Roland se dozví, že se zmizením dětí má údajně něco společného nějaký černoch s jedním špatným okem. Woodard (místní podivín) se přes zákaz místních přiblíží k jednomu z místních dětí. (Varan)

Recenze (28)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh pokračuje v troch dejových líniach. V tej prvej, ako inak, detektívov zavedú stopy ku katolíckej cirkvi (nie Svedkom Jehovovým, baptistom, evanjelikom či budhistom) a detektívovia sa dopátrajú, že Willa na bicykli sa snažil vystrašiť jeden z teenagerov. Rovnako tak, miestna domobrana už má svojho vinníka, ktorého sa kvôli tomu, že sa prihovorí dvom dievčatám od ktorých chce vyžobrať plechovky, chystajú zlynčovať. Vojnový veterán sa nechystá vzdať ľahko a za svoj arzenál zbraní sa, rovnako ako každý správny Američan, nemusí vôbec hanbiť. V druhej časovej línii sa otvorí prípad kvôli tomu, že sa objavila nahrávka Julie Purcellovej. V tretej dejovej línii roku 2015 Wayne Hays napriek pokročilej stareckej chorobe rovnako tak pátra po okolnostiach prípadu. Nemôžem si pomôcť, ale Mahershala Ali a Stephen Dorff za charizmatickou dvojicou Matthew McConaughey a Woody Harrelson značne zaostávajú a ani všade prítomné rasové predsudky s atmosférou tretej série dieru do sveta zatiaľ neurobili. Uvidíme, akú úlohu v príbehu ešte zohrá Tom Purcell a či chystaná zápletka v druhej časti seriálu vynahradí jeho slabší rozbeh, podobne ako tomu bolo v druhej sérii. ()

Ironhead 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak předchozí dvě řady (každá jiná a je to dobře) doslova miluju, tak tady se zatím bohužel částečně nudím. I když je to natočené skvěle a atmosféru to má hutnou, tak nějak nemůžu uvěřit té hlavní dějové lince, kdy černej válečnej veterán kterej v té válce nejen viděl ale pravděpodobně i dělal hodně zlé věci, má doslova doživotní trauma zrovna z případu zmizení dvou bílejch děcek. Ale tak třeba se to ještě nějak opravdu zajímavě a překvapivě rozjede... možná. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”I don't like him... Man signs up to go without fuckin' for life... Either he don't know himself for a liar, or he's some tight, limited edition psycho, you know? I mean, everybody's fuckin' somethin'.” Zopár dobrých scén (vypočúvanie jednookého černocha v ghette a mladíka v cele) plus náznak akcie v závere síce predstavujú oproti poslednej časti isté zlepšenie, napriek tomu mi to príde na 66 minút celkom málo... ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No jako dobrý, no... Pár dobrejch scén a dobrejch dialogů, ale na první sérii to nemá ani náhodou. Nějak si nejsem jistá, jestli by se tahle série neměla místo "True Detective" jmenovat spíš "True Husband" nebo "True Alzheimer", protože většinu času vůbec nezabírá vyšetřování případu, ale Haysův manželský život a pak (a to je skoro nesnesitelná linie) Haysovo stáří a zapomínání. Už jsme v polovině série a měli jsme teprve první výslech a to až na konci epizody. Tak nějak se vyšetřování od konce prvního dílu skoro nehnulo, ale hlavně, že víme první poslední o manželce hlavního hrdiny a o jeho pozdější stařecké demenci. :-/ ()

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Průměr jako předchozí díl. Jen o malý chloupek lepší hlavně díky posledním deseti minutam. Opravdu se musíme zabírat osobním životem detektiva Hayse. Však se to probírá už tři díly v kruhu. Proč není více případ ve třech časových liniích? Mě vážně nezajímá, jak se pohadal s manželkou, jak mu moc chybí apod. To celé nám už tvůrci ukázali. Proč nevidíme více o jiných postavách jako je druhý parťák nebo otec těch dětí. Tam se to odbude minutovým prostrihem. Bohužel se tak tempo zvolňuje. Mě by zajímal i flashback z Vietnamu nebo první setkání s parťákem. Dvojici totiž chybí chemie. Po slibném začátku se začíná zpomalovat. Snad to zase nabere spád a atmosféru. Za mě už druhý průměr po sobě a těžko se to dokoukava. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama