Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deset let po událostech z listopadu 1980 se případ znovuotevřel. Roland se s Waynem setkají s Danem O'Brienem (bratranec Lucy – matky pohřešovaných dětí). Ten má prý informace o Julii. Něco řekne, ale jen za 7 tisíc amerických dolarů. (Varan)

Recenze (26)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se vyšetřuje! Konečně je tu vývoj! Tři díly dostáváme rodinu detektiva Hayse, natáčení něčeho jako YouTube creepy pasta dokumentů a pozdější senilitě. Mám takovou teorii, že senilita je zde jako berlička tvůrců, proč tolik nenaznacovat. Konečně i více i druhý detektiv West. Tady už jsem nadobro přesvědčen, že to pravé herecké zlato je Dorf. Atmosféra, napětí, nové poznatky a především vyšetřování. Jen tak dále. Možná to finální trilogie dílů i zachrání. Nejasam však tolik jako ostatní. Zatím má tato série jen dva díly skutečně kvalitní. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíname dostávať odpovede na niektoré otázky, ale stále toho ostáva dosť otvoreného. Pripadá mi to šité horúcou ihlou, čo pekne monitoruje scéna, v ktorej chlapík nabehne na policajnú stanicu a náhodou si vypočuje kľúčový rozhovor policajtov, ktorý prebehne presne v tej sekunde, ako na scénu napochoduje týpek. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mystery in pink... Pizzolato začíná odpovídat. - Myslel jsem, že Bůh stvořil svět za šest dní. - Sedmý den odpočíval. Vždycky jsem si říkal, že měl makat dál a ne ho takhle probendit. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V mlhách hořkosti a nejasností se doklopýtáme téměř do finále, nejen, že je tenhle díl prakticky bez emocí a s řadou utahaných scén, ale zdánlivě ani nic moc nového do vyšetřování nepřináší. Všechny ty vedlejší linie docela unavují, hlavní pozornost nově „nečekaně“ směřuje k otci dětí. Obávám se, že běžné situace ze života detektiva Waynea jen vyplňují minuty každého z dílů, ale víc z toho nedostaneme. Omáčky je jednoduše hodně a nezodpovězených otázek stále zůstává dost, obávám se, že ne na všechny dostaneme odpověď. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dozvedáme sa viacero dôležitých a zaujímavých informácií, prím hrá najviac rok 1990, kde stále nevieme, ako sa to posralo a čo tak strašné oboch vyšetrovateľov rozdelilo na 25 rokov. Predpokladal som, že tempo bude smerom k záveru o niečo vyššie, stále ale ide o informačne hutný diel, takže nuda nehrozí. No a záver pochopiteľne pripraví chvíľky, že si ihneď musíte pozrieť ďalší diel. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nevím, čekal jsem kriminálku plnou napětí a nepříjemné atmosféry, s každou další epizodou to ale vypadá, že chtěli tvůrci ukázat neschopnou policii a politický tlak ze strany "těch zlých", aby si udělali očko u společnosti, u které posledních několik let policie nestojí na vrcholu žebříčku oblíbenosti. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neschopný americký detektívy a nefungujúci americký právny systém v roku 1980 za vraždy detí Purcellových odsúdia vojnového veterána, o desať rokov neskôr z vraždy Willa a zmiznutia Júlie podozrievajú ich otca Toma, ktorý je však homosexuál a otcom teda zrejme nebude a v roku 2015 si detektív alzheimer spomína na niektoré detaily. Diera v stene do Júliinej izby mala iný účel, než si mysleli detektívovia a vyzdvihnúť možno iba záver. Aj keď sa úroveň miestami zvyšuje, celá tretia séria by mohla byť pomerne dobrým 90 minútovým filmom. Zatiaľ asi najslabšia séria True detective. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyšetruje sa už v troch líniách a niektoré veci začínajú dávať zmysel. Bezpečnosť policajnej stanice je ale otázna, keďže si tam bez problémov príde svedok a pokojne odpočúva za dverami. 80% HBO MAX ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastně od začátku nechápu jisté chování hlavních postav, místy i momentální motivace, Ali sice hraje přesvědčivě i ve velmi zdařile namaskované roli z roku 2015, já ale můžu statečně prohlásit, že True Detective není prostě seriálem mého gusta. A to nejen v současné sérii, ale už od svých prvopočátků. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomaly to smeruje k tomu, čo, dúfam, bude napínavý záver. Moja predpoveď - Roland niekedy spal alebo spal s Tomom (Juliiným "otcom"), preto ho rýchlo obhajuje a nechcel, aby ho obvinili z vrážd. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí díl dost rozčeřil vody a nabídl pár odpovědí nebo alespoň podnětů. Tento už vyloženě směřuje diváka k viníkovi i motivům. Není to brzy? Když bylo vše zastřené, bavilo mě o víc. Jasně, tak to detektivky mají, že odhalují pravdu nebo alespoň její část. Vlastně nevím, proč na ně koukám, když tajemství je o tolik více vzrušující než odhalení. A že to je celkem očekávané míření do vyšších kruhů, když nadřízení detektivů se celou dobu chovají jako na vodítku a případ řeší maximálně "politicky" - aby lidé dostali viníka. Popravdě mi případ zatím nepřijde tak osobní, aby se stal detektivu Westovi a hlavně Hayesovi trnem v patě na celý život. Takových museli řešit víc. Proč zrovna tento je tak výjimečný? Pokud na toto nedostanu v posledním dílu odpověď, tak beru třetí řadu jako zklamání. ()

Reklama

Reklama