Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po přestřelce jsou v domě Woodarda nalezeny věci pohřešovaných dětí. Jenže Wayneovi se to celé nezdá. Tom (otec pohřešovaných dětí) si vyslechne vzkaz od Julie, která tvrdí, že Tom není její otec. (Varan)

Recenze (29)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cynický blonďák Stephen Dorff a soustředěný Mahershala Ali dál válí, přežijí solidní přestřelku, dokonce se dočkáme setkání staříků po letech. Stěžejní je nicméně otázka, zda je dívka z kamerového záznamu Julie. A zda má mít zdrcený otec zase nějakou tu naději. Objevují se postavy (1990), které vyšetřování o dekádu dřív poznamenalo. Wayne v tomhle ohledu zpytuje svědomí, zda něco před lety zásadně nepodcenili. Omáčky je ale pořád hodně. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až do super cliffganheru na konci čtvrtého dílu, mě třetí řada moc nebrala. Ale pátý díl byl - počínaje brutální přestřelkou (až moc podobně načasovanou jako ta v první řadě), přes první spontánní sex s budoucí manželkou (s nesmytým prachem a krví zmíněné přestřelky) a konče dojemným setkáním bývalých parťáků (teď už starých dědků) - LUXUSNÍ. A to nahlédnutí do pokoje/do minulosti... Klobouk dolů. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto Pizzolattovi ušlo. SPOILERy! Doterajší pocit z tretej série bolo maximálne nadšenie a piatou epizódou zrazu prišlo toľko logických lapsusov, až to pekné neni. Tá očividná vec s ruksakom, povedzme. Že po evidentnej a opakovane spomínanej duševnej poruche (pravdepodobnej) dospelej Julie, obaja hlavní detektívovia podozrievajú otca, možno. Ale aby niekto komu hrozí kreslo zabudol na svoju obhajobu a následne ju mimo reči spomenul s odstupom dekády, ako keby nešlo o nič dôležité; presne takéto veci a primitívne deus ex machina zvyknú pokaziť celý príbeh. Predovšetkým, pokiaľ má byť jeho hlavnou devízou scenár. Zachraňujú to iba dialógy, snaživý Dorff a vynikajúci Ali. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá epizoda byla tajemná jako pověstný hrad v Karpatech, chvílemi to vypadalo, že se i něco dozvím, ale tvůrci si, bohužel, vždycky vzpomněli, že nesmějí ani naznačovat. Akční úvod dílu byl strhující, o to depresivnější bylo následné zpomalení tempa. Přál bych si, aby sezónu postihl co nejdřív nějaký pořádný vývoj. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Detektívovia Wayne Hays a Roland West sa stretnú po 24 rokoch a majú si čo povedať. V sonde do minulosti sa dozvieme aj o osude vojnového veterána Bretta Woodarda, ktorý bol nakoniec obvinený a odsúdený za vraždu Willa Purcella. Pri prvom znovuotvorení prípadu sa však vďaka odtlačkom prstov a záberu z bezpečnostnej kamery na ktorom sa objaví Julia Purcellová jeho deti snažia o očistenie mena svojho otca. Wayne Hays čelí konfrontácii s vlastnou manželkou, ktorá o prípade píše knihu rovnako tak ako s tínedžerom ktorého po zmiznutí detí podozrieval a ktorý je v roku 1990 už hlavou rodiny. Zďaleka nie sme svedkami hereckého koncertu z prvej série a bohužiaľ ani príbeh príliš nenapreduje, uvidíme ako prípad zamotá telefonát Julie Purcellovej z roku 1990. Zatiaľ sotva priemer. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama