Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Recenze (81)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Honza Tuna umí dodat výsledkům dTestu tu správnou bulvární příchuť a tím jim dodává punc nevěrohodnosti. To je dobré si uvědomit, protože jinak bych se už nikdy v životě ničeho nenajedl ani nenapil a to by mému zdraví nedělalo dobře. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Je to strašidelnější pořad než regulérní americké horory. Kladu si otázku, jestli nemám místo nakupování v obchodech spíš vyhnat děti na pastvu do Alp. Nebo se naučit chemii a vyrazit do supermarketu. Patří do éček i E55? :-) Jinak tenhle seriál je super, protože Tuna je rázný a konfrontační typ, co se nebojí a co vyhledává dramatické situace a volí silná slova. No nemůže tohle fungovat jinak než skvěle? ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Jan Tuna recenzuje na Streamu různé produkty. Většinou se snaží odhalit nekalé praktiky prodejců nebo některých firem. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Faktograficky snad ano, ale formou mi tenhle pořad vůbec nevyhovuje. Už ta velehlasitá znělka je šílená a ještě šílenější je nepřirozeně a afektovaně deklamující tuna Tuna. Tohle je vskutku bulvár, byť užitečný... Celkový dojem: 55% ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Pořad jistě potřebný a užitečný, ovšem pološíleně se tváříci a vystupující moderátor z toho dělá spíše jakousi grotesku, ze které mám poněkud rozpačitý pocit.// Po nějaké době hodnocení zvedám, protože pan Tuna se už viditelně zklidnil, na šílenosti a radikálnosti projevu dosti ubral a taky výběrem témat se pořad stále více a lépe strefuje do černého. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Zapáchající stav tuzemské žurnalistiky výborně dokazuje snad kdysi nadějný Honza "chtěl bych si nelhat do kapsy" Tuna, který odešel od Novy a Primy do Sazky, aby se vyventiloval v další hruškoidní stašidelnosti, co přes veškeré snad i chvályhodné motivace rozhodně neplatí za nic jiného než Bull(šk)vár pro ovce, které podlehly bludu, že internet je spasením před mocí ostatních médií.. Nehodlám hledat rým na každý stream, ale jako člověka, který se orientuje v těchto oblastech, a který především ví, že každý odborník má svůj díl pravdy, mě nesmírně fascinuje, jak ty tuny módně populistických nesmyslů, které obyčejné lidi drží pod dekou strachu ze všeho, i ty vzdělanější a uvažující jedince dokáží vyděsit.. A ten ostudný hype tady o ničem jiném nesvědčí.. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Jednou to, a pak zas tamto.. Když nemám co dělat podívám se, někdy se i přiučím, ale není v tom moc systém a je to taková směs úplně všeho. .... HODNOCENÍ: 66% (3*) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Mám ten pořad rád. Zkrácená verze dTestu hozena na stream.cz. U toho námětu se dá zajít daleko více do hloubky od čeho ale bude spíše sloužit tištěná verze. Jan Tuna skvěle zapadl. Člověk se podívá, přiučí a třeba si vezme i nějaké to doporučení. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Pořad o kvalitě potravin, který stejnak nepomůže, jelikož jíst se musí a dřív to nikoho extra nezajímalo a fungovalo se. Takže pro mě zbytečný, jelikož umím číst! ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Nejsem cílová skupina, ale rád se na tento pořad občas podívám. Některé epizody jsou opravdu zajímavé jako třeba epizoda o české poště a ohledně epizod o jídle, rád se na ně podívám, ale něco o stravě vím a když nebudete tyhle sračky žrát 24/7 nic se vám nestane. Teda pokud nejste vegan to je duševní onemocnění. A všimněte si že většina z těch vyživových odborníků jsou tusté prasata, žádné nemoce které to spůsobují mě nezajímají neexistuje nemoc která by zabranovala aby člověk nemusel byl tlustý jak hovado. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

První problém : Nevím proč se Tuna ověšuje korálema jak lidojed z Indonesie, nebo účastník Survivora, čili působí jak idiot. Druhý problém je, že v kombinaci s jeho vystupováním je to spíš k neprospěchu v celkovém dojmu, ačkoliv informace podávané význam mají. Pořad jako varování před potravinami, co by jsme neměli konzumovat, nebo službami co by jsme neměli využívat vcelku funguje. Jen je to prostě obsahově příliš banální (jedna kauza se rozvede do několika dílů, ačkoliv by se dal obsah nahustit více a mělo by to větší výpovědní hodnotu). Pořad se dá vyjádřit v kostce " když vám někdo něco nabídne, pošlete ho pryč, když kupujete levné potraviny čtěte obal". Jestli se tím dá živit, pan Tuna našel díru na trhu. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Zuna je zasažen hruškovým syndromem, to jako jo. Poloprimitivní styl žurnalistiky je v tomto případě jakž takž únosný. 53%. ()

Reklama

Reklama